Bölgesel

Bölgesel Haberleri

Zeytinlikte define bulundu

İznik ilçesinde asırlarca kapağı hiç açılmayan lahdin uzman ekip tarafından tahliye edileceği bildirildi. Lahdin içinde sıkışmış gazın bilim dünyası için çok önemli olduğu öne sürüldü.

İzmit, Goodyear işçi alıyor

Goodyear Lastikleri T.A.Ş. İzmit fabrikasına geçici süreyle personel alımı yapılacak. 15 Şubat tarihinde başlayacak başvurular, 17 Şubat tarihinde sona erecek.

Ateş Kocaeli'ne düştü

Suriye'nin El Bab bölgesinde terör örgütü DEAŞ unsurları ile çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı. Şehit Askerin Darıca Kazım Karabekir Mahallesi'nde ikamet

İş arayanlar bu haberi mutlaka okuyun

İŞKUR, Kocaeli’de işçi arayan firmaların listesini yayınladı. Açıklanan listeye göre çok sayda firma eleman arıyor. Siz uygun olan iş ilanıyla ilgili ayrıntılı bilgiyi İŞKUR'u arayarak öğrenebilirsiniz.

Esnafın işsizlik fonu uygulaması başlıyor!

İşyerini kapatmak zorunda kalan esnaf için işsizlik fonu geliyor. TBMM’ye sunulan ve yaklaşık 2 milyon esnafı ilgilendiren Esnaf Ahilik Sandığı için primler

AKOM uyardı, kar kapıya dayandı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son açıklamaya göre Kocaeli'nde bir süredir mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar düşüyor.

Şehidimizin naaşı Kartepe'ye getirildi

SURİYE'de yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit olan askerlerden sözleşmeli er 23 yaşındaki Ömer Akkuş'un cenazesi, memleketi Sakarya'ya gönderilmek üzere Kartepe'de bulunan Cengiz Topel Hava alanına getitirildi.

Bir büyük deprem daha!

Kandilli Rasathanesi, saat 11.55' te merkez üssü Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi Yukarıköy de 5 büyüklüğünde deprem kaydedildiğini bildirdi.

Türk askerine alçak saldırı: 2 şehit, 15 yaralı

Suriye'de devam eden Fırat Kalkanı harekatı kapsamında El Bab kentine ilerlemeye çalışan Türk askerlerine, terör örgütü DEAŞ unsurları tarafından saldırı düzenlendi.

KOCAELİ'NDE GÖREVDEN İHRAÇ ASKER VE MEMURLAR

Olağanüstü hal kapsamında kamu görevinden çıkarılanlar ve göreve iade edilenlere ilişkin listelerin de bulunduğu 686 sayılı Kanun Hükmünde Kararname Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kandilli Rasathanesi'nden son dakika büyük deprem uyarısı

Türkiye'nin farklı illerinde meydana gelen depremlerin ardından açıklama yapan Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Özener, "Bir sonraki büyük deprem, yani 7'nin üzerindeki

Karamürsel'in geleceğini etkileyecek projede ortalık karıştı

Kocaeli'nin Başiskele, Gölcük, Karamürsel ilçelerinden geçerek Yalova'da İstanbul-İzmir Otoyolu'na bağlanacak, bağlantı yolları ile birlikte toplam 91 kilometre uzunlukta olacak

Karamürsel, Altınova, Osmangazi Köprüsü, Gebze Çok yakında

Karamürsel Kaytazdere Altınova Osmangazi Köprüsü Gebze Yenimahalle-Kentönü arasında otobüslerin hizmet vermesine karar verildi.

Asansöre binen 7 Öğrenci 9 Kattan yere çakıldı

Olay, saat 21.30 sıralarında İzmit 28 Haziran Mahallesi Eski İstanbul Yolu Caddesi üzerinde bulunan bir site içerisindeki apartmanda meydana geldi.

Kocaeli'den Kayseri çıkarması

Kocaeli'den Kayseri çıkarması, Kayseri'deki terör saldırısında 14 askerini şehit veren 1. Komando Tugayı'nın yaklaşık 600 eski askeri, hain saldırının yaşandığı yerde şehitleri andı.

KOÜ öğrencisi Kader Öztürk kayıp!

Kocaeli Üniversitesi öğrencisi Kader Öztürk'ten cumartesi gününden bu yana haber alınamıyor!

"Bir aylık elektrik faturası bedavaya gelebilir"

Aylık elektrik faturası 82 lira ve üzerindeki kullanıcılara tedarikçilerini seçme hakkı getirilmesinin ardından birbiri ardına indirim mesajı ve maili gönderilen tüketicilere,

İçişleri Bakanlığı'ndan Valilere Önemli Uyarı

İçişleri Bakanlığı, Kaçakçılık İstihbarat Harekat ve Bilgi Toplama Dairesi Başkanlığı'ndan 81 il Valiliğine gönderilen yazıda, son zamanlarda ülkede yaşanan terör olayları ile birlikte

Bursa'da korkutan deprem

Bursa'nın Gürsu ilçesinde bu sabah 08.13'te merkez üssü Kazıklı köyü olan 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.