Usta Haberleri

Usta Haberleri

Alperen Ocakları Karamürsel’de teşkilatlandı

Büyük Birlik Partisi’nin gençlik kolları olan Alperen Ocakları, Karamürsel’de teşkilatlanma çalışmalarını tamamladı. Ocağın başkanlık görevine ise Mustafa Şahin getirildi.

Halıdereli Mustafa Kendini Başından Vurdu

Gölcük'e bağlı Halıdere Mahallesi'nde ikamet eden Mustafa Eraydın, Sakarya'nın Arifiye ilçesi 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Küçük Sanayi Sitesi'nde iş yerinin bahçesinde arkadaşlarıyla şakalaşırken kendini vurdu.

Karamürsel'den bir yıldız daha çıktı

Karamürsel'li yetenekli sinema oyuncusu Hüseyin Enes Ulukır, etkileyici performansıyla beyaz perdede büyük bir başarı elde etti. Karamürsel'in gururu olan usta oyuncunun performansı büyük övgü aldı.

Karamürsel Saadet Partisi Stratejik Hazırlıklarını hızlandırıyor

2024 Yerel Seçimleri Öncesinde Karamürsel'de Stratejik Hazırlıklar Hız Kazanıyor

Sevgili siyasetçiler, sorun değil çözüm üretin!

Yerel seçimlerin yaklaştığı bu günlerde siyasi partiler kendilerini göstermek için 5 yıllık uykularından uyanarak bir anda hortlamaya başladı.

Fevzi Utaş'tan taziye ziyareti

Utaş, bizleri muhabbetle karşılayan Karamürsel Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa SAĞLAM ve yönetimine teşekkür etti. 

Karamürsel halkı neden cezalandırılıyor ?

Karamürsel halkı devlet hastanesi ile cezalandırılıyor. Usta gazeteci Mesut Akbulut'un gündeme getirdiği Karamürsel Devlet Hastanesi isimli köşe yazısı gündeme bomba gibi oturdu.

Zulme Karşı Filistinli Kardeşlerimizin Yanındayız

Karamürsel Saadet Partisi ilçe başkanı Mustafa Sağlam Filistin'de yaşanan zulme karşı sessiz kalmadı. İsrail´in Kudüs´te özellikle mukaddes mekân Mescid-i Aksa çevresinde çoğunluğu çocuk ve kadınlar olmak üzere sivil ve savunmasız Filistin halkına uyguladığı şiddet, katliam ve ibadet özgürlüğünü engelleme girişimleri vahim bir hal almıştır. İnsanlara, inanç ve özgürlüklerini bir başka inanç uğruna kısıtlayarak insanlık dışı bir şekilde zulmetmek hiçbir millet için kabul edilebilir değildir.

CHP Karamürsel'de Atatürk için Kuran-ı Kerim okutulup lokma dağıtıldı 

CHP Karamürsel'de Atatürk için Kuran-ı Kerim okutulup lokma dağıtıldı. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının 85.yıl dönümünde CHP Karamürsel tarafından Kuran-ı Kerim okutularak ve lokma dağıtılarak anıldı.

Karamürsel Kent Konutta korkunç olay!

Karamürsel'de hakim ve savcılarında ikamet ettiği, Kent Konutta yaşanan olayda site içerisinde faaliyet göstere market işletmecisi Mustafa S.  isimli kişi ile siteye yöneticisi Hakan Sağdınç 

19 milyon TL'ye icradan deniz manzaralı arsa ve müstakil yapı  

Karamürsel'de bulunan 21 bin 733 metrekare deniz manzaralı müstakil yapı 19 milyon 148 bin TL'ye mahkemeden satılacak. Karamürsel Kayacık Mahallesi'nde bulunan

Karamürsel'de icradan satılık müstakil dubleks ev

Karamürsel Senaiye mahallesinde 668 m2 arsa içerisinde iki katlı müstakil ev sadece 1.240.700,00 TL satılacaktır.

Cinayet görüntüleri basına servis edildi

Karamürsel'de 14 Ekim'de yaşanan korkunç cinayetin yankıları daha ilçede devam ederken araç içi kamera kayıtlarının ortalığa saçılması ve basına servis edilmesi büyük tepkilere neden oldu.

Mustafa Gülbaş ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla yargılanacak

Karamürsel’de taksi şoförü Murat Karaca’yı tabanca ile başına ateş ederek öldüren Mustafa Gülbaş’ın (43) ‘Kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile yargılanacağı, şartlı tahliye koşullarını da bozması nedeniyle ayrıca ceza alacağı belirtildi.

Karamürsel'in efsane kaptanı Mustafa Kara hayatını kaybetti

Karamürsel Spor Futbol takımının efsane kaptanlarından Mustafa Kara hayatını kaybetti  

Murat Karaca bu gün defnedilecek

Akpınar mahallesinden Osman KARACA'nın oğlu, İsmet KARACA'nın kardeşi, Fedai ve Dursun KARACA'nın yeğeni, Selma KARACA'nın eşi, Emirhan, Aziz, Batuhan ve Ezel KARACA'nın babaları Murat KARACA vefat etmiştir.

