Marmara genelinde haber yapan Buber Group A.Ş

Karamürsel Haber

Karamürsel başta olmak üzere Marmara genelinde haber yapan Buber Group A.Ş

Karamürsel Haber Haberleri

ŞEHİT ATEŞİ KARAMÜRSEL'E DÜŞTÜ

28 yaşındaki Vural Babadağ görev yaptığı Şırnak ın Beytüşşebap ilçesinde yaşamını yitirdi. Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi 105.Cadde Cancan Kooperatifinde ikamet eden emekli öğretmen Cevdet ve Muazzez Babadağ çiftinin oğulları Jandarma Uzman Çavuş Vural Babadağ

Karamürsel'de kupon ihale

Karamürsel'de özellikle yazın başlaması ile binlerce kişinin geldiği plaj bölgesinde bulunan iki iş yeri ihaleye çıkarılacak. İhaleye gerek ilçe, gerekse il genelinden büyük katılım olması bekleniyor. İşte ihalenin detayları...

Hasan Aksüt bu gün defnedilecek

Karamürsel'in Kızderbent mahallesinde dün akşam yaşanan korkunç olayda tabanca ile vurularak öldürülen ilçe milli eğitim müdürlüğünde uzun yıllar görev yaptıktan sonra emekli olan Hasan Aksüt ikinde namazına müteakip, Kızderbent mahallesinde defnedilecek.

Çalıştığı iş yerinde kalp krizi geçirdi

Gölcük'ün sevilen isimlerinden Serdar Köse, genç yaşında kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti

Yasin Olgun tekrar başkan seçildi

Karamürsel  Pazarcılar Odasının  06.03.2022 (Pazar) günü yapılan 6.Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Yasin Olgun güven tazeledi.

Karamürsel'de pazarcılar iki adayla seçime gidiyor

Karamürsel  Pazarcılar Odasının  06.03.2022 (Pazar) günü yapılacak olan 6.Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Yasin Olgun ile Ahmet Erdoğan başkanlık için seçime girecek.

Karamürsel RES çilesi bitmek bilmiyor

Büyük tepki çeken projeye bir yenisi daha geliyor… Halk istemiyor onlar santral yapmaktan vazgeçmiyor!

Karamürselli esnaflarda Aydın yeniden başkan

Karamürsel Esnaf ve Sanatkarlar Odası 15. Olağan Kongresi'nde İsmail Aydın başkanlığa yeniden seçildi.

Karda mahsur kalan gençlerin yardımlarına belediye yetişti

Gezintiye çıkan gençler karda mahsur kaldı Karamürsel’in yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı sonrası traktörle gezmeye çıkan gençler, mahsur kaldılar.

Karamürsel Kocaeli Nöbetçi Eczaneler - SÜREKLİ GÜNCEL

Sürekli güncel, otomatik... Karamürsel ve Kocaeli ilçeleri günlük eczane listesi

Metin Yıldırım yoğun bakımda

Karamürsel Ereğli Kordonboyu Caddesi'nde bulunan Akşam Sefası Restaurant'ın sahibi olan Metin Yıldırım, geçtiğimiz hafta kent

Karamürsel Belediyesi 5 iş yerini kiraya verecek

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre, Karamürsel Belediyesi'ne ait 5 adet işyeri kiraya verilecek.  

Dikkat bir çok mahallede elektrik kesintisi olacak

Karamürsel genelinde bir çok mahallede 03.11.2021 Perşembe günü Sakarya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (SEDAŞ) gerçekleştireceği planlı elektrik kesintilerinin listesini yayımladı.

Karamürsel’de Cumhuriyet coşkusu göz kamaştırdı

Karamürsel’de Cumhuriyet coşkusu Cumhuriyetin kuruluşunun 98. Yıldönümü etkinlikleri Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulü ile başladı.

Karamürsel Belediyesi yeni hizmet araçlarını tanıttı

Törene katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım; belediye hizmet araçlarının sayısının arttığını ve envanterlerini zenginleştirdiklerini açıkladı.

Karamürsel'de balık tezgahları şenlendi

Bugün Karamürsel'deki balıkçılarda, Hamsi 25, İstavrit 25, Sardalye 25, Turna mezgit 50, Tekir 40, Palamut tane 20, Lüfer tane 25-50, Çupra :55, Levrek:65, Kırlangıç 50 TL den  satılıyor. Balıkseverler için artık bol çeşitle birlikte fiyatlarda düşüş dönemi de başlıyor.

Karamürsel'li gençler memleketlerine böyle sahip çıkar

Kocaeli Büyükşehir belediyesi park ve bahçeler bünyesinde çalışan, Karamürsel'li gençeler mesai saatleri bitmesine rağmen işleri

Karamürsel'de bir okul tadilata girdiği için açılamıyacak

Karamürsel’de bir okul yapılacak tamirat çalışması edeniyle 6 Eylül’de kapılarını açamayacak. O okullardaki öğrenciler başka okulda eğitime başlayacak, veliler ise bu duruma çok öfkeli

Karamürsel'de vatandaş isyan etti! 5 yıldır yollarımızın yapılmasını bekliyoruz!

Karamürsel Kayacık Mahallesi Osman Genç Sokak yolunun yapılması 5 yıldır bekleniyor ama hiçbir gelişme yok. Karamürsel Kayacık Mahallesi Osman Genç Sokak yaklaşık 5 yıldır asfalt bekliyor.

Toplam 2597 haber.