Marmara genelinde haber yapan Buber Group A.Ş

Karamürsel Haber

Karamürsel başta olmak üzere Marmara genelinde haber yapan Buber Group A.Ş

Karamürsel Haber Haberleri

Karamürsel'de Berber Fiyatlarına Zam Yapıldı: İşte Yeni Fiyatlar!

Karamürsel'de faaliyet gösteren berberler, artan maliyetlere bağlı olarak fiyatlarını güncelledi. İşte berberlerin yeni fiyat tarifesi:

Uzmanlar Karamürsel halkınıda uyardı

Bu balık siyanürden daha zehirli. Buna yönelik zehri ortadan kaldırabilen bir antidot yok maalesef.

Karamürsel Nakliyat'tan Mağdur Vatandaşların sayısı artıyor

Karamürsel ilçesinde faaliyet gösteren ve sürekli şikayetlerle gündeme gelen Karamürsel Nakliyat, son zamanlarda artan mağduriyet vakalarıyla dikkat çekiyor. Firma, müşterilerine verdiği taahhütleri yerine getirmemekle suçlanıyor.

EFE TUR mağdur etti!

Karamürsel Esenler seferini yapan Efe Tur aracı Kuzey Marmara Otoyolu'nda arıza yaptı ve araçtaki yolcuların mağduriyetini gidermek için hiç bir işlem yapılmadı.

Karamürsel kordonda acemi olta balıkçısı genç kızı yaraladı

Karamürsel genelinde her geçen gün sayıları hızla artan acami olta balıkçıların ne denetleyen nede kontrol eden hiç kimse olmadığı için sahilde adeta olta terörü estiriyorlar.

Karamürsel Belediyesi Nisan Ayı meclisi gergin geçti!

Karamürsel Belediyesi Nisan Ayı Meclisi Yapıldı! Karamürsel Belediyesi Nisan Ayı Meclis oturumu gerçekleştirildi. Düzenlenen mecliste 8 gündem maddesi görüşülen meclis toplantısı biraz gergin geçti.

Karamürsel Şehir içi hattına yine zorunlu zam yapıldı!

Her geçen gün hız kesmeden artan yakıt fiyatlarının altında ezilen taşımacılık sektöründe zor günler yaşayan Minibüsçüler mecburi olarak zam yapmak zorunda kaldılar.

İsmail Yıldırım'ın annesi kalp krizi geçirdi

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın annesi kalp krizi geçirdi. Derince Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Nermin Yıldırım'a şu an anjiyo yapılıyor.

Karamürsel Millet Bahçesi’nin restoran binasının temeli atıldı

Kocaeli Büyükşehir, Karamürsel’e vizyon katacak Millet Bahçesi projesinde restoran binasının temelini attı

Karamürsel Handa Aksu Fotoğrafçılık açıldı

Hande Aksu’nun sahibi olduğu Hande Aksu Fotoğrafçılık, Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarı adresinde hizmete girdi.    

Kızın bize emanet rahat uyu şehidim

Karamürsel ilçesinde, şehit özel harekat polisi Ahmet Durak'ın kızı muhtesem bir düğün ile dünya evine girdi

Karamürsel’deki tarihi caminin çevresi muhteşem oluyor

Büyükşehir, Karamürsel’in merkezinde bulunan Karabali Cami ve Hamam onarım çalışmalarının yanı sıra çevre düzenlemesine başladı

Hande Yener binlerce kişiyi doyasıya eğlendirdi

Hande Yener’den muhteşem konser Karamürsel'in düşman işgalinden kurtuluşunun 101'inci yılı etkinlikleri kapsamında şarkıcı Hande Yener sahneye çıktı.  

20 yıl sonra Tepeköy halkına bayram hediyesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından D-130 Karayolu üzerinde yapılan Karamürsel Tepeköy Eşdüzey Kavşağı, tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Kavşak düzenlemesi kapsamında sinyalizasyon, yol çizgileri, trafik işaret ve levhaları montajı da yapılarak kavşak kullanıma açıldı.

Karamürsel Belediyesi iş yerlerini kiraya verecek

Karamürsel Belediyesi bünyesinde bulunan 2 dükkanı kiralama kararı aldı. Ereğli’de yer alan dükkanlar için kiralama ihalesi 28 Haziran Salı günü saat 10.00’da gerçekleştirilecek.

Karamürsel'de korkunç kaza! Çok sayıda yaralı var

Kaza, Karamürsel-İznik yolu üzeri İhsaniye mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yağmur sebebiyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği 41 K 3283 plakalı otobüs .

Osman Aslan Canbaba sağlık için hareket etmeliyiz dedi

Karamürsel İlçe Sağlık Müdürlüğü, Karamürsel İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde gerçekleştirilen etkinliğe, kamu kurumu ve kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Karamürsel Belediyesi 5 iş yerini kiraya verecek

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yayınlandığı üzere Karamürsel Belediye Başkanlığı tarafından ekteki linkte özellikleri belirtilen iş yerleri kiraya verilecektir.

Dünya birincisi Karamürsel'de kulakların pasını sildi

Dünyaca ünlü Afrika’lı Kurrâ hafız ve Dünya Kur’an okuma birincisi Abdurrahman Sadien, arkadaşlarının yanına geldiği Karamürsel'de sevenlerini kırmadı ve kulakların pasını sildi.

Toplam 2597 haber.

Karamürsel başta olmak üzere Marmara genelinde haber yapan Buber Group A.Ş bünyesinde bulunan karamursel.tv başta Karamürsel olmak üzere bölgenin en çok takip edilen gazetesidir