Yıldız Haberleri

Yıldız Haberleri

Olası Marmara depremi için alınacak ulaşım önlemleri

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Halit Özen, İstanbul'da olası bir depremde ulaşım alanında alınacak önlemlere ilişkin değerlendirmede bulundu.

Ahmet Çalık, birlikte başaracağız dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin ve Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, Yalakdere ve Tepeköy Mahallelerini ziyaret etti.

Ahmet Çalık, Tepeköy Mahallesi'nde coşku ile karşılandı

Çalık, yaptığı konuşmanın ardından, "Tepeköy Mahallemizde bizleri misafir eden hemşerilerimize ve muhtarımız Recep Şahin'e teşekkür ederiz. Tepeköy'ün yıllardır çözülemeyen sorunlarını biliyoruz ve çözmek için geliyoruz."

Karamürsel'den bir yıldız daha çıktı

Karamürsel'li yetenekli sinema oyuncusu Hüseyin Enes Ulukır, etkileyici performansıyla beyaz perdede büyük bir başarı elde etti. Karamürsel'in gururu olan usta oyuncunun performansı büyük övgü aldı.

İYİ Parti Karamürsel'de Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirdi

İYİ Parti Karamürsel'de Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirdi: Birlikte Başarıya Odaklandılar

Merih Demiral tekrar baba oluyor

Merih Demiral'e müjde. İkinci bebek geliyor. Karamürsel'in dünya yıldızı Atalanta’dan Al-Ahli Club’a sezon başında transfer olan Merih Demiral, ikinci defa baba olacak.

Karamürsel'in dünya yıldızı ameliyat oldu

Karamürselli dünya yıldızı ameliyat oldu. Milli futbolcu Merih Demiral, sağ diz menisküsünden ameliyat oldu.  

Karamürsel marinada denizden çıkanlar pes dedirtti

Karamürsel'de Deniz Yıldızları Derneği'nin dalgıçları tarafından yapılan dip temizliği sırasında çıkan atıklar şaşkınlık yarattı.

Karamürsel'den Fenerbahçeye bir yıldız daha gitti

Karamürsel Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde yer alan voleybol takımının oyuncusu Seyit Hasan Bayhoca, Fenerbahçe voleybol takımına transfer oldu.

Şanbaz Yıldız hayatını kaybetti

İYİ Parti Kocaeli eski İl Başkanı Şanbaz Yıldız, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Merih Demiral dedesini kaybetti!

Milli Takımın yıldız stoperi Karamürsel'in gururu Merih Demiral’ın dedesi Hüseyin Kılıç vefat etti.

Merih Demiral için dev transfer gerçekleşiyor mu?

Karamürsel'in parlayan yıldırı Merih Demiral, Türkiye Milli Takımı'nın yıldızı, Serie A devi Inter'e transfer olmak üzere... Dev transfer, bu sezon gerçekleşecek gibi görünüyor.  

İdmanyurdu Spor bir yıldız daha çıkarttı

Karamürsel İdman Yurdu bir star daha çıkarttı. Bağdatspor’a bir forvet daha Süper Lig A Grubu’nda liderlik koltuğunda oturan Bağdatspor, ara transferin başlamasıyla birlikte atağa kalktı.  

Memleketine gelen Mehri Demiral'ın evine hırsızlar girdi

Karamürsel'in eski yıldızı olan ve kariyerine İtalya'nın Atalanta takımında devam eden Türk milli oyuncu Merih Demiral'ın İtalya'daki evi hırsızlar tarafından hedef alındı.

Karamürsel'in altın çocukları büyük bir başarıya imza attı

Karamürselli yüzücüler madalyalarla döndü Kocaeli Haber – Karamürsel Su Altı Sporları Derneği Sporcuları, Edirne ve Kırklareli’nde gerçekleşen Analig Anadolu Yıldızları Ligi yarışlarında madalyalarla döndü .

