Yardımlaşma Haberleri

Yardımlaşma Haberleri

Vali Yavuz, Karamürsel'de Gönül Köprüsü Kurdu

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, devletin sıcak elini hissettirmeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Hafta sonları yoğun programları sebebiyle gerçekleştirdiği ziyaretlerine, hafta içi ise eşi Selda Yavuz Hanımefendi ve Vali Yardımcıları ile birlikte devam ediyor.

Sadi Özbağ, Erzurumlular Derneği Kahvaltısına katıldı

AK Parti'nin Karamürsel Belediye Başkan aday adayı Sadi Özbağ, Karamürsel Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin düzenlediği kahvaltı programında yerel toplulukla buluştu. Program, derneğin daveti üzerine gerçekleşti ve bölgedeki Erzurum kökenli vatandaşları bir araya getirdi.

Çalık'tan yeni başkana ziyaret

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye başkan adayı Ahmet ÇALIK, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri ile birlikte Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretinde yeni başkan olan Ahmet ÇETİN'e hayırlı olsun dedi. 

Başkan Adayı Utaş; Ben değil Biz olacağız

Karamürsel AK Parti belediye başkan aday adayı Fevzi Utaş, Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti. 

Boşnaklar yeni başkanını seçti

Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

Karamürsel'de vatandaş aylardır perişan

Karamürsel hükümet konağı fiziki şartları yetersiz olması nedeni ile yıkılacağı için içerisinde bulunan resmi dairelerin tamamı binadan ayrılmak zorunda kaldı.

Karamürselli boşnaklar tepki gösterdi!

Boşnaklar, Rasim Ozan Kütahyalı’nın yeniden Gökçeklerin kanalı Beyaz TV’ye çıkarılmasına tepki göstererek “O şahsı ekranlarda görmek istemiyoruz” başlıklı bir açıklama yayımladı.

Karamürsel'de yapılması planlanan katliama birileri dur dedi

Gölcük Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  yapılması planlanan Rüzgar Enerji Santrali için "Çed gerekli değildir" kararı nedeniyle iptal davası açıyor.

Yeni başkan Bayram Erten oldu

Karamürsel Yozgatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin olağan genel kurulu dernek binasında yapıldı.

Erhan Yılmaz tekrar başkan seçildi

Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen Genel Kurul gerçekleşti.

Kadey çocuklar için etkinlik düzenliyor

KADEY çayda buluşuyor Kadın ve Çocuk Destekleme ve Yardımlaşma Derneği (KADEY), Karamürsel’deki ihtiyaç sahibi çocuklar için düzenlenecek olan çayda bir araya geliyor.

Gazanfer Bilge Sevgi Evleri Çocukları çok mutlu oldu

Kocaeli Korunmaya Muhtaç Çocuklar Yardımlaşma Derneği üyeleri, hiç durmadan çalışmaya devam ediyorlar.Hafta sonu  yaptığı çalışmalarla, çocuklarımızı sosyal yaşamın içine

Çocuklara Yardım Çayı

Kocaeli Korunmaya Muhtaç Çocuklar Yardımlaşma Derneği 21 öğrenciye burs verebilmek için çay düzenledi.

Karamürsel Sivaslılar Derneği İftar Programı

Karamürsel Sivaslılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin düzenlemiş olduğu iftar yemeğine katılım yüksekti.

Altın Diker iğne Karamürsel'de Açıldı

Karamürsel Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı “Gelir Getirici Projeler” kapsamında ustalık belgesi alan Ali Rıza Ünsal adlı vatandaşa iş yeri açıldı.

“Yardımlaşma ve Paylaşma” Konulu Resim Yarışması

Karamürsel Kuran ve İnsan Derneği ve Karamürsel Belediyesi işbirliğiyle “Yardımlaşma ve Paylaşma” konulu resim yarışması düzenlendi.

Kaymakam Narinoğlu Maraş Fuarına Katıldı

Kahramanmaraş Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından hazırlanan “Maraş Yöresel Ürünler Fuarı” açıldı.

Mostar Derneği Yardım Kermesi

Mostar Yardımlaşma Dayanışma Bilim Kültür ve Sanat Derneği tarafından Karamürsel'li ihtiyaç sahipleri yararına kermes düzenlendi.

