Sağlık

Sağlık Haberleri

Karamürsel’de eczaneler dolup taşıyor!

Karamürsel’de son bir haftada hastalıkların artması, eczanelerde yoğunluk oluşturdu. Yoğunluk sebebiyle hem hastane hem de eczanelerde vatandaşlar dakikalarca sıra beklemek zorunda kaldı.

Kızılay Haftası Karamürsel'de kutlandı

Karamürsel Atatürk Ortaokulu ve Karamürsel Kızılay Şubesi tarafından düzenlenen Kızılay Haftası programı, Atatürk Ortaokulu Konferans Salonu’nda kutlandı    

Karamürsel Devlet Hastanesi Yeni Başhekimi belli oldu

Karamürsel'de uzun yıllardır görev yapan ve gerek efendi kişiliği gerekse doktorluğu ile çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Uzm. Dr. Adnan Canveren başhekim oldu!

Doktora ve sağlık çalışanlarına saldıranlar gözaltına alındı

Karamürsel Devlet Hastanesine rahatsızlığı nedeniyle ambulansla getirilen N.K. muayene sırasında henüz belirlenemeyen nedenle bir anda nöbetçi doktorla tartışmaya başladı.

Karamürsel Devlet Hastanesi kantini kiraya verilecek!

Mülkiyeti Hazineye ait kullanım hakkı Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı olan sağlık tesisine tahsisli olan Karamürsel Devlet Hastanesi kantini kiraya verilecek.

Karamürsel çok büyük bir ADAM kaybetti!

Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Erkan Çelik artık yeter dedi ve istifa etti! Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi olarak 2016 yılında ilçeye atanan ve atandığı günden bu yana Karamürsel sağlık camiasında bir çığır açan Dr. Erkan

Karamürsel hızla kızarmaya devam ediyor!

Karamürsel genelinde korona virüs vakalarında çok hızlı bir artış yaşanırken, yetkililer tarafından yeterli önlem alınmaması nedeni ile ilçe geneli her geçen gün hızla

Karamürsel’de Psikolojik Danışmanlık Merkezi dualarla açıldı

Karamürsel’de hizmet verecek olan Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nin açılışı yapıldı.

İş insanı Alper Uzgören'den Karamürsel halkına büyük destek

Karamürsel devlet hastanesinde güncel ihtiyaçlara cevap vermekten uzak ve arızalı eski görüntüleme sisteminin yerine, ileri kapalı teknikle  güncel ameliyatların yapılabildiği yeni görüntüleme sistemi iş insanı Alper Uzgören tarafından temin edildi.

Sabah namazından sonra gidip sıra almak için sıra bekliyorlar

Karamürsel Diş Hastanesi'ne randevu almak için sabah namazından sonra kalkıp gittiklerini, merdivende oturarak yada merdiven boşluğunda ayakta uzun bir süre sıra almak için sıra beklediklerini dile getirdiler.

MHRS'den randevu alacaklar dikkat! Doktorlar 6 gün iş bırakıyor

Kamu sağlık sendikası Hekimsen, doktorların mayıs ayında 6 gün iş bırakacaklarını duyurdu. Sosyal medyada yapılan açıklamada 5,6,17,18,26 ve 27 Mayıs tarihlerinde hekimlerin iş bırakacağı belirtilirken "Tükenen sabrımızla, mesleğimizin itibarı için söz değil icraat bekliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

NÖBETÇİ ECZANE HANGİSİ

Sürekli güncel, otomatik... Karamürsel ve Kocaeli ilçeleri günlük eczane listesi

Devredilen Eczane'nin yerine nöbet tutacak eczaneler açıklandı

Kocaeli Eczacılar odası tarafından yapılan açıklamaya göre, Karamürsel bölgesinde bulunan MERAL ECZANESİ devir olacağından dolayı ;

Uzm. Dr. Erkan Çelik' çirkin iftiralar!

Karamürsel Devlet Hastanesi başhekimi Uzm. Dr. Erkan Çelik'e çirkin iftiralar atan kişilerin iftiraları elinde patladı.

Karamürsel'in süper kahramanları sonunda hatırlandı!

Korona virüsün ülkemizde yayılmaya başladığı ilk günden bu yana, Karamürsel'de gece gündüz demeden canını dişine takan ilçenin adeta süper kahramanları olan sağlık personeli nihayet küçükte olsa bir şekilde hatırlandı.

Karamürsel Belediyesi'nde korona virüs alarmı! 

Karamürsel Belediye başkan yardımcısı Mesut Çetinkaya başta olmak üzere birçok personelin temaslı ve test sonuçlarının pozitif olması nedeni ile karantina altında olduğu bildirildi. 

Sağlıklı bir oruç tutmak için sahur şart

Sahura kalkmadan oruç tutmanın gün içinde kan şekeri düşmesine ve metabolizmanın yavaşlamasına neden olduğunu belirtildi.

Karamürsel Devlet Hastanesi'ne iki yeni uzman atandı

Karamürsel Devlet Hastanesi'ne iki yeni uzman doktor daha atandı. Görevlerine başlayan doktorlar hasta kabulüne başladılar.

Hastane kadrosu güçlenmeye devam ediyor

Karamürsel Devlet Hastanesi doktor kadrosu gün geçtikçe güçlenerek büyümeye devam ediyor.

Toplam 304 haber.