Yılmaz Haberleri

Yılmaz Haberleri

Genç yaşta canına kıymıştı! İşte sebebi!

Yılmaz'ın ani ve acı sonu, yakınlarını ve mahalle sakinlerini derinden sarsarken, ailesi ve çevresi büyük bir üzüntü yaşadı. Yakınları, Yılmaz'ın son dönemde zorlu bir dönemden geçtiğini ve bu durumun ruhsal sağlığını olumsuz etkilediğini belirtti.

Handan Yılmaz'ın acı kaybı

Karamürsel'in sevilen simalarından Handan Eczanesi sahibesi Handan Yılmaz'ın emekli sağlık personeli babası Necati Deveci, hayatını kaybetti.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Kiralarda Yüzde 25 Zam Sınırı Kalkabilir

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, katıldığı programda yaptığı açıklamalarda kiralarda uygulanan yüzde 25'lik zam sınırının devam edip etmeyeceği konusuna değindi.

Altınova ve Karamürsel'de Tefecilik Yapan Çete Çökertildi

Operasyonlar sonucunda Yalova'da faaliyet gösteren ve "Çakar" olarak bilinen örgütün elebaşları Yılmaz ve Erdem Çakar dahil 8 örgüt üyesi gözaltına alındı.

CHP'li adaylar kendilerini Ankara'da tanıttı

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere yaklaşırken, CHP Ankara'da aday tanıtım toplantısı düzenledi.

AK Parti Karamürsel Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

AK Parti'nin Karamürsel Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vedat Yılmaz ve Mehmet Akdeniz yine gönülleri fet etti

Karamürsel Turizm Derneği Başkanı Mehmet Akdeniz, gündeme getirdiği projede önemli bir aşamaya gelindiğini duyurdu.

Genel Af Hakkındaki Son Gelişmeler: 8. Hukuki Paket Tartışılıyor

Son gelişmeler, Adalet Bakanlığı bünyesinde yürütülen 8. Hukuki Paket kapsamında yakından takip ediliyor. Çalışmaların içeriği ve maddeleri üzerinde yapılan araştırmalar

Karamürsel'in altın çocukları tarih yazdı

İşte Karamürsel'in gururları. Фируз Маммадов önderliğinde Karamürsel Samba Academy ailesi Avrupa'yı feth etti. Karamürsel'in altın çocukları, Semih Şekeröz ve Oğuzhan Yılmazer Avrupa ikincisi olurken Osman Kırbaş Avrupa üçüncüsü olmuştur.

Boşnaklar yeni başkanını seçti

Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

Karamürsel Stadında ortalık karıştı

Maçın hakemi Anıl Yılmaz, taraftarların olaya karışmasının ardından soyunma odasına gidip karşılaşmayı tatil ettiğini açıkladı. Maçın bitimine sadece 10 Dk kala hakemin Çamçukur Sporun galibiyeti aleyhine karar vermesi

Ahmet Yılmaz Kocaeli'nde değil Türkiye'de yapılmayanı yaptı

Kocaeli, Karamürsel Ereğli Çiçek Cami İmam Hatibi Ahmet Yılmaz artık geleneksel hale getirdiği Yaz Kuran Kursu kapanış programında çıtayı yine zirveye taşıdı ve kendi rekorunu kırarak 156 öğrenciye 156 altın dağıttı.

AK Parti Kocaeli milletvekilleri açıklandı

AK Parti Kocaeli milletvekilleri 2023 Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri sona erdi. Kocaeli'de sandıkların tamamı açıldı.    

Ersin Özyılmaz idarecilere seslendi! Yönetemiyorsanız istifa edin

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçenin önde gelen isimlerinden Ersin Özyılmaz son zamanlarda ilçede yaşanan 2 kişinin bıçakla 2 kişinin ise sopa ile yaralandığı ve sonrasında ilçe genelinde büyük bir gerginliğe neden olan olaylar zincirine duyarsız kalmadı ve tepkisini sosyal medyadan paylaştı.

Kocaeli milletvekilleri açıklandı, Serpil Yılmaz liste dışı

Listeye girmesi kesin gözle bakılan Karamürselli başarılı isim Serpil Önder Yılmaz liste dışı kaldı.

İşte Ak Parti'nin yeni meclis üyesi

Karamürsel Ak Parti Belediye Meclis üyesi Serpil Önder Yılmaz'ın Ak Parti Millet Vekilliği aday, adayı olması ile istifa ettiği Karamürsel Belediyesi meclis üyeliğine Feridun Erturan getirildi.

