Uğur Haberleri

Uğur Haberleri

Aydın Demir: Devlet Töreniyle Son Yolculuğuna Uğurlandı

Efsane Güreşçi Aydın Demir: Devlet Töreniyle Son Yolculuğuna Uğurlandı

Aydın Demir Son Yolculuğuna Uğurlandı

Karamürsel'de Büyük Kayıp: Aydın Demir Son Yolculuğuna Uğurlandı

Karamürsel'de 15 Roman Vatandaş Umreye Uğurlandı

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, 15 Roman vatandaş umreye uğurlama töreni ile kutsal topraklara yolcu edildi. Karamürsel Kültür Merkezi'nde gerçekleşen bu özel tören, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Emekli Emniyet personeli Mehmet Biçeroğlu Hayatını Kaybetti

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen emekli Emniyet personeli Mehmet Biçeroğlu, uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Biçeroğlu'nun vefatı, şehirde büyük üzüntü yarattı.

Karamürsel İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ferhan Uğur,istifa etti

Karamürsel İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ferhan Uğur, Dahiliye Uzmanlığı eğitimi alabilmek için görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Yeni kabine için konuşulan son isimler

Yeni kabine için kulislerde konuşulan son isimler: Dışişleri Hakan Fidan, İçişleri Ali Yerlikaya, Ekonomi Mehmet Şimşek, MİT Başkanlığı İbrahim Kalın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni kabineyi açıklaması beklenirken kulislerde yeni bakanlık dağılımına

Muhteşem şeflerimiz geliyor

Karamürsel MTAL’den Efecan Özgenç, Gebze Çolakoğlu MTAL’den Yağmur Kaya, Nuh Çimento MTAL’den Nehir Uğurlu, Çayırova Yapı Kredi MTAL’den İkbal Erdağ, Gölcük AKV MTAL’den Aslı Birinci ve Gebze Muallimköy MTAL’den Hilal Nur Genç workshop eğitiminde Dana Tartar-Deniz Mahsüllü Risotto-Taze Vanilyalı Krem Brule

Karamürsel kaza kurbanı 3 evladını gözyaşlarıyla uğurladı

Karamürsel Ereğli'de meydana gelen kazada hayatını kaybeden 3 genç arkadaş Ayşe Gül Yılmaz (24), Miray Kesici (20) ve Feyza Gökgün (20) son yolculuklarına gözyaşları arasında uğurlandı.

Arif Cez son yolculuğuna uğurlandı

İtalya'da helikopter kazasında hayatını kaybeden Arif Cez, son yolculuğuna yüzlerce kişinin göz yaşları ile uğurlandı. Gülşah Cez eşini son yolcuğunda bir an olsun yalnız bırakmadı.

Karamürsel’de Kore Gazisi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Karamürsel’de 88 yaşında hayatını kaybeden Kore gazisi Mehmet Zekai Alkır, düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

ADALET GEÇTE OLSA YERİNİ BULDU

FETÖ sanığı savcının başlattığı ve gizli tanıklarla yürütülen Kızıltepe JİTEM davasında aralarında Kocaeli İl Jandarma eski Komutanı emekli albay

Karamürsel'de Hacı Adayları Dualar ile Uğurlandı

Karamürsel'de hac vazifesini yerine getirmek üzere Suudi Arabistan'a gidecek olan 65 kişilik kafile dualar ile uğurlandı.

Arap Kenan yaşam mücadelesi veriyor

Karamürsel'de hiç yok yere çıkan bir kavganın yüzünden Kenan Tunç (Arap) iç kanaması devam ettiği için yaşam mücadelesi veriyor.

MHP'liler Kandıra yolunda kaza yaptı 5 kişi yaralandı

MHP Karamürsel İlçe Başkanı Çetin Öksüz’ün Annesinin cenazesinden Kandıra’ya dönerken İzmit Kandıra yolu Çayırköy mevkisinde MHP İlçe Başkanı Ahmet Uğur’un içinde bulunduğu araç kaza yaptı, kazada 5 kişi yaralandı.

