Marmara genelinde haber yapan Buber Group A.Ş

Karamürsel Haber

Karamürsel başta olmak üzere Marmara genelinde haber yapan Buber Group A.Ş

Karamürsel Haber Haberleri

Çok önemli uyarı. Karamürsel'de bu geceye dikkat !

3 gündür etkili olan soğuk hava ve kar yağışından olumsuz etkilenen karamürsellilere bir uyarı daha geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Soğuk havayı sıcak yemekle ısıttı

Lütfen köyünüzde ihtiyaç sahibi yaşlı yada yoksul insan varsa 331 36 84 ve 331 38 00 numaralı telefonlardan arayarak bilgi veriniz. Yada ücretsiz olarak ÇAĞRI MERKEZİ 444 11 41 araya bilirsiniz.

Büyükşehir ekipleri teyakkuzda

Büyükşehir ekipleri teyakkuzda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, Kocaeli genelinde karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yoğun kar yağışında ekipler, Kocaeli’nde hiçbir yolun kapanmaması için gece gündüz demeden çalışıyor.

İlçemiz'de İşaret Dili Kursu Açıldı.

Karamürsel Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından İşaret Dili kursu açıldı. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Yazıcı, işitme engelli vatandaşlarla daha kolay anlaşabilmek amacıyla öncelikli kamu kurum çalışanlarına yönelik açılan kursa yoğun talep gösterildiğini açıkladı. Karamürsel Belediyesi Meslek Edindirme Merkezinde açılan İşaret Dili Kursunda Uzman Öğretmen Dilek Özcan tarafından işaret dili eğitimi veriliyor. Kursa katılanlar 120 saatlik eğitimin ardından halk eğitim merkezi onaylı sertifika almaya hak kazanacaklar

GÖLCÜK'TE 22 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ: 10 YARALI

Gölcük İlçesi'nde kar yağışı ve zeminin buzlanması nedeniyle 2'si TIR olmak üzere 22 araç birbirine çarptı. Kazada 9 kişi hafif yaralandı.Kaza saat 16.30 sıralarında Değirmendere Mahallesi Dörtyol mevkiinde köprüde meydana...

Çocuklar Yaşadı Perşembe Günüde Tatil

Meteoroloji yetkililerince; ilimizde sabah saatlerinden itibaren başlayacak kar yağışının ilerleyen saatlerde yoğun ve etkisini arttırarak devam edeceği tahmin edilmektedir. Yoğun kar yağışı ile birlikte mevsim normallerinin altında seyredecek düşük sıcaklıkların araç trafiğinde ve yaya ulaşımında yol açacağı olumsuzluğa ve mağduriyete yer vermemek amacı ile anaokulları ile ilk, orta ve liselerde eğitim ve öğretime 07.01.2015 Çarşamba günü bir gün süre ile ara verilmesi uygun görülmüştür. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır.

Yıldırım, Ceylanpınar da ki öğrencilere yardım etti

İsmail Yıldırım Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde bulunan Aydoğdu Ortaokulu öğrencileri için kışlık ayakkabı yardımı yaptı.

Karamürsel ve Kar Manzaraları

Karamürsel e kış geldi köyler beyaza büründü.

60 yılın soğuk rekoru bekleniyor.

60 yılın soğuk rekoru bekleniyor... İşte gün gün hava durumu Türkiye kara kışı yaşıyor... Ülkenin hemen hemen her yerinde kar yağışı görülüyor. İstanbul ve Ankara'nın da aralarında bulunduğu çok sayıda kentte okullar tatil edildi, şehirler arası yollarda mahsur kalanlar oldu. Peki soğuk hava ne kadar devam edecek? İşte gün gün beklenen en yüksek ve en düşük sıcaklıklar.

