Üzdü Haberleri

Üzdü Haberleri

İSMAİL YILDIRIM YÜZLERCE İŞÇİYİ VE AİLELERİNİ ÜZDÜ!

Karamürsel Belediye başkanı İsmail Yıldırım yeni yıla girerken yüzlerce işçi ve ailesini çok üzdü.

Karamürsel Engelliler Yaşlılar ve Kimsesizler Derneği açıldı

Karamürsel Engelliler Yaşlılar ve Kimsesizler Derneği açılışında belediye başkanı İsmail Yıldırım çok sayıda vatandaşı üzdü.

Hüsnü Yetkincan'dan kötü haber var

Karamürsel'in efsane esnaflarından Hüsnü Yetkincan'dan kötü haber her kesi üzdü.

GÖLCÜKLÜ ECEM HERKESİ ÜZDÜ!

Son Dakika, 17 yaşındaki Ecem Balcı’dan 5 Ocak gününden beri haber alınamıyordu. En son annesinin imam nikahlı eşi Süleyman K. ile beraber olduğu belirlenen Ecem Balcı bir türlü bulunamamıştı.

Karamürsel'li gencin korkunç ölümü herkesi üzdü

Karamürsel'li gencin korkunç ölümü herkesi üzdü. Ereğli’de oturan evli ve 1 çocuk babası Emre İlhan, bir süredir ailevi sorunlar nedeniyle Yalova’da kalıyordu.

Nurullah Kaya Gidişi ile herkesi üzdü

Geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete’de yayınlanan “Mülki İdare Amirleri Atama ve Yer Değiştirmesi Kararnamesi” ile Altınova'dan Gazipaşa'ya atanan,

Gölcük kaymakamının gidişi Gölcük'lüleri üzdü

Resmi Gazetede yayımlanan mülki idare amirleri atama kararnamesine göre, 616 mülki idare amirinin görev yeri değiştirildi. Resmi Gazetenin bugünkü sayısında

KARAOSMANOĞLU MAVİ BAYRAKLI KARAMÜRSEL'DE DENİZE GİRDİ

İlçemizin Mavi Bayraklı plajının konuğu Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu oldu, yüksek seyreden sıcaklıklarla bunalan halkla birlikte Karamürsel Mavi Bayraklı Altınkemer Plajı'nda denize girdi. Yüksek seyreden sıcaklıklar nedeniyle bunalan vatandaşların serinlediği yerlerden birisi olan Karamürsel Altınkemer Plajı dün de yoğun bir gün yaşadı. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da dün Karamürsel'e gelerek plajda vatandaşlarla birlikte denizde yüzdü ve gençlerle sohbet etti. Başkan Karaosmanoğlu’na Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AKP Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Necmi Kahraman da eşlik etti.