Yıldıray Haberleri

Yıldıray Haberleri

Cinayet davasında yeni gelişme! Telefonlar incelenecek! 

Burak Şahin İren cinayetinde telefon incelenecek. Geçtiğimiz yıl Ekim ayında Karamürsel’de işlenen Burak Şahin İren cinayetinin bugün görülen duruşmasında

Burak Şahin İren'in davası bu gün görüldü!

23 Ekim 2020 tarihinde 4 Temmuz Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda Burak Şahin İren’in öldürülmesinin sanığı

Hakim karşısına çıkan iki kişiden 1 tutuklandı

Karamürsel ilçesinde tartıştığı Burak Şahin İren'i (33) tabancayla vurarak öldüren Yıldıray A. (36) ile ona yardım ettiği öne sürülen Serhat B. (30), isimli 2 kişi tutuklandı.

Karamürsel'in sevilen siması Yıldıray Akdeniz vefat etti

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Yıldıray Akdeniz, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını kaybetti.

Taksiciyi öldürdüler

Olay, İzmit Terzibayırı Mahallesi Korniş Caddesi üzerinde meydana geldi.İddialara göre; Oğuz S. ile amcasının oğlu Yıldıray S. bir yere gitmek için Çınarlı Taks

Ekrem Yavuz ve Kaan Kaya Hergeleci'de Tarih Yazdı

İngiliz BBC Televizyon kanalının da belgesel çekimi yaptığı güreşler için diğer 3 ildeki başpehlivanlık mücadeleleri yerine Kartepe’yi tercih eden 50 başpehlivandan 34’ü katıldı. Kartepe Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel Hergeleci İbrahim Yağlı Güreşleri’nin bu yıl on ikincisi Hergeleci Er Meydanı’nda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Güreşler öncesi Başkan üzülmez, güreşçilerle birlikte Sarımeşe Cami önünden davul zurnaların da yer aldığı kortej eşliğinde Hergeleci İbrahim’in kabrine kadar yürüdüler. Kabri başında anılan pehlivanlar ustası için kuran okundu dualar yapıldı. Kabristanlık ziyareti ardından kortej Er Meydanına kadar yürüdü.