Polis

Polis Haberleri

Karamürsel geneli uyarıcı maddeler yine can almaya başladı

Karamürsel genelinde hızla yayılan sokak adıyla "MET" olarak bilinen Metamfetamin'in ilçe genelinde çok çabuk ulaşılabildiği ve hızla artmaya başladığı iddia ediliyor. Vatandaşlar, çocuk parklarında küçük yaşta çocukların ellerinde cam şişelerle MET içtiklerini tahmin ettiklerini ve durumu polise bildirdiklerini ifade

Polis havaya ateş açıp göz altına aldı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Kızılay Aşevi önünde meydana gelen olaylarda iddiaya göre Urfalı olduğu öğrenilen bir çocuğun evinin içine kadar girilerek dövülmesi üzerine olay yerine polis ekipleri çağrıldı.

D 130 Karayolunda yaşanan patlama panik yarattı

Karamürsel D-130 Karayolu üzerinde yaşanan patlama çevrede panik yarattı. Olay, Karamürsel 4 Temmuz mahallesi D-130 Karayolu üzerinde Karamürsel'den İzmit istikametine giden bir hafriyat kamyonu

Karamürsel halkı vali Seddar Yavuz'a seslendi

Karamürsel genelinde her gün artarak yaşanan olaylar sonrası ilçe halkı vali Seddar Yavuz'a seslenerek yardım istedi.

Bu acıya yürek dayanmaz! Çakmak gazı yine can aldı!

Karamürsel'de 16 yaşındaki Furkan K. isimli çocuk, iddialara göre üç arkadaşı ile çakmak gazı çekerek hayatını kaybetti.

Uyuşturucu tacirleri yeni yöntemler geliştiriyor

Karamürsel'de uyuşturucu satıcıları özellikle ev sahiplerinden günlük ve haftalık kiraladıkları evlerde uyuşturucu ticareti yapmaya başlamıştır. Emniyet ve jandarma ekipleri çalışmalarını sürdürse de uyuşturucu tacirleri sürekli yeni yöntemler geliştiriyorlar.

Yüklü miktarda uyuşturucu yakalandı

Karamürsel ilçesinde bir ikamette yapılan operasyonda 7 kilo 730 gram uyuşturucu ele geçirildi, olaya ilişkin 3 kişi gözaltına alındı Karamürsel’de 7 kilo uyuşturucu

Dengesini kaybedip balkondan araç üzerine düştü

M.E. (77) isimli kişi , Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde Kumyalı Caddesi'ndeki bir apartmanın ikinci katında yaşarken, balkonda dengesini kaybetti ve park halindeki otomobilin üzerine düştü.

Evinde ölü bulundu!

Karamürsel Altınkemer Plajında bıçaklı kavga

Karamürsel Altınkemer Halk Plajında yine kavga çıktı, çıkan kavgada bir kişi bıçakla elinden yaralandı.

Karamürsel'de Köpeklerin saldırdığı kişi hastanelik oldu

Karamürsel'de elektrik sayaçlarını okuyan sepaş personeli valide köprü mahallesinde Veli B. İsimli şahsın elektrik sayacını okuduğu esnada Bahçede bulunan köpeğin saldırısına uğrayarak ağır yaralandığı

Karamürsel'de uyuşturucu yine çoğaldı

Karamürsel genelinde okulların kapanması ve tatilcilerin ilçeyi doldurması ile ilçe genelinde uyuşturucu adeta patladı. AİLELER İSYANDA Gazetemize ulaşan aileler

Tepeköy ışıklarda korkunç kaza çok sayıda yaralı var

Karamürsel D 130 Karayolu Tepeköy ışıklı kavşağında 23.30 sularında meydana gelen kazada çok sayıda yaralı oldu bildirildi.

Burak Kırar'a plaketini müdürü Ender Zenit verdi

Karamürselde sevilen Komiser Yardımcısı Burak Kırar'ın tayini Kocaeli İl emniyet müdürlüğüne çıktı.

Altınova'da uyuşturucu tacirlerine büyük darbe

Altınova'da düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 2 kişiden biri tutuklanırken, diğer zanlının ise emniyetteki işlemleri sürüyor.    

Kavşakta meydana gelen kazada iki kişi yaralandı

Akşam saatlerinde, Karamürsel'de meydana gelen kazada iki otomobil çarpıştı ve 2 kişi yaralandı.

Bıçaklayıp öldürdü! Sonrada ortadan kayboldu!

Olay Gölcük Merkez Mahallesi Albay Burak Caddesi'nde bulunan bir oto yıkamacıda gerçekleşti.

Yine ortalık savaş alanına döndü!

Karamürsel bağlar kavşağında iki grup, sokak ortasında birbirine girdi. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgada, şahısları olay yerine gelen polis ekipleri tarafından ayrıldı.

Her yerde aranıyor!

Gölcüklü Milhan 8 gündür kayıp! Gölcük İlçesi şehitlik mevkii Esentepe bölgesinde oturan 18 yaşındaki Milhan Hacıfettahoğlu’dan 8 gündür haber alınamıyor.

Toplam 1150 haber.