Vinç Haberleri

Vinç Haberleri

Altınova tersaneler bölgesinde yine iş kazası yine ölüm

Ziya Yamaç, Yalova'nın Altınova ilçesindeki bir tersanede kule vinç operatörü olarak çalışıyordu. Şiddetli rüzgar nedeniyle kule vincini kontrol etmek için vince çıktı ancak vincin devrilmesi sonucu kabinde sıkıştı.

Radyoloji Uzmanı Dr. Ömer Faruk Sevinç göreve başladı

Karamürsel Devlet Hastanesi'ne yeni bir radyoloji uzmanı atandı. Karamürsel Devlet Hastanesi tarafından yapılan açıklamada, "Radyoloji Uzmanı Dr. Ömer Faruk Sevinç

Serkan Akdoğan istifa etti

Karamürsel Spor Kulübü Antrenörü Serkan Akdoğan istifa ettiğini duyurdu. Akdoğan, şu ifadeleri kullandı; "Yıllarca formasını gururla giydiğim nice sevinç ve hüzün

Turgut Taşçı'nın yiğitleri zirveyi bırakmıyor

2.Lig temsilcimiz, önceki gün Limaspor deplasmanında ikinci yarıdaki etkili oyunuyla galibiyete ulaştı. Turgut Taşçı’nın öğrencileri büyük sevinç yaşadı.      

Karamürsel Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nda Sevinç yeniden başkan seçildi

Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen kongreye, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, diğer ilçelerin oda başkanları ile üyeler katıldı.

Alper Yolcu yine babalık sevincini tattı

Karamürsel Devlet Hastanesi çalışanlarından Alper Yolcu tekrar babalık sevincini yaşadı.

Uçurumdan düşen inek zorlukla kurtarıldı

Karamürsel’in Çamçukur mahallesinde yaklaşık 20 metrelik bir mesafeden düşen inek kurtarıldı.

Okullarda ilk ara tatil dönemi başladı!

Türkiye'de ilk kez uygulanan ara tatil bugün başlarken, öğrenciler tatil sevinciyle evlerine koşarak gitti.

Karamürsel Alp’te muhteşem mezuniyet sevinci

Karamürsel Alp Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreni

Ak Partiye Ak Partili belediye başkanı yakışır

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Fevzi Utaş'ın belediye başkanı olarak aday olacağını öğrenen Ak Partililer büyük bir sevinç yaşıyor.

Karamürsel Alp Anadolu'da Mezuniyet Sevinci

Karamürsel Alp Anadolu Lisesi 2017-2018 eğitim öğretim yılının ardından mezunlarını verdi. Okulun bahçesinde düzenlenen törende öğrenciler mezuniyet heyecanı yaşadı.

Karamürselli iş adamı ikinci kez baba oldu

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen iş adamı Ufuk Önder sabah saatlerinde dünyaya gözlerini açan ikinci bebeği ile bir kez daha baba olma sevincini yaşadı.

Karamüselli iş adamı Hakan Gülbaş baba oldu

Karamürsel'in sevilen simalarından iş adamı Hakan Gülbaş 2. defa baba olma sevincini yaşadı.

Adem Sevinç güven tazeledi

Karamürsel Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Kongresi bu gün Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşti.

KAYTAZDERE BELEDİYESİNDE TOPLU SÖZLEŞME SEVİNCİ

Kaytazdere Belediyesi bünyesindeki kadrolu işçilerin özlük ve sosyal haklarını içeren toplu sözleşme ile Memurların Sosyal Denge Sözleşmesi belediye hizmet binasında yapılan törenle imzalandı.

Teşhis konulamayan 3 çocuk annesi yaşamını kaybetti!

Gölcüklü 3 çocuk annesi Sevinç Kul, 3 ayrı hastanede tedavi oldu ancak teşhis konulamayınca hayatını kaybetti

İzmitte Sağlık Ocağına Vinç Girdi

İzmit de bir sağlık ocağına vinç girdi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Emekliye çifte müjde! Hem zam hem de tatil...

Milyonlarca emekli bu yaz iki farklı sevinç yaşayacak.

Faruk Bostan Babasını Kaybetti

Kocaeli'nin tanınmış iş adamların'dan Cefa Vinc'in sahib Faruk Bostan'ın babası vefat etti.

Kocaeli Adliyesi'nde 34 sanıklı FETÖ davasında serbest bırakılanlar

Kocaeli Adliyesi'nde bu sabah 4.Ağır ceza mahkemesinde görülen 34 sanıklı FETÖ davasına tahliye olanların aileleri sevinç göz yaşlarına boğulurken

Yaşlılar Derneğinden Narinoğlu'na Ziyaret

Yaşlılar Derneği Başkanı Sevinç Akan ve Yönetimi Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Alaattin Çakıcı tahliye mi ediliyor ?

