Yeni Düzenleme Haberleri

Yeni Düzenleme Haberleri

Mesai Saatlerine Yeni Düzenleme Geliyor

İş kanunlarında önemli değişikliklere hazırlanan hükümet, milyonlarca vatandaşı doğrudan etkileyecek bir düzenleme üzerinde çalışıyor.

Son Dakika haber! Yeni tedbirler açıklandı!

Sokağa çıkma kısıtlamalarıyla ilgili yeni düzenleme açıklandı Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni kademeli normalleşme planıyla ilgili sokağa çıkma kısıtlamalarına getirilen yeni düzenlemeyi tek tek açıkladı.  

Son Dakika MEB duyurdu: Liselerde sınavlara yeni düzenleme

MEB duyurdu: Liselerde sınavlara yeni düzenleme Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, liselerdeki sınavlara ilişkin yeni düzenlemeyi duyurdu.

Bir elektrik faturasını bedavaya getirin

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun aldığı son karar ile faturası 67 lira ve üzeri olanlar serbest tüketici sınıfına girmiş oldu. Yeni düzenleme ile elektriğinizi istediğiz tedarikçi şirketten pazarlık yaparak alabileceksiniz.

Borcu olanlar dikkat! Bu haber milyonları ilgilendiriyor

İşte Yaklaşık 3 milyon vergi ve prim borçlusunu ilgilendiren yeni düzenlemenin detayları

Sigara satışında 'Düz Paket' dönemi başlıyor!

Sağlıkla İlgili Bazı Kanun ve KHK'lerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı. Yasa, tütün ürünlerinin kullanımı, satışı ve iletişim araçlarında

Bakanlık Dron kullanıcıları için dev adım! Yeni düzenleme yolda

Ticari kullanımla birlikte sportif ve hobi amaçlı drone kullanımının da hızla yaygınlaşması üzerine Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yeni yönetmelik hazırlığına başladı.

Sigarayla ilgili flaş karar! Cezası çok büyük

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, sigara ile ilgili yeni düzenleme yapacaklarını açıkladı.

Esnafın borcu siliniyor

Hükümet, esnaf için yeni düzenleme hazırlığında. 12 ay ve üstü borçlar silinecek, hizmetler dondurulacak.

Kadın Polislere Yeni Düzenlemeler

Resmi Gazete'de yayınlanan yönetmelik değişikliği kapsamında emniyet mensuplarına yönelik kıyafet kısıtlamaları kaldırıldı.

Binlerce mahkum tahliye oluyor

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ iki yeni kararname ile ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı. Bozdağ, yeni düzenleme ile 38 bin kişinin tahliye olacağını ifade et

Elektrik faturalarına yeni uygulama

EPDK, elektrik sayaçlarının 25 ila 35 günü kapsayacak süreçte okunmasını kararlaştırdı. 3 ay üzeri tüketim dönemlerini kapsayan faturalarda vade farksız taksit

Devletten Hayatımızı Kolaylaştıracak 6 Yeni Düzenleme

Gündeme gelen ve önümüzdeki günlerde hayata geçirilmesi planlanan 6 yeni düzenleme yüzünüzü güldürecek.

Karamürsel Acil Servisi Genişletiliyor

Karamürsel Acil Servisi Genişletiliyor Karamürsel Devlet Hastanesi’nin ‘Acil Servis Revizyonu Projesi’ kapsamında hasta müşahede alanının genişletilmesi için çalışmalara başlandı. Karamürsel Devlet Hastanesinin mevcut durumda olan 40 m² alanda 5 yatakla hizmet veren müşahede (Acil Servis) salonu yeni düzenleme ile önümüzdeki günlerde 80 m² alanda 8 yatakla hizmet verecek.

ÖSYS'de yeni düzenleme

ÖSYS'de adaylar sınav sorularının incelenmesini talep edebilecek. 2015 ÖSYS'de adaylar sınav ve yerleştirmelerle ilgili inceleme yapılmasını istediği takdirde dilekçe yazabilecek.

Kıdem tazminatını nasıl ödersiniz,İşte yeni düzenleme

Kamu, kurum veya kuruluşlarınca yapılacak kıdem tazminatı ödemeleri, doğrudan işçinin banka hesabına yapılacak. Kıdem tazminatının hesabında, daha önce kıdem tazminatı ödenmiş süreler dikkate alınmayacak, aynı kıdem süresi için 1 defadan fazla kıdem tazminatı ödenmeyecek. Ödemede, işçinin son çalıştığı kamu kurum veya kuruluşundaki en son ücretinin asgari ücret artış oranları dikkate alınarak güncellenmiş miktarı esas alınacak. Tespit edilen hizmet süresine ilişkin kıdem tazminatı, 10 Eylül 2014 tarihli kanunun yürürlüğe girdiği tarihten önce iş sözleşmesi feshedilmiş işçilere ödenmeyecek.