Uğur Koştur babasını kaybetti

Cumhuriyet Halk Partisi İzmit Belediye Meclis Üyesi Uğur Koştur’un geçtiğimiz günlerde geçirdiği bir rahatsızlık nedeniyle ameliyat olan babası Macit Koştur, yaşamını yitirdi

Hollandada Kocaelili HERO !

51 yaşındaki Salih Uğur Papadoğan, aracı ile kanala uçan yaşlı Hollandalıyı kurtarmak için suya atlayınca kendi yaşamını yitirdi.

Sancaktepe’de şehit olan askerler memleketlerine uğurlandılar

Askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 4 askerin cenazesi, İstanbul Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde düzenlenen törenin ardından memleketlerine gönderildi.

Karacan'ın cenazesi yarın defnedilecek!

Lastik İş Genel Başkanı Abdullah Karacan'ın cenazesi yarın öğle namazına müteakip Fevziye Camii'nden kaldırılarak Bağçeşme mezarlığına son yolculuğuna uğurlanacak.

KARAMÜRSEL TÜRK EĞİTİM-SEN YENİ ATANAN İDARECİLERİ ZİYARET ETTİ

Karamürsel TÜRK EĞİTİM-SEN yönetimi ilçede yeni atanan idarecilere bir dizi ziyaret

Karamürsel'in eski Kaymakamı Yaşar Kırımlı Vefat Etti

Karamürsel'de bir dönem görev yapan Yaşar Kırımlı, Karamürsel Hükümet Konağının önünde düzenlenen resmi cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

Hacı adayları Karamürsel'den dualar ile uğurlandı

Karamürsel’den kutsal topraklara gidecek hacı adayları Karamürsel İlhan Çınar Alanında düzenlenen törende dualar ile kutsal topraklara uğurlandı.

Kıbrıs Gazisi son yolculuğuna Karamürsel'den uğurlandı

Kıbrıs Gazisi Selahattin Seymen Kocaeli'nin Karamürsel Ereğli Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Kesilen ağaçların sahibi açıklama yaptı

Karamürsel'de geçtiğimiz günlerde çok sayıda duyarlı vatandaşın tepkileri ile gündeme gelen ve bir çok kesim tarafından tepki alan ağaç kesimi ile alakalı konuşan arsa sahibi. İşin doğrusunu şu şekilde anlattı.

Karamürsel Murat Avsever'in naaşını göz yaşları ile uğurladı

Karamürsel Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Murat Avsever'in naaşı ilçede yapılan tören ile helallik alınması sonrası gözyaşları ile uğurlandı.

Astsubay Uğur Bozkurt evinde intihar etti!

Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana gelen olayda Gölcük Dolanma Komutanlığı’da görevli Astsubay Uğur Bozkurt beylik tabancası ile kafasına ateş ederek intihar etti.

Karamürsel’in artık yeni sağlık müdüresi var

Karamürsel İlçe Sağlık Müdürlüğü Dr. Ferhan Uğur oldu.  İlçe Sağlık Müdürlüğünde düzenlenen devir teslim törenine

UMRE YOLCULARI KARAMÜRSEL'DEN DUALAR İLE UĞURLANDI

Karamürsel’den kutsal topraklara gidecek olan umre yolcuları İmam Hatip orta Okulu bahçesinde düzenlenen törende dualarla uğurlandı.

Mesut Koygun dualar ile uğurlandı

Geçirdiği trafik kazası sonrası bir süredir tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybeden Fenerbahçe Televizyonu Teknik Müdürü Mesut Koygun, son yolculuğuna uğurlandı.

Bu Şehirde Hayvan Olmakta Zor Arkadaş

Bu Şehirde Hayvan Olmakta Zor Arkadaş, Uğur BUBER'in köşe yazısı