Bolu F Tipi Cezaevi’nde bulunan organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı'nın tahliye edileceği iddia edildi.

Karamürsel'de 9,500 Öğrenci Karne Sevinci Yaşadı

Karamürsel ilçemizde 9,500 öğrenci karnelerini aldı.

Ocak Başkanı Şahin'in Çocuğu Dünyaya Geldi

Karamürsel Ülkü Ocağı Başkanı Aziz Şahin, geçtiğimiz gün baba olmanın sevincini yeni doğan kızıyla yaşadı.

Tartıştığı Eşini ve Kendisini Öldürdü

Darıca'da emekli öğretmen 56 yaşındaki Mehmet Düz, tartıştığı eşi 52 yaşındaki Beysun Özkamışlı Düz'ü tabancayla vurarak öldürdükten sonra, aynı silahla yaşamına son verdi.

Karamürsel'de Türk Sanat Müziği Konseri

Karamürsel Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından Karamürsel Kültür Merkezinde ‘Sevgi Bağları’ isimli konser düzenlendi.

Galibiyet sevinci faciaya dönüşüyordu

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi D-130 Karayolu İzmit istikameti Kız Meslek ışıklar mevkinde meydana gelen kaza görgü tanıklarının iddialarına göre gölcük kız voleybol takımını taşıyan otobüs akşam saatlerinde karamürsel'de oynadığı maçın ardından gölcüğe dönmek için yola çıktığı sırada yalova istikametinden gelen yabancı plakalı tır aşırı sürat nedeni ile yola çıkan minibüse çarptı. FACİA SON ANDA ATLATILDI Minibüs şoförü ne olduğunu anlamadan tırın kendilerine çarptığını ve sürüklediğini söylerken kaza sonrası D-130 Karayolu tek şeritten trafiğe verilirken minibüste bulunan gölcük kız voleybol takımı öğrencileri kazadan yara almadan kurtulduğu belirtildi.

İSMAİL YILDIRIM SAHALARA AÇILIŞLA DÖNDÜ SAĞLIĞINA KAVUŞTU

Karamürselli genç girişimci Esra Şencan tarafından Ess Butik açıldı. Butiğin açılış törenine Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Adem Sevinç, 27 nolu Karamürsel Yalova Handere Münibüsçüler Kooperatifi Başkanı Ahmet Gürses, Yalakdere Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Tarık Eryürek, ilçe esnafı ve vatandaşlar katıldı. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım genç girişimci Esra Şencan’ı tebrik ederek iş yerinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Karamürsel Şoförler Odası 500 Araçla Teröre Lanet Konvoyu Düzenledi

Karamürsel Şoförler ve Otomobilciler Odası ve Karamürsel Kooperatifçileri taksi, minibüs, otobüs ve kamyonları bayraklarla süsleyerek şehir merkezinde klaksonlarını açıp yaşanan terör olaylarını protesto etti. Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından organize edilen ‘Teröre Tepki Konvoyunda teröre tepki yollara taşındı. Odaya kayıtlı onlarca aracın yanı sıra çok sayıda vatandaştın da araçları ile destek verdiği konvoy, trafiği felç etti. Yaklaşık 500 aracı bulan konvoyda, kornalar teröre tepki için çaldı. Karamürsel Şoförler ve Otomobilciler Odası ve Karamürsel'de bulunan Kooperatifçilerin destekleri ile taksi, minibüs, otobüs ve kamyonları bayraklarla süsleyerek şehir merkezinde klaksonlarını açıp yaşanan terör olaylarını protesto ederken, vatandaşlar da ellerinde bayraklarla konvoya destek verdi.

TOLGA ERDOĞAN İKİNCİ KEZ BABA OLDU

ERDOĞAN İKİNCİ KEZ BABA OLDU Karamürsel'in sevilen simalarından olan.Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesin'de Doç.Dr. olarak çalışan TOLGA ERDOĞAN ikinci kez bebek sevinci yaşadı. Çiftin ikinci çocukları geçtiğimiz günlerde Trabzon Medical Park Hastanesin'de dünyaya gözlerini açtı.Tolga ve Özge Erdoğan çiftinin Kerem isminde bir erkek çocukları dünyaya geldi.KARAMÜRSEL.tv Gazetesi ve Buber Group Ailesi olarak Erdoğan Ailesi’ni tebrik eder; yaşama ’Merhaba’ diyen Kerem bebeğe sağlıklı, mutlu ve uzun ömürlü bir hayat dileriz.