Sağlık

Sağlık Haberleri

Cep Telefonunu Yatağınızdan Uzaklaştırın

Anadolu Uyku Araştırmaları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz, cep telefonunun yaydığı ışığın uykuyu geciktirdiğini belirterek, "Sağlıklı uyku için cep telefonuyla yatak odasına girilmemeli" dedi.

Karamürsel Devlet Hastanesinden Yeni bir uygulama

1 Şubat Pazartesi'den itibaren mesai dışı poliklinik uygulaması başlamıştır.

Kalp Krizi, Belirtileri, Önlemleri

Kalp krizi belirtilerini takip ederek önceden önlem almanız mümkün.

ÇOK ACİL KAN ARANIYOR PAYLAŞALIM LÜTFEN

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yatmakta olan bir hasta için A RH(+) pozitif kan aranıyor.

Pes Dedirtecek Bir Olay Bebek Satıyorlar

Çocuğunu “evlatlık” vermek isteyen kişilerle "evlat edinmek" isteyenleri bir araya getiren, çocuk satışına aracılık yapan yasadışı internet siteleriyle ilgili yasal işlem başlatıldı.

Yiyin Gari - Şifalı Kış Meyveleri

Diyetisyenler kış meyvelerinin tüketiminin sağlık açısından çok yararlı olduğunu dile getiriyorlar.

Mucize ! Karanfil'in Faydaları

Karanfilin sağlığa faydası da en az kokusu kadar keskindir.

Acil Kan Duyurusu

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yatmakta olan bir hasta için çok acil B RH +

Ayakkabılarınız Su Geçirmesin

Hayatı kolaylaştıracak pratik fikirler Su çeken ayakkabıları pratik bir yöntemle su geçirmez hale getirmeniz mümkün.

Acil B rh(-) Kan Aranıyor

İzmit Konak Hastanesinde yatmakta olan bir vatandaş için çok acele B rh negatif kan ihtiyacı vardır.

Domuz Gribine DİKKAT YİNE CAN ALDI !

Alınması gereken önlemleri haberimizde ayrıntılı bir şekilde yazdık. Domuz gribi yine can aldı bu kez ölüm haberi Denizli'den geldi.

Uzmanlardan Kış Hastalıkları için Önlemler

Kış kapıda bulaşıcı hastalıklardan korunmak için önlemleri Uzmanlarla sizler için konuştuk,

Mutlu Olmak İstiyormusunuz ?

Arzu ettiğiniz mutluluğa bir türlü ulaşamıyormusunuz ? O zaman bu haberimizi dikkatli bir şekilde okumanızı tavsiye ediyoruz.

Gripten Korunma Yolları

Türkiye genelinde kış aylarına girdiğimiz şu günlerde Karamürsel'e de soğuklar gelmiş bulunmakta, gribe yakalanma riski de artmaya başladı. Soğuk havalar grip olmayı destekleyici en önemli etkenlerden. Tabi grip olmanın nedenleri arasında sadece soğuk hava etkeni yok. Bunun yanında hapşıran ve öksürenlere karşı da kendimizi korumalı, küçük bir yakınlaşmada (El, yüz temasları) hastalığı kapmamaya özen göstermeliyiz. İşte burada bilmeniz gereken Grip olmamak için korunmanın yolları oluyor. Gribe karşı nasıl önlem alacağınızı tam olarak öğrenirseniz, hastalığa yakalanma riskiniz önlem almayan kişilere nazaran daha düşük olacaktır.

Karamürsel Acil Servisi Genişletiliyor

Karamürsel Acil Servisi Genişletiliyor Karamürsel Devlet Hastanesi’nin ‘Acil Servis Revizyonu Projesi’ kapsamında hasta müşahede alanının genişletilmesi için çalışmalara başlandı. Karamürsel Devlet Hastanesinin mevcut durumda olan 40 m² alanda 5 yatakla hizmet veren müşahede (Acil Servis) salonu yeni düzenleme ile önümüzdeki günlerde 80 m² alanda 8 yatakla hizmet verecek.

BANKADAN ATLAYAN 4 KİŞİ HASTANEDE TEDAVİ ALTINA ALINDI

Bu akşam saat 17:00 sıralarında gölcük halk bankasına giren soyguncu banka çalışanlarını rehin almıştı rehin alınanlar saldırganın bir anlık dikkatsizliği neticesinde kaçmayı başardıkları belirtildi.Bu esnada panik yaparak bankanın 2.katından atlayan İbrahim F., Meral E. Havva Ç. olmak üzere 4 kişinin ayaklarından yaralandığı yaralılardan 3 tanesi gölcük devlet hastanesine kaldırılırken 1 kişinin durumunun kötü olduğu izmit'te özel bir hastanede ameliyata alındığı bilgisini veren Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri ŞENOL ERGÜNEY yaralıların hiç birinin hayati tehlikesi olmadığını ve gerek Gölcük gerekse Kocaeli genelinde bütün hastanelerde önlem alındığı bilgisini paylaştı.

Kızılay Haftası, Karamürsel'de kutlandı

Kızılay Haftası, Karamürsel'de kutlandı Karamürsel'de Kızılay Haftası etkinlikleri çerçevesinde; Kızılay Karamürsel Şubesi, Kızılay Kocaeli Kan Merkezi ve İmam Hatip Lisesi ile ortaklaşa olarak bir program gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda açılış konuşmasını Kocaeli-İzmit Kan Alma Merkezi Koordinatörü Gülden Ünal, Kızılay’ın önemini ve kuruluş tarihinden bu yana yapılan çalışmalarına ve değişimine değindi. Kızılay Karamürsel Şubesi Gençlik Kolları Üyesi Büşra Lafçı yaptığı konuşmada Karamürsel’de nasıl faaliyet içersinde olduklarını ve yardımlarını anlattı. Ardından Kaymakamımız Ahmet Narinoğlu, Kızılay’ın anlam ve önlemine değinerek gençlere ‘Kızılay gelecekte de var olacak bir kurum yarının sahibi olacak gençlere gönüllü olmanızı görmek istiyoruz’ diye sözlerine devam ederek emeği geçenleri tebrik ederek, başarılar diledi. Program Karamürsel İmam Hatip lisesinin hazırlamış olduğu kısa tiyatro oyunuyla son buldu. Programın sonunda Kızılay Haftası nedeniyle Karamürsel’de düzenlenen Kızılay konulu yarışmalarda dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verilirken daha sonra konuklara

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nden önemli bir duyuru

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nden önemi bir duyuru Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimliği'nden yapılan açıklamada hastanenin temizliği ve hasta güvenliği açısından ziyaret saatlerine vatandaşların uyması istendi.

KARAMÜRSEL DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİ METİN BALATLI BASIN AÇIKLAMASI

Karamürsel Devlet Hastanesi çalışanları teröre karşı tek ses tek yürek Karamürsel Devlet Hastanesi çalışanları ülke genelinde sağlık personeline ve hastanelere yapılan terör eylemlerine karşı tepki göstermek amacıyla hastane önünde basın açıklamasında bulundu.

Toplam 304 haber.