Zina Haberleri

Zina Haberleri

Büyük acının üzerinden 66 yıl geçti

Türkiye'nin denizcilik tarihine kara bir leke olarak kazınan 1 Mart 1958 tarihinde yaşanan Üsküdar Faciası, hâlâ hafızalarda canlılığını koruyor.

Korkunç kaza 2 ölü 6 yaralı

Gölcük'te yaşanan feci kazada, Karamürselli işçileri taşıyan bir servis, rampa aşağı indiği sırada freni boşaldı ve kaldırımda yürüyen bir anne ile 5 yaşındaki kızına çarptı. Kazada anne ve kızı hayatını kaybederken, 6 kişi yaralandı.

Ali Konuş için mevlid-i şerif ve ikram programına tüm halkımız davetli

Karamürsel`de faaliyet gösteren Konuş Elektrik`in kurucusu Elektrikçi Hacı Ali Konuş`un vefatının  18. yıl dönümüne rastlayan (17 Ocak 2023 Salı) Karamürsel Merkez Camii’nde öğle namazına müteakip merhuma ve ebediyete göçen tüm aile

Hasan Aksüt bu gün defnedilecek

Karamürsel'in Kızderbent mahallesinde dün akşam yaşanan korkunç olayda tabanca ile vurularak öldürülen ilçe milli eğitim müdürlüğünde uzun yıllar görev yaptıktan sonra emekli olan Hasan Aksüt ikinde namazına müteakip, Kızderbent mahallesinde defnedilecek.

Adem Akkuş kalbine yenildi

Adem Akkuş (83) kalp krizi nedeniyle vefat etti. Yurtdışından emekli olan ve 4 çocuk babası Akkuş'un cenazesi ikindi namazına müteakip Karapınar Camii'nde

Yılbaşı kısıtlamasın 'da Cuma namazı kılınabilecek!

Cuma namazına gitmek isteyen vatandaşlar, yarın araç kullanmamak şartıyla ikametlerine en yakın camiye gidip gelebilecek. 

Kaytazdere’de 200 Polis Ekibiyle Eş Zamanlı Dev Fuhuş Operasyonu 

Yalova Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri tarafından Kaytazdere’de 2 adrese 200 polisle eş zamanlı fuhuş operasyonu düzenlendi.

Kendisini uyaran güvenlik görevlisi kadına darp etti!

İzmit’te, tramvaya maskesiz binen E.F. kendisini uyaran güvenlik görevlisi kadını, saçından tutup boğazına sarılarak darp etti.

KÜÇÜK KIZINA VE EŞİNE İĞRENÇ ŞEYLER YAPAN SAPIĞA CEZA YAĞDI!

Kocaeli'de 26 yıl şiddet uyguladığı karısını swinger'a (eş değiştirme) zorladığı ve kızı M.U.'ya (12) cinsel istismarda bulunduğu

Karamürsel Altınkemer plajında boğulma tehlikesi

Karamürsel Altınkemer Plajı'nda denize giren "Paşa" isimli köpek çok fazla açıldığını gören sahibi köpeğini kurtarmak için denize atladı. Köpekle birlikte denizin ortasında mahsurkalan Muhammed ve köpeği Paşa herkesin yüreğini ağzına getirdi.

Karacan'ın cenazesi yarın defnedilecek!

Lastik İş Genel Başkanı Abdullah Karacan'ın cenazesi yarın öğle namazına müteakip Fevziye Camii'nden kaldırılarak Bağçeşme mezarlığına son yolculuğuna uğurlanacak.

Aracına benzin alıp parasını ödemeden kaçtı!

Karamürsel'de bulunan bir benzin istasyonuna sabah saatlerinde gelen 77 Plakalı Tempra marka araç yakıt aldıktansonra aracını çalıştırarak benzin istasyonundan kaçtı.

Kocaeli'nde kahraman şoför, minik Ömer’i hayata döndürdü

Halk otobüsünde kalbi duran, dili boğazına kaçan 10 aylık erkek bebeğin hayatını, otobüs şoförü Hayrettin Şahin'in müdahaleleri kurtardı.

