Marmara genelinde haber yapan Buber Group A.Ş

Karamürsel Haber

Karamürsel başta olmak üzere Marmara genelinde haber yapan Buber Group A.Ş

Karamürsel Haber Haberleri

İlçemizden Kardeş Belediye Maden Belediyesine Hibe Kamyon

Karamürsel Belediye Başkanlığı kardeş belediyesi Elazığ İli Maden Belediyesi’ne kamyon hibe etti. Geçtiğimiz ay yapılan meclis toplantısında onaylanan hibe kararının ardından BMC Marka kamyon Maden Belediyesi yetkililerine teslim edildi. 41 K 3020 plakalı kamyonu teslim almaya gelen Maden Belediyesi yetkilileri Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür ederek “Karamürsel Belediyesinden almış olduğumuz kamyon belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılacak. Belediyemize yapmış olduğu destekten dolayı başta Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım olmak üzere belediye meclis üyelerine ve tüm belediye personeline teşekkür ediyorum” dedi.

KARSAD’dan Anlamlı Etkinlik

Karamürsel Su Altı Sporları Kulübü Derneği (KARSAD) tarafından Gazanfer Bilge Çocuk Yuvasının eksiklerini gidermek amacıyla yeni yıl partisi düzenlendi.

KOÜ Barbaros Denizcilik'in Kariyer Günleri

KOÜ Barbaros Denizcilik'in Kariyer Günleri Güz Dönemi Kariyer günleri kapsamında 23 Aralık 2014 Salı günü saat 11.00'da Vira Konferans Salonu'nda gerçekleşen oturumun konuğu Karamürsel MYO Mezunlar Derneği oldu.

Zabıta Müdürlüğü´nden Denetim

Karamürsel Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçede faaliyet gösteren süt ve süt ürünleri satan marketlere yönelik denetim gerçekleştirdi.

KARAMÜRSEL'DE 1098 KİŞİ KATILDI

1098 KİŞİ KATILDI Eğitimler Karamürsel’de yer alan ortaokullar ve kış Kuran kurslarında öğrenim gören bin 98 kişiye verildi. Yeterli ve dengeli beslenme eğitimi 31 seansta uygulandı. Seminerlerde; obezite, yaşam kalitesi, güvenli gıda tüketimi ve beslenme gibi pek çok konuya değinildi. Eğitimler sırasında katılımcılara konu ile ilgili kitapçık ve broşürler dağıtıldı.

Karamürsel Sepeti, Koygun adına tescillendi

Karamürsel Sepeti, Koygun adına tescillendi.

Yusuf Turna, kalp krizi geçirdi

Yusuf Turna, kalp krizi geçirdi Kocaeli Barosu ve Karamürsel’in tanınmış avukatlarından Yusuf Turna, geçtiğimiz hafta kalp krizi geçirdi. Turna’ya anjiyo yapıldı

Karamürselliler Kubilayı İzlediler

Karamürselliler Kubilay’ı izledi Türkiye Gençlik Birliği (TGB) tarafından organize edilen, yönetmenliğini Faik Ahmet Akıncı’nın yaptığı “Kubilay” adlı film, Karamürsel Atatürkçü Düşünce Derneği’nde izlenildi.

KARAMÜRSEL`DE BİR İNTİHAR DAHAMI ?

KARAMÜRSEL`DE BİR İNTİHAR DAHAMI ?

YARIM KİLO ESRARLA YAKALANDILAR AMA SERBEST KALDILAR

KARAMÜRSELDE UYUŞTURUCUYA BİR DARBE DAHA

SON DAKİKA BETON YOLDA TRAFİK KAZASI

SON DAKİKA BETON YOLDA TRAFİK KAZASI Kocaeli karamürsel beton yolda trafik kazası ayrıntılar birazdan.....

Karamürsel Kent Konutta Kırmızı Alarm

04.09.2014 Tarihinde bakımları yapılan asansörlerin tümüne kırmızı etiket vuruldu. Haberini yapalı bir ay oldu. Fakat hala kırmızı etiketleri olan asansörler kullanılıyor. Kocaeli belediyesi ise belediye olarak yaptığımız asansör kontrolleri sırasında uygun olanlara yeşil,uygun olmayan asansörlere kırmızı etiket yapıştırarak bu konuda vatandaşları bilgilendiriyoruz .Kırmızı etiketli asansörlerin de bakımları yapılıncaya kadar hizmet dışı kalması sağlanıyor. Buna rağmen kırmızı etiketli asansörlerin çalıştırılmasından ve olası üzücü bir olaydan birinci derecede bina yöneticilerinin sorumlu olacağını hatırlatmak isteriz.

Karamürsel’e Yeni Hizmet Araçları Kazandırıldı

Belediye Hizmet Binası önünde düzenlenen törene Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Belediye Meclis üyeleri katıldı. Yapılan duanın ardından törende konuşma yapan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel’in her şeyin en iyisine layık olduğunu belirterek, “Amacımız ilçemize daha iyi hizmet etmek. Yeni hizmet araçlarımız belediye çalışmalarımızda bizlere büyük kolaylık sağlayacak. Belediye personelimizin işini kolay kılmak, vatandaşlarımızın da hızlı bir şekilde hizmet alabilmeleri amacıyla 2 adet damperli kamyon, 2 adet otomobil ve 1 adet çift kabinli kamyonet alınmıştır. Geçtiğimiz ay içerisinde de Zabıta Müdürlüğümüze çevre dostu motosikletler alındı. Güçlenen araç filomuzla ilçe halkımıza en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz” dedi. Karamürsel Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde kullanılmak üzere 2 adet Mercedes Benz Axor 3029 6×4 model damperli kamyon, 1 adet Ford tourneo courier model otomobil, 1 adet Ford Transit Çift Kabinli Kamyonet, Zabıta Müdürlüğü’nde kullanılmak üzere 1 adet Ford tourneo courier model otomobil alındı.

Toplam 2597 haber.