Bölgesel

Bölgesel Haberleri

Yarın kış geliyor hava sıcaklığı 10 derece birden düşecek

Yarın kış geliyor 10 derece birden düşecek Ülke genelinde sıcak başlayan hava yerini yağışa bırakıyor. Yarından itibaren 6-8 derece arası düşecek sıcaklıkla yurdun birçok kesiminde sağanaklar bekleniyor.  

Karamürsel Emniyeti yolda bırakmaz!

Karamürsel Emniyeti yolda bırakmaz: İşte kanıtı! Karamürsel İlçesinde, iki trafik polisi, yolda arızalanan otomobili güvenli bölgeye iteleyerek yardımcı olduğu anlara ilişkin

19 milyon TL'ye icradan deniz manzaralı arsa ve müstakil yapı  

Karamürsel'de bulunan 21 bin 733 metrekare deniz manzaralı müstakil yapı 19 milyon 148 bin TL'ye mahkemeden satılacak. Karamürsel Kayacık Mahallesi'nde bulunan

Marketlerin etiket oyunu bitmek bilmiyor!

Karamürsel’de bulunan zincir marketlerinin Salı Pazarı şubesinde 3 Kasım’da alışveriş yapan bir vatandaş eve gittiğinde aldığı tereyağının reyon fiyatı ve kasa fiyatı arasında fark olduğunu gördü.

Seddar Yavuz'dan Kocaeli geneli için önemli açıklama

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'dan son dakika önemli açıklama. Kocaeli genelinde yaşayan tüm halkımız önlem alması için bir paylaşım yaptı.

Karamürsel İslami Gençlik Platformu, İslam ve Okur derden anlamlı etkinlik

Karamürsel İslami Gençlik Platformu, İslam ve Okur Derneği'nden anlamlı etkinlik 5 Kasım Pazar günü ( BUGÜN)  Karamürsel İlhan Çınar alanında filistin tırı getirilmiştir. Bütün Karamürsel halkı 10:00 ile 22:00 saatleri arasında yapılan etkinliğe davetlidir.

Kocaeli genelinde tüm fiyatlar yarın değişiyor!

Yeni tarifeye göre, binek araçlar için parklanma ücretleri İzmit için 7 TL'den 13 TL'ye, Gebze için 6 TL'den 11 TL'ye, Derince, Körfez ve Karamürsel için ise 5 TL'den 9 TL'ye yükseldi.

Kocaeli ANKA kuruldu

ANKA Arama Kurtarma ve İnsani Yardım Derneği Kocaeli, din, dil ve ırk ayrımı yapmaksızın kurulmuştur. Dernek Başkanı Melih Altınterlik, derneğin bu vizyonla kurulduğunu belirtmiştir.

Karamürsel'de icradan satılık müstakil dubleks ev

Karamürsel Senaiye mahallesinde 668 m2 arsa içerisinde iki katlı müstakil ev sadece 1.240.700,00 TL satılacaktır.

İsmail Yıldırım’ın Cumhuriyet ile derdi mi var?

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Karamürsel Şube Başkanı Bilgutay Bağdat, yaptığı açıklamada Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı eleştirdi.

Son Dakika Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 30 Ekim okullar tatil!

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya paylaşımında "30 Ekim Pazartesi okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerimizin 1 günlüğüne tatil edilmesi kararı aldığımızı bildirmek isterim." ifadelerini kullandı.

Cumhuriyetin 100. Yılı Karamürsel'de coşku ile kutlandı

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yıldönümü etkinlikleri Kaymakamlık Binası önünde tebriklerin kabulü ile başladı. Tebriklerin ardından Karamürsel İlçe Stadyumu alanında düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yapıldı.

Karamürsel'de çıkan yangın paniğe neden oldu!

Karamürsel İlçesine bağlı Semetler mahallesinde, öğle saatlerinde bir samanlıkta henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı alevlere teslim oldu. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek ahırı söndürmeye çalıştı.

Ereğli'de balıkçılar lüfer sürüsüne denk geldi

Ereğli'den açılan Tufana kayıkları lüfer sürüsüne denk geldi. Yakalanan çok sayıda Lüfer, Ereğli Balık Hali'ni renklendirdi. Lüferlerin tanesi 100 ile 140 TL arasında kapış kapış satıldı.

Cinayet görüntüleri basına servis edildi

Karamürsel'de 14 Ekim'de yaşanan korkunç cinayetin yankıları daha ilçede devam ederken araç içi kamera kayıtlarının ortalığa saçılması ve basına servis edilmesi büyük tepkilere neden oldu.

Altınova Tersaneler bölgesinde korkutan yangın !

Altınova Tersaneler bölgesinde korkutan yangın ! Çok sayıda işçinin zor şartlarda çalıştığı Altınova Hatsan tersanesinde henüz nedeni öğrenilemeyen yangın çıktı ve devam ediyor.

Hafriyat kamyonu evin içine daldı

Karamürsel'de facia kıl payı atlatıldı. Şans eseri evde kimsenin olmaması büyük bir facia yaşanmasını engelledi.

Toplam 3060 haber.