Yılbaşında Haberleri

Yılbaşında Haberleri

Bu yılbaşında hep birlikteyiz

Anadolu Gençlik Derneği Karamürsel İlçe Temsilciliği “31 Aralık Cuma günü saat 20:00 de tüm halkımızı çocukları ile birlikteAnadolu Gençlik Derneği İzmit temsilciliği tarafından

Yılbaşı kısıtlamasın 'da Cuma namazı kılınabilecek!

Cuma namazına gitmek isteyen vatandaşlar, yarın araç kullanmamak şartıyla ikametlerine en yakın camiye gidip gelebilecek. 

İçişleri Bakanlığı yılbaşı genelgesi yayınlandı!

Yılbaşında sokağa çıkma yasağı saatleri nasıl olacak? İçişleri Bakanlığı son dakika genelgesini yayınladı! Bakanlık 81 İl Valiliğine yılbaşında uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamalarıyla ilgili ek genelge gönderdi.

Ak Gençlerden hastalara yılbaşı ziyareti

Karamürsel Ak Parti gençlik kolları yılbaşında hastaları yalnız bırakmadı.

Karamürsel Devlet Hastanesi’ne Mesaj var

Karamürsel Devlet Hastanesi’nden gelen şikâyetler yılbaşından bu yana iyice çığrından çıktı. Gazetemizi gerek arayarak, gerekse mesaj ve mail atarak şikayette bulunan birçok vatandaşın

Kart kullananlar dikkat!

Akaryakıt istasyonları, giyim, ayakkabı, teknoloji, takı ve kozmetik mağazaları ile alışveriş merkezlerinin müşterilerine sunduğu birçok "sadakat kartı"ndaki puanların yeni yıla

Emekliye 10 bin lira ek ikramiye

Yılbaşından önce yasalaşması beklenen düzenleme ile 30 yıldan fazla çalışan memur emeklileri çalıştığı her yıl için ek ikramiye alabilecek

Karamürsel'de Yılbaşında Neler Yaşandı ?

Acısıyla tatlısıyla bir yılı geride bıraktık, peki Karamürsel'de neler yaşandı. Çalışan personel ve vatandaşlar hakkında bilgiler.

Çamlık, 'By Aşkın Lahmacun, Pide, Köfte, Döner Salonu' Oluyor

Çamlık, 'By Aşkın Lahmacun, Pide, Köfte, Döner Salonu' Oluyor Karamürsel’in Meşhur Çamlık Çay Bahçesi yerini ‘ By Aşkın Lahmacun, Pide, Köfte, Döner ve Dünya Mutfağı’na bırakıyor. Karamürsel’in meşhur Çamlık Çay Bahçesi yıkılarak yerini Lahmacun, Pide, Köfte, Döner ve Dünya Mutfağı’na bırakıyor. Çamlık ve By Aşkın Cafe’nin sahibi işletmecisi Zeki Gül, Çamlık Çay bahçesini yıkarak yerine son derece modern iki katlı çok yönlü ve müşterilerinin gözü önünde şeffaf mutfağı ile yılbaşında hizmete girmesi planlanan ‘By Aşkın Lahmacun, Pide, Köfte, Döner ve Dünya Mutfağı’ için çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğünü belirterek Karamürsel’e modern bir yer kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek Karamürsellilerin her güzel şeyi hak ettiğine inanıyorum dedi. 600 metre kare alan üzerine inşa edilecek olan iki katlı olacağı belirtilen ‘ By Aşkın Lahmacun, Pide, Köfte, Döner ve Dünya Mutfağı 250 kişilik olacak.