Serpil Yılmaz mı ? İsmail Yıldırım mı ?

Karamürsel Ak Parti'de başladığı siyaset hayatını büyük başarılar ile taçlandırarak, AK PARTİ Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcılığı görevinde olan Serpil Yılmaz ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın Kocaeli Millet Vekilliği için

Karamürsel kaza kurbanı 3 evladını gözyaşlarıyla uğurladı

Karamürsel Ereğli'de meydana gelen kazada hayatını kaybeden 3 genç arkadaş Ayşe Gül Yılmaz (24), Miray Kesici (20) ve Feyza Gökgün (20) son yolculuklarına gözyaşları arasında uğurlandı.

Karamürsel üç evladını toprağa veriyor!

Karamürsel Ereğli Mahallesinde dün meydana gelen elim trafik kazası sonucu Ayşe Gül Yılmaz (24) Miray Kesici (20) ve Feyza Gökgün (20) gencecik yaşlarında hayatlarını kaybetmişti.

EMŞAV İstanbul İl Başkanlığı Dualar ile açıldı

Açılışa birçok isim, kamu görevlisi, işadamı ve halk topluluğu iştirak etti. Ak Parti Başakşehir İlçe Başkan Yardımcısı, Sosyal Politikalar Birim Başkanı Yaşar Kemal Çamur ile Ak Parti Başakşehir Şehit Gazi Komisyon Başkanı Tekin Sağlam açılışta bulunan EMŞAV İstanbul İl Başkanı Neslihan Vona ile

Kurra Hafız Ahmet Yılmaz yine gönüllere dokundu

Karamürsel'e atandığı günden bu yana gerek sosyal sorumluluk projelerinde, gerekse camii ve yaptığı etkinlikler ile bölgede geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Çiçek Camii İmam Hatibi Kurra Hafız Ahmet Yılmaz yine gönülleri fet etti.

Karamürselli öğretmenler İspanya'da

Karamürsel 4 Temmuz Şehit Hüseyin Güldal Ortaokul Müdürü Muammer Aksoy, Müdür Yardımcısı İsmail Satır, öğretmenlerden Fuat Uzunca, Burak Yelken, Tuğba Yiğit, Özcan Aslan ve Özgür Yılmaz

Ecz. Handan Deveci Yılmaz yine bir ilke imza attı

Son teknolojilerin bulunduğu HYM Estetik ve Güzellik Merkezi, Karamürsel Devlet Hastanesi Karşısı (Handan Eczanesi yanı) adresinde düzenlenen tören ve dua sonrası, belediye başkanı tarafından kesilen kurdele ile açıldı

Serpil Yılmaz’a yeni görev verildi

AKP Büyük Kongresi’nde MKYK Yedek Üye seçilen AKP Kocaeli eski İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz Çevre,Şehir ve Kültür Başkan yardımcılığı görevinde yer alacak  

Karamürselli Nedim Yılmaz koronaya yenildi

Körfez Çamlıtepe Mahallesi'nde ikamet eden 1955 Karamürsel doğumlu olan Nedim Yılmaz

Mahkeme, Karamürsel  RES Projesi’ni durdurdu!

Kocaeli 2. İcra İdare Mahkemesi, Karamürsel’de yapılması planlanan Rüzgar Enerji Santrali (RES) projesinin bilirkişi raporu sonucunda hukuka uygunsuz olduğunu belirterek yürütmesinin durdurulmasına karar verdi.

Karamürsel'de mahalle sakinleri ayaklandı!

Karamürsel'e bağlı Osmaniye mahalle sakinleri Sunni Baba Mesire alanına yapılması planlanan ve yapımına başlanan ‘Pony Clup ve Atlı Binicilik Faaliyetleri’ adı altında hizmet verecek tesisi istemiyor.

Sait Mete Hayvan Bakım Tedavi merkezini ziyaret etti

Karamürsel’de açıldığı günden bu yana birçok hayvanın hayatını kurtaran ve sıcak bir yuva sahibi olmasına neden olan Karamürsel Hayvan Bakım

Serpil Önder Yılmaz’ın Acı kaybı

Kocaeli Ak Parti’nin tanınmış isimlerinden olan Serpil Yılmaz’ın acı kaybı.