Zeki Şirin Haberleri

Zeki Şirin Haberleri

Ahmet Çalık'tan geçmiş olsun ziyareti

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkanı adayı Ahmet Çalık ekibi ile birlikte geçtiğimiz günlerde ağır bir operasyon geçiren ilçenin sevilen simalarından Karsad Başkanı Zeki Şirinoğlu'nu ziyaret etti.

Dünya şampiyonu Şahika Ercümen Karamürsel'e hayran kaldı!

Serbest Dalışta dünya rekoru kırarak Guinness Rekorlar Kitabına adını yazdıran Şahika Ercümen, Karamürsel'de gerçekleştirdiği dalış sonrasında batık geminin etrafındaki balık çeşitliliğine hayran kaldı.

Şirinoğlu ailesinden muhteşem sünnet cemiyeti

Karammürselli iş adamı ve Karamürsel Su Altı Sporları Kulübü Derneği (KARSAD) başkanı Salih Zeki Şirinoğlu oğlu Eymen Deniz'i muhteşem bir sünnet cemiyeti ile delikanlılığa ilk adımını attırdı.

Zeki Şirinoğlu geleneği bozmadı. KARSAD'dan muhteşem etkinlik

Karamürsel’de gelenek bozulmadı. İlçede sualtı sporlarını büyük bir emek ve fedakarlık ile ilerilere taşımayı başaran Zeki Şirinoğlu geleneği bozmadı ve

KARSAD'da Festival Tadında 10. Yıl Kutlaması

Karamürsel Sualtı Sporları Derneği bu hafta sonu düzenleyecek olduğu etkinliklerle şenlik tadında bir organizasyona imza atıyor.

Karamürsel'in mavi dünyasını keşfetmeye ne dersiniz?

Karsad ( Karamürsel Sualtı Sporları Kulübü Derneği ) Karamürsel Belediye Başkanı sayın İsmail Yıldırım’ın kurucu başkanlığında kuruldu.

Karsad geleneği bozmadı

Karamürsel KARSAD bu yılda geleneği bozmadı. Çocuk Esirgeme Kurumu ve İşitme Engelliler için 9. kez düzenlenen geleneksel yılbaşı etkinliğine bir çok kişi katılım sağladı.

Karamürsel Su Altı Sporları, KARSAD' ı Tanıyalım

Karamürsel'de Faaliyet gösteren KARSAD Karamürsel Sualtı Sporları Kulübü Derneğini tanıyalım.

Karamürsel Avcılar ve Atıcılar İhtisas Kulübünden Muhteşem Organizasyon

Karamürsel Avcılar ve Atıcılar İhtisas Kulübünden Muhteşem Organizasyon. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım atış yarışmalarında, yarışmacılara başarılar dileyerek “Geleneksel hale getirdiğimiz atış müsabakalarımızı her yıl düzenli olarak gerçekleştiriyoruz. Atışlara çevre illerden katılımların yüksek olması bizleri mutlu ediyoruz. Amacımız önemli organizasyonlara Karamürsel’de ev sahipliği yaparak Karamürsel’in adını duyurmak” dedi.

KARSAD Yeni Yönetiminden Yıldırıma Ziyaret

KARSAD Başkanlığına seçilen Zeki Şirinoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bülent Coşkun, Tuba Türkmen, Hüseyin Genç, Turan Karabulut, Muharrem Nuri Yönaç, Kerem Işık, Denetleme Kurulu Üyeleri Kadri Bağlar, Ahmet Taşçı hazır bulundu.