Yüz Haberleri

Yüz Haberleri

Karamürsel'de ilginç görüntüler: Gören telefona sarıldı

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, gökyüzünde görülen ilginç bir fenomen dikkat çekti: merceksi bulutlar. Bu olağandışı bulut formasyonu, pek çok kişi tarafından görüntülendi ve sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Elektrikli Araçlar İçin 5 noktada 14 Şarj İstasyonu Hizmette

Elektrikli Araçlar İçin 5 noktada 14 Şarj İstasyonu Hizmette

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Kiralarda Yüzde 25 Zam Sınırı Kalkabilir

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, katıldığı programda yaptığı açıklamalarda kiralarda uygulanan yüzde 25'lik zam sınırının devam edip etmeyeceği konusuna değindi.

Gülümse Kafelerde Çay Fiyatında Büyük İndirim!

İzmit Belediyesi tarafından işletilen Gülümse Kafe şubelerinde çay fiyatlarında önemli bir indirim yapıldı. Daha önce 7,5 TL olarak satılan çayın fiyatı, artık sadece 3 TL'ye alıcı bulacak.

İki Ahmet, tek hedef için bir araya geldi

Karamürsel'in köklü ailelerinden, ilçe genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Ahmet Çakmak, yaklaşık iki yüz kişilik ailesi ve dostları ile birlikte

AK Parti'de Aday Tanıtımı İçin Geri Sayım Başlıyor

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Cumartesi günü gerçekleşecek olan ilçe belediye başkanları aday tanıtım toplantısı öncesi konuştu: "Her seçimi önemsedik, her seçimi ülkemizin geleceği için bir dönüm noktası olarak gördük.

Kocaeli geneli Belediye İşçilerine Yüzde 49,25 Zam

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve 11 İlçe İçin Belediye İşçilerine Yüzde 49,25 Zam Kararı

Belediye işçilerinin gözü bu toplantıda

Büyükşehir ve ilçe belediyelerindeki yaklaşık 15 bin işçinin ek zam talebi, yarın (Cuma) Büyükşehir yetkilileri ve ilçe belediye başkanlarının katılımı ile yapılacak toplantıda karara bağlanacak.

SON DAKİKA HABERİ: Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Son dakika haberi! Piyasaların merakla beklediği faiz kararı açıklandı. Yılın ilk toplantısını yapan PPK, politika faizini 250 baz puan artırarak yüzde 45'e çıkardı.

Karamürsel'den Umuttepeye giden otobüs kaza yaptı

Karamürsel - Umuttepe arası sefer yapan ve her gün yüzlerce vatandaşımızı taşıyan 750 numaralı Ulaşım Park'a ait belediye otobüsü, Orduevi mevki yakınlarında kaza yaptı. İşte detaylar...

Köprü ve otoyollara yüzde 123 zam geldi: İşte yeni fiyatlar

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine yapılan zamlar, ekim ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla 1 Ocak 2024’e ertelenmişti.

Genç kız çocuğu ihmal yüzünden ölümden döndü!

Karamürsel'de yaşanan olayda ihmal yüzünden bir kız çocuğu büyük bir tehlike atlattı. İşte yaşananlar

Genç yaşta kendini astı!

Değirmendere Yüzbaşılar sahilde konteyner içinde Faruk Buğra Çalık'ın cansız bedenine ulaşıldı  Edinilen bilgilere göre Gölcük Değirmendere Yüzbaşılar sahilde yürüyüş yapan bir vatandaş, kapısı açık bir konteyner olduğunu ve içinde hareketsiz duran bir şahıs olduğunu fark etti.

Karamürsel'in altın çocuğu Olcay Batu Coşkuner

Karamürsel Belediyesi Master Yüzme Grubundaki Yüzücü, Karamürsel'in altın çocuğu  Olcay Batu Coşkuner, Yalova da 08-10 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleşen Uluslararası Masterlar Kısa Kulvar Kış Yüzme Şampiyonasında tarih yazdı.

İsmail Yıldırım'a engelli annesi öyle bir feryat etti ki!