Son bir yıldır Karamürsel'de en çok takip edilen gazete olduğumuzu tescilledik

Açıldığı günden buyana bütün Kocaeli'nin dikkatini çeken her zaman en güncel en doğru haberi başta Karamürsel halkı olmak üzere bütün dünyaya duyuran sürekli olarak takipçi sayısını arttıran bir gazete ile sizlerin teveccühünü kazana bilmek bizleri o kadar mutlu ediyor ki kelimeler kifayetsiz kalıyor. 2015 Yılbaşından bu yana sürekli çıtasını yükselten karamürsel tv ailesi dün itibari ile yıllardır faaliyette olan gazetelerin iki katı traj yakalamış bu trajı dünyanın en güvenilir arama motorları olan google ve alxa raporları ile sizlerle paylaşmaktan onur duyuyoruz.Onlarca kişinin şirketimizi kötülemesi ve hakkımızda insanları tehdip edip gözdağı vermesine rağmen doğru olan ve istikrar sağlayan şirketimiz en yakın rakibimizin bile iki katı traj elde ettik. Demek ki birilerine yalakalık yapmaya etek öpmeye gerek yokmuş.Eğer dik durur ve işinizi düzgün yaparsanız başarı kaçınılmaz oluyor sözünü yaşadık.Bunu bize yaşatan tüm takipçilerimize sonsuz teşekkürler. Sizin varlığınız bizi sadece Karamürsel'de değil Kocaelinde'de zirveye taşıyacağına bizim hiç tereddütümüz yok.Biz elimizden gelenin en iyisini yapacağız tarafsız ve güvenilirliğimizi kaybetmeden dimdik aslanlar gibi her haberin arkasında durmaya devam edeceğiz.Bize güvenerek her gün onlarca şikayet ve teşekkür maili gönderen bütün takipçilerimizin herzaman yanında olmaya devam edeceğiz.Daha yolun başındayız belki ama temelimizi sağlam atmamızın bu yaşadığımız haksızlıkların elbet sona ereceğini biliyoruz. Bunu her gün sitemizi ziyaret eden 12.000 üzerindeki takipçilerimiz en büyük kanıtı.İnsanları kandıra bilirsiniz ( bir süre ) ama adeleti kandıramazsınız.Yayınladığımız raporlar Türkiyenin değil dünyanın en büyük şirketlerinin raporları.Onlar diyor ki bu insanlar işini mükemmel yapıyor ve insanların takip etmesini sağlıyor.Siz çamur ve iftira atmaya devam edin vatandaş her şeyin farkında bunun en büyük kanıtı hilesiz hurdasız herkesin her zaman ulaşabileceği kayıtlar. Her şeyi değiştirmeye gücünüz yetmiyomuş demekki. Yıllardır insanları kandıran ve (yanlış ) yönlendiren gazeteler artık rafa kaldırıldı.Zaman artık bilgi zamanı sadece dakikalar içerisinde 63 farklı sosyal paylaşım hesabımızdan bütün haberlerimize dakika dakika ulaşan insanlar bunu fark etti.İnsanların ekmeklerine doğramaya çalıştığınız bu kan sizin sonunuz olacak fakat hala kudretin verdiği bu yücelikle ezebildiğinizi ezmeye devam edin.Unutmayınki yarın sizde Adalete ihtiyaç duyacaksınız.Tüm takipçilerimize çok çok hatta çoooook teşekkür ediyoruz. Size layık olabilmek için 24 saat nöbetteyiz lütfen sizde çekinmeden saat kaç olursa olsun gerek telefonlarımızdan gerekse sosyal medya ve mail adreslerimizden bize ulaşmaya devam edin. Biz sizin her zaman yanınızdayız. Hemde hangi çatının altında olursanız olun.

Karamürselde Kardan Mahsur Kalanlar Pikaplarla Taşındılar

Karamürselin kadriye köyünde vefat eden yakınlarının cenazesine katılmak isteyen ve yoğun tipi sebebiyle yolda kalan yakınları belediyemize ait pikaplarla cenaze evine taşındı.

Karamürsel Öğretmenevi yılbaşında hizmete giriyor

Karamürsel Öğretmenevi yılbaşında hizmete giriyor Karamürsel’de daha önce Sağlık Meslek Lisesi olarak hizmet veren binanın öğretmenevine dönüştürülmesine karar verilmişti.