Eğitim

Eğitim Haberleri

GAZANFER BİLGE MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET ŞÖLENİ COŞKUYLA KUTLANDI

Kocaeli Üniversitesi Karamürsel Gazanfer Bilge Meslek Yüksek Okulu 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılı mezuniyet töreni büyük bir coşku ile gerçekleşti.

İlkokula başlama yaşı değişiyor

AK Parti TBMM Başkanlığı’na eğitim alanındaki düzenlemeleri içeren yasa teklifi verdi. AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş tarafından açıklanan teklife göre okula başlama yaşı 69 aya çıkarılıyor.

Akademi Lise yaz sezonu başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak hizmet veren Akademi Lise’de 2019 yaz okulu dönemi başlıyor.

Karamürsel Birey Koleji ilk mezunlarını verdi

Karamürsel’in eğitimde en büyük sorunlarından biri olan kolej sıkıntısını yaptıkları muhteşem tesis ile kökünden çözen “BİREY KOLEJİ” okul binasında düzenlenen muhteşem bir programla ilk mezunlarını verdi.

KARAMÜRSEL'DE MUHTEŞEM BİR TİYATRO OYUNU SERGİLENDİ

Karamürsel Akçakoca Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler proje okulu öğretmenleri ve öğrencileri tarafından sergilenen'Akçakaca'nın İli Kocaeli' isimli

Karamürsel Alp’te muhteşem mezuniyet sevinci

Karamürsel Alp Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreni

ÇOK ÖNEMLİ! MİLLİ EĞİTİM BAKANI TEK TEK AÇIKLADI!

Milli Eğitim Bakanı tek, tek açıkladı! Yeni ortaöğretim lise modeli nedir? Yeni eğitim sistemi ders sayısı kaç olacak? Yeni eğitim sistemi dersleri, tatil günleri.

Birey Koleji öğrencileri muhteşem bir gösteri sergiledi

Karamürsel’de bulunan Karamürsel Birey Koleji’nden ‘Yabancı Dil’ gecesi düzenledi. Gecede sergilenen Alis Harikalar Diyarında oyunu seyircilerden büyük beğeni aldı.

MEB'den liselere yeni model!

Milli Eğitim Bakanlığı lise öğretimini baştan şekillendirecek yeni model çalışmalarında sona yaklaştı. Bakanlığın, mart ayında açıklamaya hazırlandığı yeni modelde, liselerde ders saatleri azalırken

Birey Koleji yine gönülleri fet etti

Karamürsel'de bir ilke imza atan Karamürsel Birey Anadolu Lisesi ve Ortaokulu yönetimi, öğrencileri ve velileri muhteşem bir projeye daha imza attı.

Kocaeli genelinde 21 Temel Lise kapatılıyor

Kocaeli genelinde faaliyet gösteren 21 temel lise kapatılıyor.

15 Tatil nezaman hangi gün ? Tarih

Peki bu sene sömestr tatili ne zaman başlayacak? Aileler ve velilerin günler öncesinde plan yapması sebebiyle 15 tatilin hangi tarihte başlayacağı merak konusu oldu.

Karamürsel İmamhatip Ortaokulu öğrencileri gönülleri fet etti

Karamürsel imam hatip Ortaokulu’nun "Gönül Kesesi" nden Yemen’e uzanan yardım eli.

MEB’den “Liseler 3 yıl mı oluyor?” haberleri hakkında açıklama

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, “Liseler 3 yıl mı oluyor?” başlıklı haberlerin içeriiklerindeki bilgilerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi

KARAMÜRSEL ANAOKULU’NDAN MUHTEŞEM GÖSTERİ

Karamürsel Anaokulu tarafından düzenlenen yerli malı haftası için düzenlenen muhteşem programda öğrenciler dakikalarca alkışlandı.

Bu çocuklar bir harika!

Karamürsel 100. Yıl Teknik Lise Makine Bölümü öğrencileri, İzmit Belediyesi 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi’ni ziyaret ederek hem tasarım becerilerini geliştirdi hem de deneyim kazandı.

Karamürsel'de yöresel lezzetler yarıştı

Karamürsel'de düzenlenen yarışmada bir birinden güzel lezzetler bir biri ile yarıştılar. Jüri üyelerinin çok zorlandığı yarışmada genç yetenekler ellerinden

Ahmet Narinoğlu, öğrencileri hiç yalnız bırakmıyor

Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, ilçede özellikle küçük yaşta çocukları ve gençleri hiç yalnız bırakmıyor.

Toplam 348 haber.