Yaya Haberleri

Yaya Haberleri

Karamürsel'den çıktı. Dünyaya adını duyurdu

Kıbrıs'ta düzenlenen Uluslararası MMA Şampiyonası'nda Karamürsel'in gurur kaynağı olan Pirge Sambo Academy'den başarılı sporcular Altay Pirge, Kerem Ali Vahap, Cem Şahut Vahap ve Adar Vargün, toplamda 4 altın madalya kazandı.

Filistin’e Destek İsrail’e Lanet Basın Açıklaması

Bu gün Karamürsel Gönüllü Sivil Toplum Kuruluşları ve Karamürsel Halkı olarak; Gazze’de bütün dünyanın sessiz bakışları arasında yaşanan vahşete ve soykırıma dur demek, onurlu ve mazlum Filistinli kardeşlerimize destek olmak, Filistin halkının yalnız olmadığını bütün dünyaya haykırmak ve Siyonist rejimi lanetlemek için toplandık. Filistin’de 1947’den beri bir soykırım hedefli sistematik katliamlar uygulanmaktadır.

Karamürsel’de kurulacak santral vatandaşa sorulacak!

Karamürsel’de daha önce büyük tartışmalara sebep olan Rüzgâr santrallerine bir yenisi daha katlıyor. Adres yine Karamürsel. Santral için “Halkın katılım toplantısı” düzenlenecek.

Karamürsel merkezde yayaya araba çarptı

Karamürsel ilçesinde bir yaya, yolun karşısına geçmeye çalışırken hafif ticari araç tarafından çarptı ve yaralandı.

Yola atlayan yaya ölüme davetiye çıkardı

Karamürsel D 130 Karayolu polis noktası yakınında adeta intihar edercesine yola atlayan ve otomobilin çarptığı Çetin Açet hayatını kaybetti.

Karamürsel D 130 Karayolunda kaza 1 ağır yaralı

D-130 Karayolu Dereköy mevkiinde meydana gelen kazada, Yalova yönüne giden S.O'nun kullandığı 16 BED 820 plakalı otomobilin kavşakta yayalara kırmızı ışık yanmasına rağmen birden yolun karşısına geçmeye çalıştan 24 yaşındaki Çetin Açet'e araba çarptı

Kavşakta meydana gelen kazada iki kişi yaralandı

Akşam saatlerinde, Karamürsel'de meydana gelen kazada iki otomobil çarpıştı ve 2 kişi yaralandı.

Karamürsel'de çevre katliamı! Ölen balıklar kıyaya vurdu!

Karamürsel'de yaşanan çevre felaketine vatandaşlar tepki gösterdi. Kıyıya vuran balıkları gören vatandaşlar yetkililere seslenerek acil bir şekilde önlem alınmasını istedi.

Korkunç trafik kazası 1 kişi ağır yaralı

Karamürsel Kayacık Mahallesi D-130 Karayolu üzerinde bir araç yayaya çarptı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralının bilincinin kapalı olduğunu ve durumunun ağır olduğu dile getirdiler.

Selahattin Altıok göz yaşları arasında defnedildi

Olay Karamürsel D-130 Karayolu'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yaya geçidinin olmadığı yerden karşıdan karşıya geçmek isteyen 68 yaşındaki Selahattin Altıok'a E.T. idaresindeki 41 AKH 623 plakalı tırı fark etmedi ve tırın çarpması sonucu yaşamını kaybetti.

Yoldan karşıya geçen vatandaş ezildi !

Karamürsel'de korku dolu anlar. Olay Karamürsel  D-130 Karayolu üzerinde Karamürsel İstikametinden İzmit istikametine seyir halinde olan panelvanın çarptığı yaya hastaneye kaldırıldı.

Karamürsel'de kaza 1 kişi hayatını kaybetti!

Karamürsel Kayacık Mahallesi D-130 Karayolu'nda yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan R.Y'ye (72) sürücüsünün kimliği ve plakası bilinmeyen bir araç çarptı. İhbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Karamürsel Devlet Hastanesi'ne sevk edilen R.Y, burada yapılan tüm müdahalelere

Karamürsel’deki konserinde düşen Emre Kaya sahnelere geri döndü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte sahneden inerken düşerek yaralanan ünlü Popçu Emre Kaya, yine sahnelerin tozunu attı. Hastaneden taburcu olur olmaz soluğu Manisa’da alan sanatçı, verdiği konserde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Karamürsel'e gazlamaya gelen araçlar herkesi canından bezdirdi!

