Eğitim

Eğitim Haberleri

Karamürsel 100. Yıl Öğrencileri Ankarayı gezdi

Karamürsel 100.Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin öğrencileri hem Gazi Üniversitesi’ni, hem de Anıtkabir’i ziyaret ederek, Ata’ya bağlılıklarını gösterdiler.

Güzel kıyı Orta Okulundan muhteşem Tubitak fuarı

Ereğli Güzel Kıyı Ortaokulu'nda "TÜBİTAK Bilim Fuarı" yoğun bir katılım ile açıldı.  

Okullarda ilk ara tatil dönemi başladı!

Türkiye'de ilk kez uygulanan ara tatil bugün başlarken, öğrenciler tatil sevinciyle evlerine koşarak gitti.

Bu çoçuklar muhteşem

Karamürsel Akçakoca Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri büyük takdir topladı.

Karamürsel'de 29 Ekim etkinlikleri hızlı başladı

Karamürsel’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri atletizm yarışması ile başladı. Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Spor Müdürlüğü birlikte

Karneler değişiyor mu? iddiasına Bakanlık'tan açıklama

SON DAKİKA HABERİ: Bakanlık'tan yapılan açıklamada éMedyaya yansıyan “Öğrenci karneleri değişiyor” başlıklı haberde yer alan çalışma, henüz inceleme ve değerlendirme aşamasındadır.

İlk ara tatil ne zaman? (MEB 2019-2020 takvimi)

2019-2020 eğitim ve öğretim yılında öğrenciler Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un duyurduğu bilgiye göre senede 4 defa tatil yapacak. Peki 15 tatil ne zaman

Beden psikoterapisi odaklı yüksek lisans programı ilk öğrencilerini aldı

Maltepe Üniversitesi, Türkiye'de beden psikoterapisinin yaygınlaştırılması amacıyla 'Uluslararası Beden Psikoterapisi Sertifikalı Klinik Psikoloji Tezli Yüksek Lisans Programı'nı açtı.

Elektronik atıklar sanat eseri oldu

Başakşehir Belediyesi, Teknoloji ve İnovasyon Merkezi'nde öğrencilere yönelik eğitimler veriliyor ve çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Yapılan çalışmalara ek olarak elektronik atıkların geri dönüşümü sağlanarak farkındalık oluşturulması amaçlanıyor.

ATAMALAR TAMAM! İŞTE KARAMÜRSEL'İN YENİ MÜDÜRLERİ

Karamürsel'in yeni okul müdürleri belli oldu. Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 2019 yılı ilk defa yönetici görevlendirme listesini açıkladı. 

Prof. Dr. Ersin Kayahan, KOÜ Karamürsel Denizcilik Fakültesine atandı

Kocaeli Üniversitesi Karamürsel Denizcilik Fakültesi’nde Dekan Yardımcısı olarak görev yapan Prof. Dr. Ersin Kayahan, YÖK tarafından Karamürsel Denizcilik Fakültesi’ne Dekan olarak atandı.

Kocaeli’nin en muhteşem okulu Karamürsel’de hizmete girdi

Karamürsel’de büyük çabalar sonucu çok kısa bir sürede yapımı tamamlanan ve adeta bir kampüsü andıran Akçakoca Anadolu İmam hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje okulunu ve İmam Hatip Ortaokulunu hizmete girdi.

İlk ders zilini Karamürsel'de Vali vekili Suat Yıldız çaldı

2019-2020 Eğitim – Öğretim Yılı Açılış Töreni Karamürsel’in Yalakdere Köyü’nde gerçekleştirildi. Vali Hüseyin Aksoy’un katılmadığı tören sonrası, Vali vekili Suat Yıldız ve protokol üyeleri ilk ders zilini birlikte çaldı

Bir babanın isyanı “Devlet çocuğuma okul bulamıyor”

Karamürsel’de yaşayan Muhterem Çıtanak, 7 yaşındaki çocuğunu zihinsel engeli sebebiyle okula kaydettiremedi. Okulların çocuğunu kabul etmediğini söyleyen Çıtanak

Kocaeli'de derslik başına kaç öğrenci düşüyor?

2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk ders zili 9 Eylül Pazartesi günü Karamürsel Yalakdere İlkokulu'nda saat 11.00'de kent protokolü ve öğrenciler tarafından çalınacak.

İlk okul müdürü kesin çözümü buldu

Karamürsel'de ilkokul birinci sınıf öğrencilerinin sınıflarını belirlemek için kura çekimi yapıldı.

Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden büyük başarı

Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi proje ekibinin 2019 yılı başvuru döneminde Ulusal Ajansa başvurusunu yaptığı 3 projeden 2 tanesi kabul edildi.

Kocaeli geneline 703 okul yöneticisi tayin oldu

Müdür ve Müdür Yardımcılığı görevlendirmeleri yönetmeliği kapsamında ilimizde atamalar gerçekleşti. Şu an 703 olay sayının artabileceği ön görülüyor.

Toplam 348 haber.