Marmara genelinde haber yapan Buber Group A.Ş

Karamürsel Haber

Karamürsel başta olmak üzere Marmara genelinde haber yapan Buber Group A.Ş

Karamürsel Haber Haberleri

Karamürsel'de balık sezonu muhteşem bir konser ile açılıyor

Karamürsel- Ereğli Hürriyer Caddesi Liman yanında 29 Ağustos pazar günü Balık Festivali düzenlenecek.

Karamürsel'de nöbet geçiren genç hayatını kaybetti

Karamursel'de epilepsi nöbeti geçiren 19 yaşındaki Bedirhan G. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

AKKANT’IN İLK KİTABI ‘Gardırop’ ÇIKTI

Karamürsel'e okumayı sevdiren kadın Aysel Akkanat'ın ilk deneme öykü kitabı olan ‘Gardırop’ adlı kitabı imza günü ile raflarda yerini aldı.

Adem Akkuş kalbine yenildi

Adem Akkuş (83) kalp krizi nedeniyle vefat etti. Yurtdışından emekli olan ve 4 çocuk babası Akkuş'un cenazesi ikindi namazına müteakip Karapınar Camii'nde

Karamürsel'de çok sayıda kişi zehirlendi.

Karamürsel ilçesinde, aralarında çocukların da olduğu bazı vatandaşların ishal, kusma, yüksek ateş, mide bulantısı gibi şikayetlerle

Hiç düşünmeden annesine böbreğiniverdi!

Karamürsel'de yaşayan ve uzun süredir böbrek yetmezliği tedavisi gören Emine Köroğlu (66) durumunun daha kötüye gitmesi nedeni ile oğlundan yapılan böbrek nakili sayesinde tekrar sağlığına kavuştu.

Karamürsel Belediyesi’ne ait iş yeri ve tarla kiraya ihaleye çıkıyor

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre; Karamürsel Belediyesi’ne ait işyeri ve tarla kiraya verilecektir

Karamürsel'de yarın iki adaylı muhtarlık seçimi var

31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimde muhtar seçildikten bir süre sonra hayatlarını kaybeden muhtarların boşalttığı yerler için yarın ara seçim yapılacak.

BU HABER AYNI ZAMANDA BİR SUÇ DUYURUSUDUR!!

Karamürsel’e yapılması planlanan ve son anda iptal kararı çıkarılan RES’ler çok uzun zamandır ilçe gündeminde. Fakat son günlerde yaşanan olaylar akla mantığa sığmıyor!

Tahir Büyükakın, Karamürsel'i baştan inşa ediyor!

Karamürsel'in evladı, Kocaeli Büyükşehir belediye başkanı Tahir Büyükakın ilçeyi adeta sil baştan baştan aşağı yeniliyor. Karamürsel'e 15 yıldır çivi dahi çakılmamış olması nedeni ile projeler biraz aksasa da, ilçe halkı ve esnafı yapılan hizmetlerden ötürü çok memnun.

Karamürsel’de deniz sezonunu  gençler açtı

 Kocaeli Büyükşehir belediye ekipleri tarafından plajların pandemi kuralları kapsamında açılmasına karşılık son hazırlıklarını bitirirken ilçenin gençleri deniz sezonunu açtılar.

İhsaniye baraj bitti ama açılışı 1 yıl sonra?

İhsaniye baraj rezervuar alanı içerisinde kalan makilik ile ağaçlık alanların baraj inşaatı yapılırken temizlenmediği için, barajın açılışı 1 yıl ertelendi. 

Karamürsel'in evladı güreşlerde tarih yazdı!

Yağlı güreşin memleketinde sahipsiz kaldı! Kocaeli’de yağlı güreşin adeta merkezi olan Karamürsel’de, genç güreşçi Hüseyin Gümüşalan, aradığı desteği bulamayınca Balıkesir adına güreşmek zorunda kaldı.

Karamürsel Kaymakamı sonunda sahalara indi!

Karamürsel kaymakamı sonunda sokağa indi ve vatandaşın dertleri ile dertlenmeye başladı. Karamürsel'e 2019 yılında İstanbul'dan gelen ve geldiği zamandan beri ilçe halkı ile sürekli arasına mesafe koyan ilçe kaymakamı Osman Aslan Canbaba

Karamürsel Şehiriçi sefer saatleri değişti

Karamürsel Şehiriçi seferlerinde saatler değişti. Karamürsel Şehiriçi Min. Kooperatifi tarafından 03 Mayıs 2021 Pazartesi günü itibari ile sefer saatleri yenilendi.

Karamürsel küllerinden tekrar doğuyor!

Karamürsel AK Parti ilçe başkanı Sait Mete seçildiği günden bu yana adeta arı gibi çalışmalarına devam ediyor.

Karamürsel'de üç gün üst, üste pazar kurulacak

Erdoğan'ın açıklamasına göre 29 Nisan 2021 Perşembe akşamı saat 19.00'dan başlayıp, 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 05.00'e kadar sürecek şekilde 18 günlük tam kapanmaya geçiliyor.

Karamürsel'in bir çok mahallesinde saatlerce elektrik yok

Karamürsel genelinde bir çok mahallede 26.04.2021 (Salı) günü 5 saat 30 dakika elektrik kesintisi yapılacağı duyuruldu. Elektrik kesintisi yaşanacak mahalle ve sokaklar ise

Toplam 2597 haber.