Varlık Haberleri

Varlık Haberleri

Coinpara.com Kripto Para Saklama Ve Cüzdan Hizmetleri

www.coinpara.com Kripto Para Saklama Ve Cüzdan Hizmetleri Alanında Dünya Lideri BitGo Ile Dijital Varlıklarınız, Türkiye’de Kurulu Veri Merkezlerinde Çalışan Sistemlerimiz Ile Tüm Verileriniz, Güven Altında Yüksek Performans Coinpara'da Tek Tuş Ile Alım Yapabilme Imkanı Sağlayan, Saniyede Binlerce Işlem Adedine Ulaşabilen Yüksek Performanslı Platform Altyapısı

Bir asırlık Camii tarihe meydan okuyor

Ahşap cami yıllara meydan okuyor! Karamürsel ilçesindeki ahşap süslemeleriyle dikkati çeken tarihi cami, 1 asırdır hizmet vermeyi sürdürüyor.  Karamürsel Osmaniye Mahallesi'nde Sultan 2. Abdülhamit döneminde yapılan ve  Kocaeli Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulunca 24 Ekim 2017 tarihinde tescillenerek koruma altına alınan tarihi cami, yıllara meydan okuyor.

Virüse karşı yeni ekonomik önlemler

TBMM'den geçti İşten çıkarmalar üç ay süreyle yasaklanırken, ücretsiz izne çıkan işçilere de günlük ödeme yapılacak.

Büyükakın; "Varlık sebebimiz vatandaşımıza hizmettir"

AK Parti Karamürsel Belediye Başkan adayı İsmail Yıldırım’ın tanıtım toplantısı büyük ilgi vardı. Kocaeli'den büyük destek gören tanıtım programında söz alan, Tahir Büyükakın, “Varlık sebebimiz vatandaşımıza hizmettir” dedi

Vatandaşa kritik uyarı! Bu SMS'lere dikkat! Şikayet edin !

Bazı hukuk büroları, alacak tahsili için borçluların yakınlarını SMS ile rahatsız ediyor. Yetkililer ise SMS ile tacizin yasa dışı olduğunu hatırlatarak, “Hukuk büroları sadece borçluya SMS atabilir” diyor.

Dün İsmail Yıldırım için bugün Ercan Buber için

Karamürsel'de bir dönem ulusal bir ajansın temsilciliğini yapmış daha sonrasında ise gazetecilik mesleğini adice kullanıp esnaflara şantaj yapan. Sonrasında bu yaptığı şanyajların ortaya çıkması ile gerçek kimliği ortaya çıkan Güven Kaya isimli varlık.

TMSF KOCAELİ'DE DAHİL O GAZETEYİ SATIYOR

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, 30 adet basın yayın şirketinden devredilen varlıkları satışı çıkardı.

Banka borcu olanlara müjde!

Bankadan kredi çekip ödeyemeyenler için yeni bir fırsat doğdu. Artık borçlara Varlık Yönetim Şirketi bakıyor. Bu imkanla 500 bin kişi borcundan kurtuldu.

Ev alacaklara müjdeli haber, faizsiz ev alabilirsiniz

Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Başkanı Bostan, "İslami mortgage' geliştirme üzerinde çalışmamız var" dedi.

Karamürsel Acil Servis Hızla Bitişe Yaklaşıyor

Op. Dr. Şenol Ergüney, yakın zamanda açılışı yapılacak olan Karamürsel Devlet Hastanesi Acil Servisini gezdi.

Karamürsel Devlet Hastanesine Yeni Ekipmanlar Alınacak

Karamürsel Devlet Hastanesi'nde yapılan bu toplantıya Saha Koordinatörü Necdet Filiz, Genel Sekreter Op. Dr. Şenol Ergüney, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Harun Öz, Mali Hizmetler Başkanı Mustafa Tekin ve 15 sağlık tesisinin hastane yöneticileri katıldı. Mart ayında yapılan toplantı kararlarının değerlendirilmesinin ardından yoğun gündemle başlayan toplantı, oldukça verimli geçti. Sağlık Tesisleri Verimlilik Karne Gösterge Kartları RV05 tanıtımı, yoğun bakım ve acil servis planlamaları, sağlık tesislerimizde MHRS (Merkezi Hekim Randevu Sistemi) kullanımı, mali hizmetlerde gelir ve gider bütçeleri ve tahakkukların muhasebeleştirilmesi konularında sunumlar yapıldı. Sağlık tesisleri arasında uygulama birliğinin sağlanması, tıbbi cihaz ve ekipman ihtiyaçlarının belirlenmesi ve tedariki için yapılan çalışmalar sonucunda; Kocaeli’deki hastanelere son sistem Göz Sağlığı ve Hastalıkları Tıbbi Cihazları ile ekipmanlarının alınması kararlaştırıldı.

İLÇEMİZE 637 bin 500 TL

Taşınmaz Kültür Varlıklarının Katkı Payından Yapılacak Olan Proje İmza Töreni Valimiz Sayın Hasan Basri GÜZELOĞLU’nun katılımıyla gerçekleştirildi. Valilik 100. Yıl Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya, Valimiz Sayın Hasan Basri GÜZELOĞLU’nun yanısıra; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya ÖZAK, Vali Yardımcısı Osman SARI, İzmit Belediye Başkanı Nevzat DOĞAN, Gebze Belediye Başkanı Adnan KÖŞKER, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail YILDIRIM, Darıca Belediye Başkanı Şükrü KARABACAK, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin ÜZÜLMEZ, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet ELLİBEŞ katıld