Yıldızlar Haberleri

Yıldızlar Haberleri

Karamürsel marinada denizden çıkanlar pes dedirtti

Karamürsel'de Deniz Yıldızları Derneği'nin dalgıçları tarafından yapılan dip temizliği sırasında çıkan atıklar şaşkınlık yarattı.

Karamürsel'in altın çocukları büyük bir başarıya imza attı

Karamürselli yüzücüler madalyalarla döndü Kocaeli Haber – Karamürsel Su Altı Sporları Derneği Sporcuları, Edirne ve Kırklareli’nde gerçekleşen Analig Anadolu Yıldızları Ligi yarışlarında madalyalarla döndü .

Karamürsel'in altın çocuğu Merih Demiral'a sürpriz talip!

Fransız devi devrede Juventus'ta forma giyen A Milli Takım'ın da yıldızlarından olan Merih Demiral, sakatlığı nedeniyle bir süre formasından uzak kalsa da talipleri her geçen gün artıyor.

Gölcük Yıldızlar Denizüssü Eğitim Komutanlığında yangın paniği

Gölcük Yıldızlar Denizüssü Eğitim Komutanlığı üst tarafında bulunan ormanlık alanda yangın çıktığı ve bölgeden çok sayıda itfaiye aracı

Nisa Erdoğan, Taekwondoda Türkiye 3'üncüsü Oldu

Ankara’da düzenlenen Taekwondo Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’na katılan Karamürsel'in altın kızı Nisa Erdoğan Türkiye 3'üncüsü oldu.

KARAMÜRSEL AY YILDIZLAR ANAOKULU AÇILDI

Ay Yıldızlar Anaokulu ve Gündüz Bakım Evi, Figen Özyürek ve İlknur Yönaç tarafından gerçekleştirilen açılış töreni ile bu gün hizmete girdi.

Ali Kangal'dan spor ve sporcuya tam destek

Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal Spor ve Sporcuya destek vermeye devam ediyor.Türkiye Satranç Federasyonun Yalova' da düzenlediği Yıldızlar ve Küçükler Takımı Satranç

Sultanlardan Oral’a ziyaret

Altınova Belediyespor Minikler ve Yıldızlar Voleybol Takımları, Bölge Şampiyonası öncesi Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı ziyaret ettiler. Sarı-yeşilli Sultanların hedefi şampiyonluk

Anadolu Yıldızlar Ligi Şampiyonu Eray AKBULUT

Kıvanç Gençlik ve Spor Kulübü’nden 41 kg Eray AKBULUT şampiyon oldu.

Karamürsel'in Eşsiz Yeteneği Enes Şentürk Dünya şampiyonasında

Dünya Tekvando Federasyonu (WTF) tarafından düzenlenen Yıldızlar Dünya Tekvando Şampiyonası, 23 - 26 Ağustos 2015 tarihleri arasında Güney Kore'nin Muju şehrinde düzenlenecek.

Kıvanç Spor Karamürsel'in gururu olmaya devam ediyor

Kıvanç spor Karamürsel'in gururu olmaya devam ediyor Karamürselli Enes Şentürk Konya'da yapılan Dünya Şampiyonası seçmelerinde 41 kilogramda birinci olarak Kore de yapılacak olan Yıldızlar Dünya Şampiyonası'na gitmeye hak kazandı. 12-13 Temmuz tarihlerinde Konya ilinde yapılan Dünya Şampiyonası Milli Takım seçmesine katılan Karamürselli Nisa Özkaya (55 kg) zorlu rakibine 1 sayı farkla yenilerek Milli takım şansını kaçırdı .Yine Karamürsel den 41 kilogramda yarışan Enes Şentürk, kilosunda birinci olarak Milli takım kadrosunda Ağustos ayında Kore’de yapılacak olan Yıldızlar Dünya Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı. Kıvanç spor kulübü Antrenörü İsa Gündağ, “Sporcuma güveniyorum. Kore’de yapılacak olan Dünya Şampiyonasında madalya ile döneceğine inanıyorum sporcum Enes Şentürk, ülkemizi ve Karamürselimizi en iyi şekilde temsil edecektir” dedi.

Kıvançspor Seçmelere Katıldı

Karamürsel Kıvanç Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları 11 kişi ikinci olurken 5 kişi şampiyon olarak Kütahya'da yıldızlar Manisa'da Gençlerin yapılacağı grup maçlarına gitmeye hak kazandılar. Antrenörleri İsa Gündağ günden güne sporcularımız gelişiyor grupları geçip sporcularımız en iyi şekilde okullarını temsil edeceklerdir.