Bölgesel

Bölgesel Haberleri

Avrasya Tüneli'nin ismi için büyük yarış

Kamuoyunda Avrasya Tüneli olarak bilinen projenin ismi için Ulaştırma Bakanlığı'nın açtığı anket büyük ilgi görüyor.

İşsizlik maaşına esnaflar da dahil oluyor

İşten çıkarılanlara ödenen işsizlik maaşının kapsamına esnaflar da dahil oluyor.

Asgari Ücret 2017'de Bugün Büyük Gün

Asgari ücret 2017 son durum ne asgari ücret 2017'de ne kadar olacak sorusuyla ilgili görüşmeler bugün yani 6 Aralık 2016 tarihinde başlıyor.

SonSon dakika...Bedelli askerlik çıkacak mı?

Son olarak 2014 yılında yaklaşık 200 bin kişinin başvurduğu bedelli askerlik, kamuoyunu en çok meşgul eden konulardq açıklama yapıldı.

Emekliye 10 bin lira ek ikramiye

Yılbaşından önce yasalaşması beklenen düzenleme ile 30 yıldan fazla çalışan memur emeklileri çalıştığı her yıl için ek ikramiye alabilecek

Yeni sigara fiyatları ne kadar oldu?

Son Dakika Gelişmesi: ÖTV zammı ile sigaraya zam geldi. İlgili karar bu sabah Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni karar ile birlikte sigaraya ne kadar zam geldi?

Fabrika yangını Karamürsel'i bile korkuttu

Çalışanların durumu bildirmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangına ilk olarak Dilovası ve Gebze itfaiye ekipleri müdahale etti.

Kimse sokakta kalmayacak "Sizde Arayın" sokakta kimse kalmasın

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sokakta yaşayan evsiz vatandaşların soğuk kış şartlarından olumsuz etkilenmemeleri için çalışma yapıyor.

Çukurca'da şiddetli çatışma: 3 şehit!

Hakkari'nin Çukurca ilçesi Güven dağı bölgesinde güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada 3 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı.

Hulusi Akar'ın eski emir subayı Serhat Pasha halen aranıyor

15 Temmuz'da Genelkurmay'da sivil kıyafetlere darbeye yardım eden Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın eski emir subayı Başçavuş Serhat Pasha

Sokak hayvanları aç kalmayacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu kış yaklaşık 1,5 ton kuru mama dağıtarak sokak hayvanlarının aç kalmasını önleyecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık vE

300 kişilik kar timi hazır

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkalığı, Kocaeli genelinde beklenen kar yağışında herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için kar timi oluşturdu.

Gölcük kaymakamının gidişi Gölcük'lüleri üzdü

Resmi Gazetede yayımlanan mülki idare amirleri atama kararnamesine göre, 616 mülki idare amirinin görev yeri değiştirildi. Resmi Gazetenin bugünkü sayısında

Yılın son MGK toplantısı sona erdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı sona erdi. Toplantı sonrası yazılı açıklama yapıldı.

Basın Açıklaması

Son zamanlarda ilimizde faaliyet gösteren çeşitli kurum ve kuruluşlar  ile hayırseverlerin telefonla aranarak; Vali Yardımcımız Ekrem ERDOĞAN’ ın ve

Ölen ve yaralanan öğrencilerin isimleri belli oldu

Türkiye gelen son dakika haberleri ile sarsıldı. Adana'nın Aladağ ilçesinde kız öğrencilerin kaldığı yurtta yangın çıktı.

Herkese zam geliyor

Yeni asgari ücret için düğmeye basıldı. İlk toplantı, 6 Aralık’ta yapılacak. 2017’de 6.5 milyon asgari ücretlinin geliri artacak.

1 Aralık'ta başlıyor! Cezası 602 TL

Kış lastiği takma uygulaması, şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlar için 1 Aralık Perşembe günü başlıyor. Kurala uymayan araçların işletmecilerine 602 lira ceza uygulanacak.

Adana'da kız öğrenci yurdunda yangın! Acı bilanço!

Adana'nın Aladağ ilçesinde bir öğrenci yurdundaki yangında 12 öğrenci ve 1 görevli hayatını kaybetti, 22 öğrenci yaralandı.