Ziya Selçuk Haberleri

Ziya Selçuk Haberleri

Yarın ilk okul öğrencileri okula!

Yüz yüze eğitimin başlayacağı tarih belli oldu Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okullarda yüz yüze eğitimin 7 Haziran'dan itibaren başlayacağını açıkladı.

Son Dakika MEB duyurdu: Liselerde sınavlara yeni düzenleme

MEB duyurdu: Liselerde sınavlara yeni düzenleme Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, liselerdeki sınavlara ilişkin yeni düzenlemeyi duyurdu.

Son dakika: Öğretmenler için aşı zamanı!

Milli eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Çorum Sungurlu'da bulunan bir okulda koronavirüs aşısı oldu.

Okul kantinlerinin 19 Ekim'den itibaren açılmasına karar verildi

Edinilen son dakika haberine göre Yüz yüze eğitimin başladığı ilkokullarla 8. ve 12'nci sınıfların bulunduğu okullarda kantinlerin 19 Ekim'den itibaren açılmasına karar verildi.

Millieğitim tablet dağıtımına başladı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk: Tablet dağıtımları bu hafta başlıyor Eğitimde kullanılan tabletlerin bu hafta dağıtılmaya başlanacağı, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından açıklandı.

Son dakika: Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıklayacak

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yarın saat 11.00'de yüz yüze eğitime geçişin ayrıntılarını açıklayacak. Öte yandan Bakan Selçuk, "12 Ekim Pazartesi, tüm ilkokulları, köy okullarını, 8. ve 12. sınıflar ile özel gereksinimli çocuklarımızın okullarını açıyoruz." dedi.

Ziya Selçuk okulların açılışıyla ilgili kararı açıkladı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Bilim Kurulu tavsiyesi ile okulların 31 Ağustos'ta uzaktan eğitime, 21 Eylül'de de yüz yüze eğitime başlayacağını duyurdu.

Okullar ne zaman açılacak? Ziya Selçuk açıkladı

Okulların açılıp-açılmama durumu ile ilgili önerinin verileceği Bilim Kurulu toplantısı, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın başkanlığında başladı. Bilim Kurulu toplantısı sonrası Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıklamalarda bulundu.

Okullar ne zaman ve nasıl açılacak? Bakan Selçuk açıkladı!

Okulların açılması için geri sayım başladı. Milyonlarca veli ve öğrenci okulların ne şekilde açılacağı ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıkladı!

Öğrencilere dağıtılacak Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, katıldığı bir televizyon programında sınavlarda uygulanacak olan koronavirüs tedbirlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yeni öğretim yılı eylülde başlayacak.

Yeni öğretim yılı eylülde başlayacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni öğretim yılının eylül ayında başlayacağını açıkladı.

Yaz döneminde telafi eğitimi yapılacak

Yaz döneminde telafi eğitimi yapılacak Üniversitelerde, ilk ve orta öğretimde yaz tatilinde eğitim verilecek.

Adım adım uzaktan eğitim: EBA şifresi alma ve yeni hesap oluşturma!

Türkiye genelinde uzaktan eğitim yarın itibarı ile başlayacak. Öğrenciler, MEB tarafından geliştirilen EBA ile uzaktan ve online eğitim görerek derslerinden geri kalmayacak.

İlk ara tatil ne zaman? (MEB 2019-2020 takvimi)

2019-2020 eğitim ve öğretim yılında öğrenciler Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un duyurduğu bilgiye göre senede 4 defa tatil yapacak. Peki 15 tatil ne zaman

ÇOK ÖNEMLİ! MİLLİ EĞİTİM BAKANI TEK TEK AÇIKLADI!

Milli Eğitim Bakanı tek, tek açıkladı! Yeni ortaöğretim lise modeli nedir? Yeni eğitim sistemi ders sayısı kaç olacak? Yeni eğitim sistemi dersleri, tatil günleri.

Öğrencilere müjde! Dersler kısalıyor, teneffüs artıyor

Okullarda tasarım-beceri atölyelerinin kurulacağını söyleyen Bakan Selçuk, müfredatın çocukların ilgi ve kabiliyetlerine göre düzenleneceğini söyledi.