Karamürsel Merkez Camide korkunç olay

Karamürsel Merkez Camisinde bugün ikindi namazına doğru yaşanan olayda 1 kişi yaralandı.

Karamürseli yasa boğan trafik kazası

Merhumun naaşı Karamürsel'e geldiği ve ikindi namazına müteakip Ulu Camiinden kaldırılarak cenaze namazı sonrası, Yeni Mezarlığa defnedileceği duyuruldu.

Kızına istismarla suçlanan baba 22 yıl hapisle yargılanıyor

14 yaşındaki kızı H.A.'ya 3 yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen lastik tamircisi 44 yaşındaki K.A.'nın 22.5 yıla kadar hapis cezası ile yargılanmasına başlandı.

Türk Telekomdan emekli Fikret YÜCEL vefat etti

Türk Telekomdan emekli Fikret YÜCEL vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Merkez Camiinden kaldırılarak, Ereğli Mezarlığına defnedilecektir.

İsmail Yıldırım Sabah Namazına katıldı

İsmail Yıldırım'ın sabah namazında Mürsel Paşa Camisinde sabah namazını kıldığı ve burada İmam hatip Lisesi Okul Aile Birliğinin organize ettiği programa katıldığı

Karamürsel'in Gençleri Sabah Namazında Buluştu

Karamürsel'de yeni yıla merhaba demek için çok güzel bir etkinlik düzenlendi. Karamürsel İmam Hatip Ortaokulu öğrenci ve vatandaşlar, "Haydi Gençler Sabah Namazında Buluşuyor"

Karamürsel Ülkü Ocağı Kur'an-ı Kerim Tilaveti

Karamürsel Ülkü Ocağı olarak, bugün akşam namazına müteakiben ülkü ocağı ilçe başkanlığında Polis,Asker ve sivil şehitlerimizin ruhlarına mevlid-i şerif

Gölcüklü Şehit polisimiz Mustafa Yavaş'ı uğurlamaya İsmail Yıldırım'da gitti

Aslen Gölcüklü olan ve Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Özel Harekat polisi Mustafa Yavaş, 10 Kasım tarihinde geçici görev için gittiği Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralandı. Mustafa Yavaş daha sonra GATA'ya sevk edildi. Yavaş, dün tedavi gördüğü GATA'da şehit oldu. 3 çocuk babası Yavaş'ın cenazesi bugün ikindi namazına mütakip Hisareyn Merkez Camii'nde kaldırıldı.Cenazeye Karamürsel belediye başkanı İsmail Yıldırım'da katıldı.

Karamürsel Belediyesi çalışanı Cevdet Aytin Vefat etti

Karamürsel Belediyesi çalışanlarından Kızderbent Mahallesinden İshak AYTİN'in oğlu, Muzaffer, Cavit, Selahattin AYTİN'in kardeşleri Cevdet AYTİN Geçtiğimiz hafta beyin kanaması geçirerek Gölcük Necatiçelik Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Cevdet Aytin vefat etmiştir. Cenazesi bugün 23.11.2014 öğle namazına müteakip Kızderbent Mahallesinden defnedilerek Kızderbent Mezarlığına defnedilmiştir.Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Cevdet Aytin Karamürsel Belediye Başkanı ve birçok arkadaşı ve akrabası tarafından defnedildi.

ACI KAYBIMIZ ABİMİZİ KAYBETTİK

Karamürsel'in tanınmış ve sevilen simalarından Mehmet,Selami,Şevket ve Karamürsel Belediye Başkan yardımcısı Ali Karacan'ın kardeşleri Veysel Atun Karacan sabah saat 8:30'da geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını kaybetmiştir. Sevgili büyüğümüz abimiz Atun Karacan'a ALLAH tan rahmet kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Cenazesi 30.10.2015 ( Cuma ) bugün ikindi namazına müteakip Karamürsel Merkez Cami'nde kılınacak ikindi namazından sonra safiye köyü aile mezarlığına defnedilecektir. Buber Group ve Karamürsel.tv Ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