Karamürsel Belediyesi'nin kurumsal hesaplarından yapılan paylaşım sonrası bir engelli birey annesi öyle bir feryat etti ki, okuyanların yüreği parçalandı. Karamürsel Belediyesi'nin kurumsal hesaplarından sanki bir basın kuruluşu gibi şöyle bir paylaşım yapıldı. "Göreve geldiği ilk günden bugüne kadar toplumun her kesimiyle 7’den 77’ye gönülleri fetheden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, 3 Aralık Dünya Engelliler gününde özel çocukları unutmadı." yapılan bu paylaşım sonrası sosyal medya üzerinden bir engelli annesi şöyle bir yorum yaptı. "İsmail Başkan benim ve evladımın yaşadıklarını Allah sana yaşatmasın. Ben o reklam yaptığın yüzme havuzunun hemen üst tarafında oturuyorum. Engelli yürüyemeyen bir evladım var. 21 yıldır bu ilçede başkanlık yaptığını sanıyorsun ya çok ama çok yanılıyorsun. Başkan dediğin şehir içi minibüsüne biner, İzmit otobüsüne biner, Yalova otobüsüne biner, Vapura biner, ben seni hiç hastane civarında gezerken görmedim, zaten gezseydin yapmadıklarından utanırdın. Hoş benimki de laf. Sen neden utandın ki bu zamana kadar. Ben evladımı her çarşıya indirirken her kaldırıma çıktığımda seni anıyorum. Kaldırım dediğime bakma sen o 7 den 77 reklam yaptırdığın tesisin önünden aşağı bir engelli bir bebek sahibi inmek isteyince neler çekiyor? Yolun çoğunu kaldırım üzerinden mi yoksa aman bir araba çarpmasın korkusu ile yoldan gidiyor diye saatlerce anlatmak isterdim ama sen nerden bileceksin. Evet belki safız ama salak değiliz. Gazeteleri okuyor yapılanları takip ediyoruz. Sen Araplar gibi 41 K 0001 birde 41 K 0002 kraliyet araçlarınla kasıla kasıla gezdiğin için bilmezsin. Anca reklam olsun diye sadece fotoğraf çekilinceye kadar güler reklamını yapar gidersin. Ama Allah sana bizim yaşadıklarımızı yaşatmasın" yorumunu yapan engelli annesi bir çok kişinin söyleyemediklerini söylemiş oldu.

Karamürselli iş insanı başından vuruldu

Karamürselli iş insanı Ferhat S (42) otomobil içerisinde yüzünden silahla ateş edilerek vuruldu. Yaralanan sürücü de can havliyle araçla yaklaşık 30 kilometre gelerek Karamürsel'e gelmeye çalıştı.   

Karamürsel genelinden korkunç görüntüler

Karamürsel genelinden gazetemize ulaşan görüntüler bu kadarına da pes doğrusu dedirtti. Uyuşturucu kullanma aparatları ve yüzlerce boş çakmak gazı şişesi el kadar çocuklar tarafından tüketiliyor ve kimse

Huzur ve güven içinde ailenizle havuz keyfi için bölgede tek adres

Karamürsel'de ilklerin öncüsü Mohti Otel Spa - Fitness - Havuz - Restoran ve Kafe komplekslerini bir araya getirdiği özellikle aile müşterilerinin rahat ve güvenli bir ortamda hoş zaman geçirmelerini sağlayan işletme bir ilke daha imza attı. Kapalı ve açık olarak kullanılan klor ve ilaç kullanılmadan özel yöntemlerle arındırılan deniz suyunun kullanıldığı yüzme havuzu hizmete açıldı.

Karamürsel'de siyaset ve egolar sporu bitirdi

Karamürsel genelinde siyaset ve çıkarlar yüzünden ilçe sporu neredeyse birçok sporcunun büyük başarıları yerine büyük başarısızlıklarıyla gündemde olmaya devam ediyor.

Belediyenin ihmali yüzünden ayağı kırıldı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Feneryolu caddesi pehlivan sofrası yanında faaliyet gösteren plajda yaşanan olayda 15 yaşındaki Hasan Çoban yaralandı.

Sigara ve alkole yine zam!

