Sağlık

Sağlık Haberleri

Karamürsel Devlet Hastanesi Vatandaşı mağdur etmeye devam ediyor

5 Yıldızlı Karamürsel Devlet Hastanesi yine vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor.Bozuk cihazlar, umursanmayan hayatlar vatandaşı canından bezdirdi.

Karamürsel'de 7/24 Ameliyat var

Karamürsel Devlet Hastanesi'ne atandığı günden bu yana sürekli başarıları ile anılan, Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Bilal Kabalak

Karamürsel Devlet Hastanesinde bir skandal daha

Gazeteci Neslihan Başak'ın özel haberi Karamürsel Devlet Hastanesinde yaşanan bir skandalı daha ortaya çıkardı.Uzun bir zamandır sürekli olarak vatandaşın mağdur olduğu

Uz. Eczacı Kürşat Demirtürk'ten büyük başarı

"Yılın Hastane Eczacısı Proje Yarışması'nda" Karamürsel Devlet Hastanesi Uz. Eczacı Kürşat Demirtürk, geliştirdiği projeyle Türkiye dokuzuncusu oldu.

Başhekimin çağrısını dinleyen vatandaş kapıdan döndü

Karamürsel Devlet Hastanesin'de vatandaşlar gene mağdur olduklarını iddia ettiler. Geçtiğimiz günlerde Karamürsel Devlet Hastanesi ile

Karamürsel Devlet Hastanesi dört, dörtlük

Karamürsel Devlet Hastanesi başhekimi Uz. Dr. Erkan Çelik hastanemi'de her şey dört, dörtlük diyerek bir basın açıklaması yayınladı.

Vatandaş baş hekim Uz.Dr.Erkan Çelik'e ateş püskürdü

Vatandaş baş hekim Uz.Dr.Erkan Çelik'e ateş püskürdü madem bu kadar doktor bir anda izine çıkıyor, Hastaneyi'de kapasaydınız diyerek sitem ettiler.

Karamürsel Altınkemer Plajında kuş uçurulmuyor

Karamürsel bölgesinde de 20 olaya müdahale etti. Yine yoğun bölgelerden olan Cebeci sahilinde 18, Bayramoğlu bölgesinde de 6 kişi hayata döndürüldü.

Karamürsel Devlet Hastanesi'ne yeni fizik tedavi uzmanı geldi

Karamürsel Devlet Hastanesine yeni atanan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Tuğçe Akcalı görevine başladı.

Hayvan sahiplenenlere Büyükşehirden sürpriz hediye

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon

Kulaktaki bu bölgelere bastırırsanız... ŞAŞIRACAKSINIZ

Bu noktaları hafifçe sıkarsanız, ağrılardan kurtulabilirsiniz. ayrıntılar haberimizde.

İNEK SÜTÜ PROTEİN ALERJİSİNE DİKKAT

İnek sütü alerjisi tedavisinde diyet tedavide en önemli unsurdur. İlaçlar ancak ortaya çıkan belirti ve bulguları gidermeye yönelik olarak uygulanır.

Karamürsel Devlet Hastanesi nihayet büyütülüyor

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Karamürsel Devlet Hastanesi hastane ek hizmet binası Sağlık Bakanlığı tarafından yatırım programına alındı.

Sigarayla ilgili flaş karar! Cezası çok büyük

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, sigara ile ilgili yeni düzenleme yapacaklarını açıkladı.

Çipli kimlik alacaklar aman dikkat! Sakın zarfı açmayın.

Kimlikler değişiyor ama çipli yeni kimlik kartını almak hiç de kolay değil. Yoğun ilgiden dolayı internetten yakın zamana randevu almak imkânsız.

Muayene olmaya gitti hastane girişinde kolunu kırdı

Karamürsel'in tanınmış isimlerinden iş adamların'dan Celal Kara eşinin rahatsızlanması üzerine eşini alarak Karamürsel Devlet Hastanesi acil servisine götürdüğü

Karamürsel Halkı Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a seslendi

Karamürsel Devlet Hastanesi'ne muayene olmaya giden vatandaşlar "Yıl 2017 olmuş bu rezillik nedir sayın bakanım" diyerek sağlık bakanı Recep Akdağ'a seslendiler.

Toplam 304 haber.