Karamürsel bir yıldız futbolcu daha çıkardı

Kocaelispor U17 Takımının yetenekli futbolcusu Karamürselli Olcan Gökdemir Kocaelispor ile profesyonel sözleşme imzaladı.

Karamürsel bir yıldız daha çıkardı

Karamürsel İdmanyurdu alt yapısında forma giyen 2006 doğumlu stoper oyuncusu Halil Cengiz, Kayserispor’a transfer oldu.

Yıldızlı’dan Karamürsel istifaları ile ilgili açıklama!

Yıldızlı’dan Karamürsel istifaları ile ilgili açıklama… “10 kişi istifa ediyorsa oturup düşüneceksin

Karamürsel'in yiğidi Sinan Yıldız

Karamürsel Belediyesi Pehlivanlarından, Sinan Yıldız'dan büyük başarı. Tarihi Edirne Kırkpınar Yağlı güreşlerinde Deste Büyük boyda 1. Olmayı başararak memleketine madalya ile döndü.

Seçim bitti ama Ahmet Çalık hala sahalarda!

Karamürsel Belediye Başkanlığı seçimlerinde çok az bir fakla seçimi kaybeden Ahmet Çalık seçimin üzerinden uzun bir süre geçmesine rağmen hala sokaklarda, esnaf ve vatandaşın yanında.

Geçmiş olsun Merih Demiral

İtalyan basını, 2022 Dünya Kupası için milli takımda yer alan yıldız futbolcumuz Merih Demiral'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Merih, milli takım kampında olmasına rağmen Türkiye'nin karşılaştığı Hollanda, Norveç ve Letonya maçlarında forma giymemişti.

Harun Yıldızlı’dan o taş ocağına tepki: Bu karar akıl dışıdır!  

Karamürsel Kızderbent Mahallesi sınırlarında açılacak taş ocağı için ÇED raporu olumlu kararı verildi. Karara tepki gösteren CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı, “Yerel fikirleri dinlemeden, uzlaşı kültürünü hiçe sayarak alınan onay kararı akıl dışıdır” dedi. 

Sahipsiz Karamürsel! Kimse sormuyor bu paralar nereye gitti diye?

Defalarca açıldı: 12,6 milyon lira harcanan gölet yeniden ihale ediliyor.

Döviz bürosu soyguncusu, silahla birlikte yakalandı

Yapılan çalışmalar sonucunda olayla ilgili ikiz kardeş oldukları öğrenilen 2 kişi tespit edildi. Yalova İlinde düzenlenen operasyonda olayı gerçekleştiren Enes O ile kendisine yardım ettiği iddia edilen ikizi Metin O ile

Döviz bürosuna silahla soymaya çalıştı

Karamürsel Cumhuriyet Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Atılım Sarrafiye isimli Mesut Yıldız ve Nuray Yıldız'ın işlettiği iş yerine silahlı soygun girişimi.

Türkan Yıldız hayatını kaybetti

Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği üyesi ve Karamürsel Belediyesi eski çalışanlarından Türkan Yıldız tedavi gördüğü hastanede yaşamını kaybetti.

Karamürsel'in çocuğu Merih Demiral, KİY’i paraya boğacak

A Milli Futbol takımımızın Karamürselli yıldızı, Juventuslu futbolcu Merih Demiral, futbola başladığı Karamürsel İdman Yurdu’nu paraya boğacak.

Karamürsel’de şimdi dans zamanı

Karamürsel Belediyesi Halk Dansları Topluluğu,Yıldız, Genç ve Hobi grubu halk dansları yeni dönem kayıtlarımız başladı.

Karamürsel'in altın çocuğu Merih Demiral'a sürpriz talip!

Fransız devi devrede Juventus'ta forma giyen A Milli Takım'ın da yıldızlarından olan Merih Demiral, sakatlığı nedeniyle bir süre formasından uzak kalsa da talipleri her geçen gün artıyor.

Karamürsel'de 29 Ekim etkinlikleri hızlı başladı

Karamürsel’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri atletizm yarışması ile başladı. Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Spor Müdürlüğü birlikte