Avcı Köyü Derneği Başkanı Tuncay Çetinbaş, Güven Tazeledi

Karamürsel Avcı Köyü Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneğinin olağan genel kurulu yapıldı.

Avcıköy´de 81 yıllık geleneksel pilav günü etkinliği

Avcıköy´de 81 yıllık geleneksel pilav günü etkinliği Karamürsel Avcı Köyü Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği tarafından 1924 yılından buyana 81 yıldır geleneksel olarak düzenlenen pilav günü Hasan Pınar Piknik alanında gerçekleştirildi. Karamürsel Avcı Köyü Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği tarafından 1924 yılından buyana 81 yıldır geleneksel olarak düzenlenen pilav günü Hasan Pınar Piknik alanında gerçekleştirildi. Avcı Köyü Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Tuncay Çetinbaş ve yönetimi öncülüğünde organize edilen pilav gününde ilçe müftülüğüne bağlı din görevlileri tarafından dualar okundu. Dernek Başkanı Tuncay Çetinbaş, yaptığı konuşmada, ‘bu bizlere dedelerimizden, babalarımızdan süre gelen bir gelenek, bizler ve bizlerden sonraki nesiller bu geleneği sonuna kadar devam ettirecek’ dedi. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı geleneksel pilav günü etkinliğine katılanlar havanın ve doğanın tadını geç saatlere kadar çıkartma fırsatını da buldular.

Karamürsel Emniyet Kimsesiz Çocuklar İçin İftar Düzenledi

Karamürsel İlçe Emniyet Müdürü Coşar Özler, dün akşam geleneksel iftarında Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezi'nde personeli ve kimsesiz çocuklarla bir araya geldi İlçe Emniyet Müdürü Coşar Özler, kimsesiz çocuklar ve personeliyle Altınkemer Kültür Merkezi'nde iftar yaparken, yemeğe Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel İlçe Müftüsü Yılmaz Küçük, Kocaeli İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Yılmaz, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Asım Yağcı, Karamürsel İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Cenk Bozdağ, Karamürsel-İzmit 2 Nolu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Ahmet Utaç, Karamürsel Kızılay Şube Başkanı Yusuf Ziya Alemdar, İlçe Emniyet personeli ve eşleri katılırken, Karamürsel'de bulunan 50 kimsesiz çocuk ve bakıcıları davet edildi.

Narinoğlu Bayram Mesajı Yayınladı

İlçemiz Kaymakamı Ahmet Narinoğlu bayram mesajında ; "Milletçe ortak olan değerlerimizi ve sevinç, paylaşma ve yardımlaşma günü olan bir Ramazan Bayramı daha kutlamaktayız. Millet olmanın temelinde illetin değer verdiği milli ve ve manevi günler, önemli bir unsurdur.Bu vesileyle, Ramazan Bayramını fırsat bilerek, milletçe kardeşliğimizi pekiştirip, dargınlıkları bir tarafa bırakarak, huzur içerisinde yaşamaya özen göstererek sergilediğimiz bu birlik ve beraberliği her zaman göstermeliyiz.

Karamürsel Avcı Köyü Sakinleri İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Karamürsel Avcı Köyü Sakinleri İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi Karamürsel Avcı Köyü Yardımlaşma ve Yaşatma Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeği çok kalabalıktı. Köfteci Nurettin’de verilen iftar yemeğine yaklaşık bin kişi katıldı.

Karamürsel'de Sağlıklı Yaşam Projesi Başlatıldı

Karamürsel Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ı Mütevelli Heyeti nin 28.05.2015 tarih ve 20-12 sayılı karar ile Hijyenik Ortam- Sağlıklı Yaşam Projesi başladı. Proje kapsamında 3294 Sayılı Kanun kapsamında ilçemizde yaşayan yaşlı, engelli ve kendi bakımını yapamayacak durumda olan 50 vatandaşımızın ev temizlikleri ve kişisel bakımları ve gıda yardımı yapıldı. Proje dahilinde faaliyetler, yıl içerisinde periyodik olarak iki ayda bir olmak üzere 5 kez tekrarlanarak uygulanacaktır. Vatandaşlarımızın hal ve hatırları sorulup müşkül durumda olan vatandaşların talepleri Mütevelli Heyetince değerlendirilmesine müteakip gerekli yardımlar yapılacaktır. ​