Karamürsel'de özellikle çevre ilçelerden gelen modifiyeli araba ve motosikletler herkesi canından bezdirdi. Kordon boyu ve sahil Mevkii’nde hız kesici kasislerin bulunmaması yayaların can güvenliğini tehlikeye atıyor. Karamürsel'de özellikle akşam saatlerinde en işlek caddelerden biri olan Kordonboyu Mevkii’nde hızlı geçiş yapan araçlar vatandaşların hayatını riske atıyor.

Yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya tır çartptı 

Yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya tır çartptı  Karamürsel ilçesinde yolun karşısına geçmek isterken tırın çarpması sonucu yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı.  

Aracın çarptığı 33 yaşındaki yaya hayatını kaybetti

Karamürsel D-130 Karayolu İzmit istikametinden Yalova istikametine seyir halinde olan aracın çarptığı 33 yaşındaki otobüs şoförü Lokman K. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Karamürsel'de korkunç kaza yaralılar var

Karamürsel D 130 Kara yolunda önce yayaya çarpan bir araç daha sonra başka araçlara çarptı. Kaza sonrası ortalık kan gölüne döndü. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Karamürsel Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ayrıntılar geliyor...

Orhan Okulu, SMA Hastası Asya için kupasını satacak    

2,5 Milyon Dolar'lık ilacı alamadığı her gün Asya, nefes alamıyor, bünyesi zayıflıyor. Asya'nın ailesi de diğer SMA hastası aileleri gibi yardım kampanyası başlattı. İnşaat işçisi Bayram Demir ve ev hanımı Güneş Demir, SMA Tip 1 hastası kızları Asya için yardım istiyor.  

Salih Fidan koronaya yakalandı

Karamürsel Erzurumlular Derneği Başkanı Salih Fidan, koronavirüse yakalandı  

Yıldırım Sezer, İsmail Yıldırım’a seslendi! Var mısın ?

Sosyal medyada başlatılan kampanyaya Gölcük Belediyesi de 3.100 fidan ile destek verdi.

Duraklar ve yaya üstgeçit asansörleri temiz tutuluyor

Toplu taşıma ulaşımında sıkça kullanılan duraklar ve yaya üst geçit asansörlerinin temiz olması, içerisinde bulunduğumuz pandemi döneminde büyük önem taşıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri de bu kapsamda her hafta il genelindeki yaya üst geçit asansörleri ile toplu taşıma duraklarında temizlik çalışması gerçekleştiriyor.

Dualarımız senin ile Merih Demiral sakatlandı

Karamürsel’den çıkan ve Dünyaya ismini duyurmayı başaran, Seri A ekiplerinden Juventus'ta forma giyen Merih Demiral, takımını 1-0 öne geçiren gole imza attığı Roma maçında sakatlanarak sahayı terk etti.

Karneler değişiyor mu? iddiasına Bakanlık'tan açıklama

SON DAKİKA HABERİ: Bakanlık'tan yapılan açıklamada éMedyaya yansıyan “Öğrenci karneleri değişiyor” başlıklı haberde yer alan çalışma, henüz inceleme ve değerlendirme aşamasındadır.

Polis yarın yaya nöbeti tutacak

Trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek amacıyla yarın 20 bin yaya geçidinde 200 bin kolluk görevlisi, ikişer saat yaya nöbeti tutacak.

Karamürselli iki yiğit, Dünyaya meydan okuyor

Karamürselli Ju Jitsu sporcusu Altay Pirge ve Combat sambo sporcusu Kaan Çağlar kazandıkları büyük başarılarla isimlerini duyurmaya devam ediyorlar.

İŞ ADAMI MERT VONA 5. DEFA BABA OLDU

Karamürsel'in sevilen simalarından Mert ve Neslihan Vona çiftinin dünyalar tatlısı bir erkek çocuğu dünyaya geldi.

Engin Yılmaz, Karamürseli yine Dünyaya duyurdu

Karamürsel'den Dünyaca Ünlü Pastacılara kafatutan chef Engin Yılmaz

KARAMÜRSEL'DE ''YAYA ÖNCELİKLİ TRAFİK'' ETKİNLİĞİ

Karamürsel'de düzenlenen muhteşem etkinlikte küçük çocuklar damgasını vurdu.

Mobil Veteriner Aracı Hayvanseverlerin Emrinde PAYLAŞ !

Dişi bir kedi, her bir doğumda ortalama 4 - 6 yavru dünyaya getiriyor. Sokaklarda yaşayan kedilerin imdadına Büyükşehir'in mobil araçları koşuyor.