Yazlık Haberleri

Yazlık Haberleri

Karamürsel Belediyesi'nden uygun fiyata kiralık iş yerleri

Karamürsel Belediyesi'ne ait Kayacık, 4 Temmuz, Kızderbent ve Ereğli Mahallelerindeki 5 adet işyeri kiraya verilecek. İşyerlerinin aylık tahmini kira bedeli 4.000 TL ila 25.960 TL arasında değişiyor. İhale, 20 Haziran Salı günü saat 10.00'da yapılacak.

Günübirlik konaklamalar veya özel organizasyonlar için uygun

Günübirlik konaklamalar veya özel organizasyonlar için uygun (Bekarlığa veda partileri, doğum günleri, küçük kutlamalar vs.) Full eşyalı Havuzlu ve tamamen köprü ve deniz manzaralı Güvenlik kameralı 3 adet ikiz yataklı odası olan Mutfak ve beyaz eşyaları tam Son derece sessiz ve doğanın içinde

Karamürsel-İzmit hattında yazlık saat uygulamasına geçildi    

Karamürsel Küçük Otobüsçüler Kooperatifi yönetim kurulu toplantısında alınan karara göre Karamürsel ve İzmit’ten kalkış saatlerinde düzenlemeye gidildi. Kooperatif, çarşamba gününden itibaren yazlık saat uygulamasına geçildiğini duyurdu.

KARAMÜRSEL’DE YAZLIKÇILAR İSYANDA!

Karamürsel'e yaz tatili için yazlıklarına gelen tatilciler çevredeki ağır ve yoğun koku nedeni ile büyük bir sorun yaşadıklarını dile getirdiler.

Kocaeli Valiliği çok önemli açıklama

Kocaeli Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, “İlimiz genelinde yerleşim yerlerinden uzakta bulunan yazlık, bağ evi, yayla evi vb.

Sayın valim, bu polisleri kim koruyacak?

Karamürsel'de yeni kurulan polis noktası 4 direk, 1 branda. Durumu gören yazlıkçılar isyan etti.! Bu güneşim altında, yolun kenarında ölsün diye mi yolladınız polisleri?

Yazlık Kıyafet Uygulamasına Geçiliyor

Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Personelin Kılık Kıyafetine Dair Yönetmeliğin 11. maddesi ile 26.05.2007 tarihli ve 26533 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 2007/14 sayılı Başbakanlık genelgesinde belirtilen hükümler doğrultusunda, kamu kurum ve kuruluşlarında 15.05.2015 - 15.09.2015 tarihleri arasında yazlık kıyafet uygulamasına geçilecektir.