Güzeloğlu: Amacımız yarını bugünden daha iyiye getirmek

Güzeloğlu: Amacımız yarını bugünden daha iyiye getirmek Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Karamürsel’e giderek bir dizi ziyarette bulundu. Karamürsel Belediyesi’ni de ziyaret eden Güzeloğlu, “Amacımız, yarını bugünden daha iyi bir düzeye getirmektir” dedi.

Çarşamba Gün Okullar Tatil

Meteoroloji yetkililerince; ilimizde sabah saatlerinden itibaren başlayacak kar yağışının ilerleyen saatlerde yoğun ve etkisini arttırarak devam edeceği tahmin edilmektedir.

Karamürsel AK Parti Kadın Kolları Başkanı Belli Oldu.

Ak Parti'de 10 ilçenin Kadın Kolları adayları açıklandı AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, 10 ilçe kadın kolları başkan adaylarını açıkladı

Kar Tatili Kaç Gün

Meteoroloji yetkililerince; ilimizde sabah saatlerinden itibaren başlayacak kar yağışının ilerleyen saatlerde yoğun ve etkisini arttırarak devam edeceği tahmin edilmektedir. Yoğun kar yağışı ile birlikte mevsim normallerinin altında seyredecek düşük sıcaklıkların araç trafiğinde ve yaya ulaşımında yol açacağı olumsuzluğa ve mağduriyete yer vermemek amacı ile anaokulları ile ilk, orta ve liselerde eğitim ve öğretime 06.01.2015 Salı günü bir gün süre ile ara verilmesi uygun görülmüştür. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır.

Hasan Basri GÜZELOĞLU Karamürsel'e Geldi

Kocaeli Valisi Hasan Basri GÜZELOĞLU bugün sabah saat 9 da karamürsel'e geldiği ve ilk olarak kaymakamımız Ahmet Narinoğlunun makamına ardından belediye binası ve bir dizi ziyaretlerde bulunacağı bildirildi.

Caddelerde engellilere ait park işgali devam ediyor

Özürlü araçları için belirlenen park yerlerine normal insanların araçlarını park etmesi, otomobil sahibi engelli sürücüleri mağdur ediyor.

Karamürsel de kuduz karantinası

Karamürsel’de kuduz karantinası Karamürsel Dereköy Mahallesi’nde iki köpekle boğuşan tilki telef oldu. Tilkiden alınan numunede kuduz bulgusuna rastlandı. Karantinaya alınan mahallede, bütün köpekler aşılandı.

Karamürsel de Tır Kontrolden Çıktı

Son Dakika Trafik Kazası Yol Tamamen Kapandı ayrıntılar birazdan.....

Karamürsel de Kıbrıs Gazisinin Ocağına Ateş Düştü

Karamürsel’de Kıbrıs Gazisinin evi kül oldu Karamürsel Hacı Mehmet Mahallesi Akdemir Apartmanı No;47 ‘deki 5. Katta oturan Kıbrıs Gazi Şükrü Damar’ın (55) dairesinde çıkan yangın kısa sürede tüm evi sardı. Evde çocukları ve torunlarıyla birlikte 7 kişi dışarıya zor çıkarken apartmanda oturan diğer dairelerde tedbir amaçlı boşaltıldı.

Karamürsel de Sokak Hayvanları İçin Yemek Bırakıldı

Kaymakam Ahmet Narinoğlu, yaptığı açıklamada, yaban hayvanlarının geçiş yolları üzerine yem bırakıldığını belirterek, doğal hayatın ekoloji için çok önemli olduğunu söyledi. Bölgede etkili kar yağışı nedeniyle yaban hayvanların yiyecek sıkıntısı çektiğini ifade eden Narinoğlu, "Orman İşletme Müdürlüğümüz, köy yollarının ulaşıma açılması amacıyla verdiği desteğin yanında, kendi sorumluluk sahasında doğal hayatı korumayla ilgili de çalışmalar yapıyor. Kar yerden kalkıncaya kadar yem bırakma işlemleri devam edecek" şeklinde konuştu.

Toplam 2597 haber.