Uyuşturucu Yakalandı Haberleri

Uyuşturucu Yakalandı Haberleri

Karamürsel merkezde yüklü miktarda uyuşturucu yakalandı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde bir eve yapılan baskıda yüklü miktarda kapasite ve üç kişi ele geçirildi. Kocaeli Narkotik şubesinin özel ekibi ve

Yüklü miktarda uyuşturucu yakalandı

Karamürsel ilçesinde bir ikamette yapılan operasyonda 7 kilo 730 gram uyuşturucu ele geçirildi, olaya ilişkin 3 kişi gözaltına alındı Karamürsel’de 7 kilo uyuşturucu

Altınova tersaneler bölgesinde yüklü miktarda uyuşturucu yakalandı!

Altınova Tersaneler bölgesinde faaliyette olan Beşiktaş Tersanesi'nde çalışan işçilerin iddialarına göre yüklü miktarda uyuşturucu yakalandığı iddia edildi.

Türkiye'ye yetecek uyuşturucu yakalandı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğünce uyuşturucu madde ticaretinin önlenmesine yönelik başlatılan çalışmalar kapsamında, İzmit, Karamürsel, Gölcük ve Derince ilçelerinde toplam 4 farklı operasyon düzenlendi. Yapılan aramalarda 1 kilo 960 gram sentetik kannabinoid, 121 kilo 36 gram metamfetamin

Karamürsel Emniyet yine uyuşturucuya geçit vermedi!

Karamürsel Emniyet Müdürlüne bağlı ekipler ilçe genelinde adeta uyuşturucu ve satıcılarına savaş açtı.

Karamürsel'de yine uyuşturucu tarlaları yakalandı!

Karamürsel'in köyleri bu yıl adeta çiftliğe döndü! Polis tarafından yakalanan şahısların verdiği ifadeler sonrasında yapılan baskınlarla çok sayıda baskın yapıldı!

Binanın Çatı Katında 30 kök Hint Keneviri yakalandı!

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde bir eve operasyon düzenleyen polis ekipleri binanın çatı katında 30 kök hint keneviri geçirdi.

Kilolarca eroin ve esrar: 3 gözaltı

TEM Otoyolu’nun İzmit geçişinde kontrol amaçlı durdurulan 2 ayrı araçtan kilolarca uyuşturucu madde çıktı. Her iki olayda araçlarda bulunan 3 kişi gözaltına alındı.

Karamürsel Emniyeti uyuşturucuya geçit vermiyor

Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin şüphelenerek durdurdukları araçtan uyuşturucu maddesi (Esrar) çıktı.

Karamürsel'de huzur operasyonları arttırıldı

Karamürsel ilçesinde huzur uygulaması yapıldı. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ve Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, okul çevrelerinde ve ilçe merkezinde güvenlik tedbirleri alarak asayiş uygulaması yaptı. Çalışma kapsamında 49 motorlu araç kontrol edildi ve 128 kişinin kimlik sorgulaması yapıldı. Uygulamada, üzerinde 1 gram bonzai bulunan şüpheli M.A'nın (26) gözaltına alınmak üzere emniyete götürüldü.

Son Dakika - Karamürsel Asayişten Uyuşturucuya Büyük Darbe

Karamürsel'de 188 adet şeker tabir edilen uyuşturucu hap ele geçirildi. Haplarla birlikte üç kişi göz altına alındı. Edinilen bilgiye göre Karamürsel Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin Karamürsel Kayacık Mahallesi İnönü Caddesi İlhan Çınar alanında devriye gezdiği sırada burada park halinde bulunan 07 V 4104 plakalı bir aracın camından dışarıya bir paket atıldığını görülmesi üzerine yapılan araştırma sonucunda bir poşet içinde 188 adet uyuşturucu hap olduğu tespit edilmesinin ardından araçta bulunan R.A. (27), A.F.(27) ve Y.Ş.(26) adlı şahıslar gözaltına alınarak adliye sevk edildi.