İlçemizde Türkiye Muharip Gaziler Derneği açıldı

İlçemizde Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karamürsel Temsilciliği’nin açılışı gerçekleştirildi. Cumhuriyet caddesi Yücel İş merkezinde faaliyet göstermeye başlayan Derneğin açılışını Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Sadık Eroğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Gazi ve Şehit yakınları gerçekleştirdi. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karamürsel Temsilcisi Yaşar Göközkut açılışa katılan davetlilere teşekkür ederek,“Amacımız şehit ve gazi ailelerini bir arada toplamak, dayanışma ve yardımlaşmamıza sağlamaktır. Derneğimizin açılmasında büyük emekleri olan Başta Karamürsel Kamakamı Ahmet Narinoğlu ve İsmail Yıldırım’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası sona erdi;

Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası sona erdi; ‘Şampiyon 100. Yıl M.T.A.L oldu’ Karamürsel’de kurumlar arası kardeşlik dostluk ve iletişim sağlamak amaçlı düzenlenen Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası sona erdi. Turnuvaya katılan 14 takım içinde önceki gün yapılan final müsabakası sonucunda birinci Karamürsel 100.Yıl Meslek Teknik Anadolu Lisesi, ikinci Atatürk Orta.Okulu, üçüncü İlçe Emniyet Müdürlüğü, dördüncü Gençlik Hizmet ve Spor İlçe Müdürlüğü takımları oldu. Turnuvanın en centilmen takımı ise İlçe Jandarma Komutanlığı takımı seçildi. Dereceye giren takımlara kupalarını Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Sadık Eroğlu, İlçe Yazı İşleri Müdürü Yüksel Türközü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Asım Yağcı, Gençlik Hiz.ve Spor İlçe Müdürü Sedat Karakaş tarafından verildi.

Karamürsel Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 60 Bin Fidan Dağattı

MEYVE FİDANI-SEBZE FİDESİ PROJESİ GERÇEKLEŞTİ Karamürsel Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı Mütevelli Heyetinin 18.03.2015 tarih ve 19-11 sayılı kararı ile Karamürsel Tarım Kredi Kooperatifinden satın alınan toplam 60.000 adet sebze fidesi dağıtıldı.

Karamürsel Alp Çevre Kültür ve Dayanışma Derneği Fidan Dikti

Kocaeli’de izcilik ve çeşitli spor alanlarında aktiviteler yapan Kocaeli Lider Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü ile ÇEKÜD’ün Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Kandıra Sarışeyh mahallesinde bulunan Sokak Hayvanları Bakım Merkezi alanında “Bir Fidan Bin Hayat” kampanyası kapsamında fidan dikme programı düzenlendi. Programa Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Şenol Ergüney’in yanısıra Kocaeli Bilim Kültür ve Sanat Derneği , Mahmut Esad Coşan Camii Derneği, Karamürsel Alp Çevre Kültür ve Dayanışma Derneği, Gölcük Kültür ve Çevre Derneği, Gölcük Lider Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü, Kocaeli Hanımlar Kültür ve Yardımlaşma Derneği , Gölcük Arife Hanım Çevre ve Dostluk Derneği, Başiskele Reyhan Hanımlar Çevre ve Kültür Derneği ve Körfez Petek Hanımlar Derneği üyeleri katıldı.

Kızderbentlilerin Yeni Başkanı Tahir Altun

Kızderbentliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanlığına seçilen Tahir Altun ve yönetimi Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ziyaret etti. Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette Dernek Başkanlığına seçilen Tahir Altun, Karamürsel Belediyesi ile uyumlu bir şekilde çalışacaklarını belirterek, “Karamürsel için düzenlenen etkinliklere katılım gerçekleştirerek gerekli desteği vereceğiz. Derneğimiz ile Belediyemiz işbirliğiyle güzel etkinlikler düzenlemek istiyoruz. Amacımız Kızderbent Mahallesi ve Karamürsel İlçemize faydalı olabilecek çalışmalar yapmaktır” dedi.