Polis

Polis Haberleri

1 Milyon kişi okudu ve gözaltına alındı

Geçtiğimiz günler'de yazdığı köşe yazısı ile Türkiye gündemine oturan, Kocaeli Koz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Yeliz Koray gözaltına alındı..

Karamürsel'den 2 Sivil Fetö/Pyd üyesi olduğu iddiası ile alındı

Kocaeli'nde tekrar düğmeye basıldı. 2 operasyonda FETÖ/PDY üyesi olduğu iddia edilen 32’si sivil ve 20’si askeri personel olan 52 kişi hakkında yakalama kararı verildi.

İnsanlık namına paylaşalım. Yaşlı dede her yerde aranıyor

Kocaeli‘nin İzmit ilçesinde 78 yaşında alzheimer hastası Enver Ormancıoğlu kayboldu.

6 ilde FETÖ operasyonunda 14 astsubaya gözaltı

Konya merkezli başlayan FETÖ/PDY'ye yönelik operasyon Yalova'da son buldu 14 astsubay gözaltına alındı.

Kocaeli Başiskele'de fabrika cayır cayır yanıyor

Kocaeli Başiskele Yuvacık sapağı Döngel mahallesinde bulunan bir fabrikada henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında fabrika binasının büyük bölümü yandı.

Osmangazi Köprüsü’nde önce kendini kesti, sonra köprüden atladı

Köprüde gişelerden geçtikten sonra İstanbul yönüne giden otomobilini durduran ve adının 27 yaşındaki Sefa Akpınar olduğu belirtilen bir kişi, bıçakla vücudunu kesip, bıçağı karnına sapladı.

Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolu'nda trafik kazası çok sayıda yaralı ve

Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolu üzerinde, iddiaya göre içinde çok sayıda öğrenci bulunan yolcu taşıma otobüsü, öğrencilerin midesi bulandığı için yol kenarında durdu.

Karaosmanoğlu'nun damadı kendini astı

İddialara göre Başiskele sınırları içi Yuvacık Fatih Mahallesi Bağlar Caddesi'nde ikamet eden Salih Apaydın (38) evinin banyosunda kendini iple asarak canına kıydı.

Bu sapıklar insan olamazlar

9 aylık hamile Emani Al Rahmun'ın evinden kaçırıldıktan sonra tecavüz edilerek ve başı taşla ezilerek, 11 aylık oğlu Halaf Al Rahmun'un ise boğularak öldürülmesi

Suriyeli hamile kadına tecavüz edip, çocuğu ile birlikte öldürdüler

9 aylık hamile eşi ve 10 aylık çocuğunun öldürülmesi ile büyük acı yaşayan Suriyeli koca rahatsızlanınca, Kaynarca İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak sakinleştirici verildi. 

Son dakika... Adliyede dehşet. 1 polis şehit, CHP'li avukat yaralı

Bursa’nın Gemlik ilçesinde kimliği henüz belirlenemeyen bir saldırgan adliyede 1 polisi şehit etti, CHP Meclis Üyesi Avukat Özgür Aksoy’u yaraladı.

Oto fareleri Karamürseli patlattı

Altınkemer Plajı’nda sabah saatlerinden itibaren doldu taştı. Plaja özel araçları ile gelen ve plaja yakın noktalara araçlarını park eden vatandaşlar ise kötü bir sürpriz ile karşılaştı.

Karamürsel'de araç yangını

Alınan bilgiye göre, Oluklu Mahallesi'nden Karapınar istikametine giden M.Y. (28) yönetimindeki 05 AZ 974 plakalı otomobilde, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Gazinoda çıkan kavgada silahlar konuştu 2 ağır yaralı

Olay saat 03:00 sıralarında Karamürsel Devlet Hastanesine gelen 34 JG 4850 Plakalı aracın içerisinden 2 ağır 1 hafif yaralı çıktı.

Bonzai kullanan çocukların savunması, polis bize rahat vermiyor

Karamürsel.Tv ihbar hattına gelen bir video ve görüntüler akıllara durgunluk verdi. İlçenin esnaf ve sporcu gençleri Karamürsel stadının hemen arka tarafında

Bayram tatilcileri dönüşe geçti

RAMAZAN Bayramı tatilinin son günü TEM'in İzmit kesiminde yoğunluk görülürken, ulaşım yavaşladı. Ramazan Bayramı tatili öncesi TEM'in Ankara yönündeki yoğunluk

Değirmendere'de lüx jip kafeye daldı çok sayıda yaralı

Kocaeli Değirmendere sahilde 34 BH 3103 Plakalı Land Rover marka Cem S adlı kişiye ait Jeep Nostalji Kafeye girdi kafede çok sayıda yaralı olduğu bildirildi. Ayrıntılar geliyor...

Karamürsel'de bir kişi evinde ölü bulundu

Olay Kocaeli Karamürsel'de Selahattin bey caddesi üzerine bulunan Tufanoğulları Dorukan apartmanın'da meydana geldi. Kendisinden 3 gündür haber alınamayan Bekir B. (57)

Kızını öldürdükten sonra intihar etti

İZMİT'te, 41 yaşındaki Erdal Güllü, kızı 17 yaşındaki Rana Güllü'yü tabanca ile ateş ederek öldürdükten sonra başına

Toplam 1152 haber.