Murat Karaca'yı öldüren şahıs yakalandı

Karamürsel'de işlenen cinayetin zanlısı Mustafa Gülbaş kısa bir sürede yakalandı.

Karamürsel Barbaros Spor Kulübü gümbür, gümbür geldi

Karamürsel'de kurulduğu günden bu yana büyük başarılarla adından söz ettirmeye başlayan "BARBAROS SPOR KLÜBÜ" bir çok branşta bölgenin usta isimleri ile yola çıktı. İlçede büyük bir ilgi gören ve açtığı bütün branşların hızla dolduğunu dile getiren, Barbaros Spor Kulübü yönetimi halkımıza ve geleceğimiz olan çocuklara hizmet etmek için kurduğumuz kulübümüze gösterilen ilgi ve alakadan dolayı tüm vatandaşlarımıza teşekkür ettiler.

Karamürsel CHP'den büyük ustaya ahde vefa

Ameliyat ve tedavi sürecini yakından takip eden Kocaeli CHP İl başkan yardımcısı Ahmet Çalık sağlık durumunun ziyarete uygun olduğu bilgisini alarak Karamürsel CHP ilçe başkanı Anıl Aksu ve yönetimi ile ziyarete gitti. Ziyaret sonrası

Mustafa Akın vefat etti

CAMDİBİ MAHALLESİNDEN MERHUM İBRAHİM AKIN'IN OĞLU NEZAHAT AKIN'IN EŞİ HAKAN,SERKAN VE SERHAT AKIN'IN BABALARI ESKİ BELEDİYE ÇALIŞANLARINDAN EMEKLİ MUSTAFA AKIN VEFAT ETMİŞTİR.

Yasin Tunç elim bir trafik kazasında hayatını kaybetti

Karamürsel'in sevilen esnaflarından Mustafa Tunç'un biricik evladı, İlker Yasin Tunç (18) geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu yaşamını kaybetti.

CHP Belediyesi seçime 9 ay kala AK Parti'ye geçti!

Cumhuriyet Halk Partili Ali Kangal'ın kazandığı Kaytazdere Belediyesi seçimden 9 ay önce, Cumhuriyet Halk Partisi üyesi Korhan Tan'ın Ak Parti'ye transfer olması ile mecliste çoğunluğu sağladı. Böylece, Sandıkta binlerce kişinin oyu ile seçilen belediye başkanının yerine bir meclis üyesi değiştirdi ve tüm belediye AK Parti'ye geçti.

Bir milletin kaderi bugün değişti

Mustafa Kemal Paşa'nın önderliğinde Kurtuluş Savaşı'nı başlatacak ve Cumhuriyete giden yolda önemli adımlar atılmasını sağlayacak Büyük Millet Meclisi, 103 yıl önce açıldı. Ulu Önder Atatürk, bu anlamlı günü çocuklara armağan etti.

İlçe merkezinde İcradan satılık müstakil yapı

Karamürsel'de mahkemeden satılık müstakil yapı Karamürsel İsmailağa Mahallesi'nde bulunan müstakil yapı mahkemeden satılıyor  

Karamürsel bir çınarını daha kaybetti

Karamürsel başta olmak üzere bölge genelinde çok geniş bir çevre tarafından tanınan ve sevilen ilçemizin asırlık çınarlarından Hacı Mustafa Niyazi Türkel hayatını kaybetmiştir.

SP Karamürsel, Büyük Kongre’ye 2 otobüs kaldırdı

İlçe Başkanlığını Mustafa Sağlam’ın üstlendiği Saadet Partisi Karamürsel İlçe Teşkilatı, Ankara’da gerçekleşen SP 8. Olağan Büyük Kongresi’ne Karamürsel’den 2 otobüs kaldırdı.

Terör örgütüne üye olmaktan aranan şahıs yakalandı

‘Silahlı terör örgütüne üye olmak’ suçundan aranan eski eşi Mustafa Tosun, Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde yakalandı.    

Hz. Peygamber bir cahiliye toplumundan dünyanın en büyük medeniyetini inşa etti

Kocaeli Karamürsel İlçe Müftülüğünce düzenlenen "Peygamberimiz, Cami ve İrşat" konulu konferansta konuşan Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Mustafa Irmaklı, "Hz. Peygamber bir cahiliye toplumundan dünyanın en büyük medeniyetini inşa etti." dedi.  

Karamürselli Merih Demiral baba oldu

Karamürsel'in evladı Milli futbolcu Merih Demiral baba oldu. Atalanta'da forma giyen milli futbolcumuz Merih Demiral, eşi Heidi Lustaku ile çocuk sahibi olduklarını duyurdu.

Mustafa Hüsnü Bozkurt Karamürsel'e geliyor

Başarılı başkan Münteha Purut  yine bir ilke imza atmayı başardı. Atatürkçü Düşünce Derneği ADD Karamürsel Şubesi tarafından “ Yeniden Atatürk Cumhuriyeti” adlı söyleşi programı düzenleniyor.