Sözcü Gazetesi Sözcü Plus Haberler - Ekonomi Alkol ve sigaraya büyük zam Geçen ay başında yüzde 15 oranında zamlanan sigaraya dün itibarıyla 5 lira daha zam geldi. Sigaraya gelen zamların süreceğine işaret eden Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, yüzde 25-30 oranında bir zammın da alkole geldiğini duyurdu. SOZCU.COM.TR Yayınlanma: 10:17 - 04 Temmuz 2023 Güncellenme: 11:04 - 04 Temmuz 2023 Alkol ve sigaraya büyük zam Sigara ve alkol ürünlerine bir zam daha geldi. Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sene başında yüzde 15 oranında zamlanan sigaranın, haziran ayı başında 5 TL daha zamlandığını anımsatarak “Dün itibarıyla bir sigara grubuna 5 TL zam geçişi oldu” dedi.

Huzur ve güven içinde eğlencenin adresi!

Karamürsel'de ilklerin öncüsü Mohti Otel Spa - Fitness - Havuz - Restoran ve Kafe komplekslerini bir araya getirdiği özellikle aile müşterilerinin rahat ve güvenli bir ortamda hoş zaman geçirmelerini sağlayan işletme bir ilke daha imza attı. Kapalı ve açık olarak kullanılan klor ve ilaç kullanılmadan özel yöntemlerle arındırılan deniz suyunun kullanıldığı yüzme havuzu hizmete açıldı.

Karamürsel'in süper minik kahramanları

Karamürselli yüzücüler başarıya doymuyor Karamürsel Belediyesi Özcan Özalgın Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi sporcuları  başarıya doymuyor.    

İstem Hukuk ve Av. Emir Özboğan için şikayet yağdı

Körfez, Şht. Rafet Karacan Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren İstem Hukuk Bürosu, sahibi Av. Emir Özboğan iddialara göre yüzlerce kişinin mağdur olmasına neden oldu.

Yine Met yine cinayet! Öz abisini bıçakla uyurken öldürdü!

Son zamanlarda ülke genelinde hızla yayılan ve bir türlü önüne geçilemeyen "MET" metamfetamin yine bir aileyi paramparça etti. Kocaeli Karamürsel'de yaşanan cinayet sonrası ortaya atılan iddialar "metamfetamin" isimli uyuşturucunun ne büyük bir tehlike olduğunu bir kez daha gün yüzüne çıkardı. Öz abisini uyurken odasına girip öldüren Emre Torun (29)nin uyuşturucu madde "metamfetamin" etkisinde olduğu iddia edildi.

Eğitim Çalışanları hayal kırıklığına uğradı…

Yaklaşık 700 Eğitim Çalışanının ilgiyle beklediği Promosyon İhalesi bugün yapıldı. İhalede en yüksek rakam 11,500 TL’de kalınca Karamürsel’deki yüzlerce eğitim çalışanı hayal kırıklığına uğradı.

Karamürsel Halkbank yüzlerce müşteriyi kaybetmeyi göze aldı

Ülke genelinde bir çok Halkbankası emeklilere ve kamu çalışanlarına ödediği maaş promosyonlarını güncelleyerek özel bankaları geride bırakırken çok uzun yıllardır maaşlarını, Karamürsel Halk Bankası'ndan alan yüzlerce eğitimci

Emşav İstanbul İl Başkanlığı yine gönülleri fet etti!

Ülkemizde yaşanan 7,7 ve 7,6 şiddetinde yaşanan depremler sonrasında binlerce insanımız hayatını kaybederken yüz binin üzerinde insanımız yaralandı.

FIRSATÇILARA GÜN DOĞDU

​Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki 11 ili etkileyen depremlerin ardından, o bölgelerde yaşayanlar farklı illere göç etti. Göç eden depremzedelerden bazıları hayır severler tarafından kiralanan evlerde yaşamlarını sürdürmeye başladı. Bunu fırsatçılığa çeviren bazı emlakçılar ve ev sahipleri ise asrın felaketini fırsata çevirmeyi kaçırmadı ve evleri yüzde 30 ila 40 arasında fiyat artışıyla depremzedelere kiralamaya başladı.