Yaşta Haberleri

Yaşta Haberleri

Genç yaşta hayatını kaybetti!

Karamürselli genç Korcan Özbay, İstanbul'da geçirdiği trajik bir kaza sonucunda vefat etmiştir

Genç yaşta kendini astı!

Değirmendere Yüzbaşılar sahilde konteyner içinde Faruk Buğra Çalık'ın cansız bedenine ulaşıldı  Edinilen bilgilere göre Gölcük Değirmendere Yüzbaşılar sahilde yürüyüş yapan bir vatandaş, kapısı açık bir konteyner olduğunu ve içinde hareketsiz duran bir şahıs olduğunu fark etti.

Değirmendere'de korkunç kaza genç yaşta hayatını kaybetti

Değirmendere’de orman yolunda Gölcük Orman İşletme Müdürlüğüne ait arazöz, yaklaşık 30 metrelik uçurumdan yuvarlandı.

Alihan Baki genç yaşta hayatını kaybetti!

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen isimlerinden Alihan Baki elim bir trafik kazası nedeni ile yaşamını kaybetti.

Yasin Tunç elim bir trafik kazasında hayatını kaybetti

Karamürsel'in sevilen esnaflarından Mustafa Tunç'un biricik evladı, İlker Yasin Tunç (18) geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu yaşamını kaybetti.

Karamürsel geneli uyarıcı maddeler yine can almaya başladı

Karamürsel genelinde hızla yayılan sokak adıyla "MET" olarak bilinen Metamfetamin'in ilçe genelinde çok çabuk ulaşılabildiği ve hızla artmaya başladığı iddia ediliyor. Vatandaşlar, çocuk parklarında küçük yaşta çocukların ellerinde cam şişelerle MET içtiklerini tahmin ettiklerini ve durumu polise bildirdiklerini ifade

MHP nin sevilen ismi genç yaşta kalbine yenildi

MHP Karamürsel eski İlçe Yöneticisi Sabahattin Özkan hayatını kaybetti Sabahattin Özkan hayatını kaybetti MHP Karamürsel eski İlçe Yöneticisi Sabahattin Özkan evinde kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

Karamürsel Jandarma bir torbacı daha yakaladı

Karamürsel Jandarma ekipleri uyuşturucu ve satıcılarına adeta savaş açtı. Son olarak torbacılık suçundan ceza alan firari şahıs Karamürsel Jandarma ekipleri tarafından paketlenip ceza evine teslim edildi. Bölgemizde sizlerde küçük yaşta çocuklarınızın, akrabalarınızın, yakınlarınızın uyuşturucu ve diğer suçlara bulaşmasını engellemek isterseniz hiç bir şahsi bilginizi paylaşmadan ihbarda bulunun.

23 yaşındaki tersane işçisi Gürkan Öter hayatını kaybetti

Altınova tersaneler bölgesinde çalışan 23 yaşındaki Gürkan Öter genç yaşta geçirdiği motosiklet kazası sonrası tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.

İlçenin sevilen esnafı genç yaşta kalbine yenildi

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçenin esnaflarından Faruk Tobaoğlu genç yaşta kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

İslam Kasap genç yaşta kalbine yenildi

Karamürsel Devlet Hastanesi'nde uzun yıllardır güvenlik personeli olarak görev yapan ve ilçe genelinde çok geniş bir kesim tarafından tanınan İslam Kasap genç yaşında hayatını kaybetti.

Genç yaşta hayatını kaybetti

Karamürsel Kızderbent mahallesinde ikamet eden çevresi tarafından çok sevilen Fahrettin Yücebağ yakalandığı hastalığa daha fazla dayanamadı ve genç yaşında hayatını kaybetti.

Karamürsel'de genç kadın kansere yenildi

Karamürsel Ereğli'de ikamet eden çevresinin sevilen isimlerinden olan Meryem Kater, pankreas rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybetti.