ABDULKADİR EKİN YAŞAM MÜCALESİNİ KAYBETTİ

Değerli Kardeşimiz Abdulkadir Ekin geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiştir. Karamürsel D-130 Karayolu Kayacık Mahallesi Beton Yol Mevkiinde durakta beklediği sırada geçirdiği elim trafik kazası sonucu Seka Devlet Hastanesine kaldırılan Karamürsel'in sevilen simalarından Abdulkadir Ekin yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını kaybetti. Umutla bekleyen arkadaşları ve akrabaları bu acı haberin ardından adeta yıkıldı.Evli ve bir çocuk babası olan Ekin Bugün (10.102015 C.Tesi) öğle namazına müteakip Karamürsel Merkez Cami'de kılınacak cenaze namazının ardından Safiye Köyünde'ki aile kabristanlığına defnedilecektir. Buber Group ve Karamürsel.tv Ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz. Başımız sağolsun.

Baba cezaevine kızı mezara

Karamürsel’de dün akşam 22.30 sıralarında kızı ile tartıştıktan sonra yanında getirdiği silahı çekerek kızına 5 el mermi sıkarak öldüren baba İsmail Demirbilek (52) çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

Karamürsel'de ceviz toplarken ağaçtan düştü öldü

Karamürsel'de ceviz toplarken ağaçtan düştü öldü Karamürsel'de ceviz toplamak için ağaca çıkan Salih Akkanat (68), dengesini kaybetmesi üzerine yere düştü. Düşmesi sonucu ağır yaralanan Akkanat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay, Karamürsel İhsaniye Mahallesi’nde sabah saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Evinden kendisine ait bahçesine giden evli ve üç çocuk babası Salih Akkanat, ceviz toplamak için çıktığı ağaçtan dengesini kaybetmesi üzerine yere düştü. Sırt üstü düşmesi sonucu ağır yaralanan Akkanat, Karamürsel Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine getirilen Akkanat, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Salih Akkanat’ın cenazesi Karamürsel İhsaniye mahallesindeki camide öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından İhsaniye mezarlığında toprağa verildi.

Üzerine Ağaç Devrilen Adam Öldü

Üzerine Ağaç Devrilen Adam Öldü Karamürsel Yalakdere Mahallesinde oturan Ali Bıyık ormanda ağaç keserken ağacın altında kalarak hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, Karamürsel Yalakdere Mahallesinde oturan ve ormanda ağaç keserek geçimini sağlayan 42 yaşındaki Ali Bıyık arkadaşlarıyla Yalova ili Termal İlçesinde Ormanlık alanda ağaç keserken arkadaşının kestiği ağacın altında kalarak hayatını kaybetti. Ali Bıyık’ın cenazesi öğlen namazına müteakip Yalakdere Camiinden alınarak Yalakdere Mezarlığında toprağa verildi. Ali Bıyık evli 3 çocuk babasıydı

SEVİM GÜMÜŞALAN VEFAT ETTİ

SEVİM GÜMÜŞALAN Merhum Osman Gümüşalan'ın eşi, Yakup Gümüşalan'ın yengesi SEVİM GÜMÜŞALAN vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Valideköprü'de defnedilecektir. Cenazeye gitmek isteyenler için arabalar saat 16:00'da terminalden kalkacaktır. Dost, akraba ve din kardeşlerimize duyurulur.

ALPASLAN KAYA KARAMÜRSEL'DE VEFAT ETTİ

Karamürsel Lisesi emekli öğretmenlerinden Figen Kaya'nın eşi, Gürkan ve Aylin Kaya'nın babaları, Cengiz ve Atilla Kaya, Gülten Dikmez, Ayla Akıncı'nın kardeşleri ALPASLAN KAYA vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Ulu Camiinden kaldırılarak, Yeni Mezarlığa defnedilecektir. Dost, akraba ve din kardeşlerimize duyurulur.