Bölgesel

Bölgesel Haberleri

Maaşlarla ilgili sıcak gelişme! İlk adım atıldı

Asgari ücretlinin eline geçen paranın düşmemesi için bugün adım atıldı.

8 bin kişiye geri dönüş yolu gözüktü

Aralarında hâkim, savcı, polis ve akademisyenlerin de bulunduğu binlerce kamu çalışanı, yeni bir KHK ile görevlerine geri dönebilecek.

Dikkat sağanak yağış bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre Ankara ve Kocaeli başta olmak üzere yurdun bazı bölgelerinde sağanak yağış bekleniyor.

Müjde! Artık ücretsiz olacak

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu (BTK), müşteri hizmetleri aramalarının ücretlendirildiği yönündeki şikayetler üzerine harekete geçti.

Emeklilik bekleyen 7.2 milyon kişiye kötü haber

Prim gün sayısını doldurduğu halde yaş beklediği için emekli maaşı bağlanmayan milyonlarca kişinin merakla beklediği 'erken emeklilik' mümkün mü sorusuna yanıt geldi.

Erdoğan ve Putin arasında kritik görüşme

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Federasyonu Başkanı Putin ile telefonda görüştü.

Ankara'da Musul alarmı!

Türkiye, Musul operasyonunun başlaması ile birlikte Irak sınırında güvenlik önlemlerini artırdı.

Hükümetten memur alımıyla ilgili önemli açıklama

Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çalışma Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun “kamuya alımlar belirli bir süreliğine durduruldu” sözleriyle ilgili soruya cevap verdi.

Sadık Eroğlu’na Yeni görev

Gölcük Jandarma Komutanı Yüzbaşı Kırca, izne ayrıldı. Yerine Karamürsel Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sadık Eroğlu getirildi

Kocaeli Valiliğinden önemli açıklama

Kocaeli Valiliği, KPSS-Önlisans sınavının gerçekleştirileceği 16 Ekim tarihinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için çeşitli tedbirler alındığını bildirdi.

Memura son dakik zam haberleri (14.10.16)

Memurlar 2017 yılında ne kadar zam alacak? Milyonlarca memur gözünü bu habere dikti. Memurlar Ocak ayında yüzde kaç zam alacaklar? İşte memur zamlarıyla ilgili

Dolardan tarihi zirve!

Başkanlık tartışmalarının etkisiyle tırmanışı hız kazanan dolar, 3.1107 lira ile yeni tarihi zirveye tırmandı. Dolardaki tırmanışa bağlı parite etkisiyle euro

Kocaeli'de öğrenci servisi devrildi: 6 yaralı

Kocaeli Yerel Haber: Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde ilkokul öğrencilerini taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu 5'i öğrenci 6 kişi yaralandı.

OHAL 3 ay daha uzatıldı!

OHAL'in üç ay uzatılmasına ilişkin Başbakanlık Tezkeresi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi

KOCAELİDE BOMBA ALARMI

İzmit Yenidoğan Mahallesi D-100 Karayolu üzerinde bulunan Çetin Emeç Üst Geçidi'nde bırakılan bir paket vatandaşlar tarafından şüpheli bulunarak polise

Meteorolojiden önemli uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi, Marmara Bölgesi'nin güneyi için kuvvetli rüzgar uyarısında bulundu.

Hakkari Valiliği: 10'u asker 8 sivil şehit

Şehit sayısının 9 olduğunu ilk olarak Hakkari Valiliği bildirmişti. Yapılan yeni açıklamada 8 sivilin de hayatını kaybettiği duyuruldu.

Allah belanızı versin. Gine şehit ateşi düştü

Şemdinli'de karakola bomba yüklü araçla saldırı Hakkari’nin Şemdinli ilçesindeki bir karakola bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi.

Maaş devletin olsun, madalyamızı versinler

Gölcük İlçesi'nde, terörle mücadele sırasında yaralanıp 'Malül Sayılmayan Gaziler Derneği' üyeleri, bölücü terör örgütü PKK ile girilen çatışmalarda vücutların