Sefine tersanesinde korkunç kaza bir kişi feci şekilde öldü

Altınova tersaneler bölgesinde faaliyet gösteren ve sürekli iş kazaları ve ölümler ile gündemden hiç düşmeyen sefine tersanesinde yine gencecik yaşta bir işçi feci şekilde hayatını kaybettiği iddia edildi.

Karamürsel girişinde feci kaza! Genç yaşta hayatını kaybetti

D-130 Karayolu üzerinde Gölcük istikametinden, Karamürsel istikametine seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir neden ile motosiklet kazası yapan Süleyman Sarıer, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç yaşta hayatını kaybeden Sarıer'in cenazesi bugün öğle namazında toprağa verilecek. Sarıer’in önümüzdeki 6 Ağustos Cumartesi günü 39’uncu yaş günü olduğu öğrenildi.

Arif Cez bugün defnedilecek

Karamürsel'de çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen "İpek Kağıt " fabrikası müdürü Arif Cez genç yaşta geçirdiği bir helikopter kazasında hayatını kaybetmişti. Cenazesi bu gün memleketi Bursa'da defnedilecek.

Karamürseli kahreden ölüm

Karamürsel'de çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen İpek Kağıt fabrikası müdürü Arif Cez geçirdiği elim bir helikopter kazası nedeni ile genç yaşta hayatını kaybetti.

Genç yaşta arkadaşının evinde ölü bulundu!

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi, Abdurrahman Üzmez sokak üzerinde bulunan Öztorun Apartmanın da, arkadaşı Hüseyin G. isimli vatandaşın evine giden Berk Koygun henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü hayatını kaybetti.

GENÇ YAŞTA KALBİNE YENİLDİ

Karamürsel’de eski futbolcu olan ve koltuk döşeme atölyesi bulunan  (52) yaşındaki mehmet Erdoğan  kalp krizi sonucu hayatını  kaybetti.                      

Bunalıma girdi ve kendini astı

Karamürsel'de bunalıma giren adam genç yaşta canına kıyarak kendini evde astı ve hayatına son verdi.

Karamürsel sevilen bir esnafını daha kaybetti

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçemiz esnafların dan Osman Çiloğlu genç yaşta hayatını kaybetti.

Karamürsel'de herkesi üzen ölüm!

Karamürsel, İhsaniye mahallesinde genç yaşta canına kıyan Arif Güzel (25) başına dayadığı silahla intihar ederek hayatını kaybetti.

Genç esnaf kalbine yenik düştü

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçenin esnaflarindan 52 yaşındaki Emin Altıngül iş yerinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Karamürsel'de koronavirüs bir can daha aldı

Korona virüs, Karamürsel'de bir can daha aldı! Karamürsel Adliyesinde çalışan 52 yaşındaki İsmail Kınalı genç yaşta hayatını kaybetti.

Karamürsel'de nöbet geçiren genç hayatını kaybetti

Karamursel'de epilepsi nöbeti geçiren 19 yaşındaki Bedirhan G. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Aracın çarptığı 33 yaşındaki yaya hayatını kaybetti

Karamürsel D-130 Karayolu İzmit istikametinden Yalova istikametine seyir halinde olan aracın çarptığı 33 yaşındaki otobüs şoförü Lokman K. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Genç yaşta koronavirüse yenildi!

Karamürsel'de efendi kişiliği ile geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Recep Aycan, bir süre önce yakalandığı koronavirüs nedeni ile tedavi gördüğü hastanede yaşamını kaybetti.

GENÇ YAŞTA CANINA KIYDI!

El kadar çocuklar bakın neler yapıyorlar!

Karamürsel'de son aylarda yaşları 7 ile 12 arasında değişen küçük yaşta çocuklar ilçe genelinde dilencilik, hırsızlık gibi olaylara karıştıkları iddia edildi.

Gençler yine ölmesin! Acil önlem alınması gerekiyor!

Karamürsel'de geçtiğimiz yıllarda ilçemizde özellikle küçük yaşta çocukların çok fazla tükettiği ve ölümlerin yaşandığı "Çakmak Gazı" uzun yıllar sonra yine gençlerde yaygınlaşmaya başladı.