Sağlık

Sağlık Haberleri

İşte Kocaeli'nin yeni Başhekimleri

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde hizmet vermek üzere yapılan yeni yönetici ve uzman atamalarının birçoğu tamamlandı.

KARAMÜRSEL DEVLET’TE HEKİM VE HEMŞİRELERE AİDS EĞİTİMİ

HIV (İnsan Bağışıklık Yetmezliği Virüsü), doğrudan bağışıklık sistemine zarar veren bir virüs olup bu virüsü taşıyan insanlar “HIV pozitif” olarak adlandırılır.

Dr. Fahri Burçin Fıratlıgil Karamürsel'de büyük ilgi görüyor

Karamürsel Devlet Hastanesi’ne atanan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Fahri Burçin Fıratlıgil göreve başladığı günden bu yana Karamürsel'de çok uzun zamandır yapılmayanı yaptı ve büyük takdir topladı.

Karamürsel'de cenaze sahiplerine büyük saygısızlık

Karamürsel Devlet Hastanesi alt katında bulunan morg girişi yanında aylardır sürekli bir kirlilik söz konusu.

Karamürsel'de bu uygulama çok tuttu

Karamürsel Devlet Hastanesi'nde Mesai Dışı muayne takdir topladı. Karamürsel Acil Servisi'ne dün akşam gelen ve genellikle grip ve boğaz ağrısı sıkıntısı yaşayan bir çok vatandaş

Karamürsel Devlet Hastanesi'nde yine skandal!

Karamürsel Devlet Hastanesi'ne geçtiğimiz gün rahatsızlanan küçük çocuğu için giden Hakan Yılmaz isimli vatandaş yaşadıkları karşısında şok oldu.

Karamürsel'de çocuk istismarı ve ihmali eğitimi

Karamürsel Devlet Hastanesi’nde görevli personele Sosyal Hizmet Uzmanı Ergin Damat tarafından Çocuk İhmali ve İstismarı konulu eğitim verildi.

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALINACAK

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü, temizlik ve bilgi işlem alanlanrında görev yapmak üzere toplam 13 sözleşmeli personel alacak.

KARAMÜRSEL HALK EĞİTİM KURSLARINDA MEME KANSERİ EĞİTİMİ VERİLDİ

01-31 Ekim Meme Kanseri Bilinçlendirme Ayı etkinlikleri kapsamında, Karamürsel Devlet Hastanesi eğitim birimi tarafından eğitim programı düzenlendi.

Kocaeli Valiliği Önünde eylem

Kocaeli Valiliği’nin önüne kendisini aracına kilitleyerek eylem yapan sağlık çalışanı, hareketli anlar yaşanmasına neden oldu.

KOCAELİ'NİN İLK DİJİTAL HASTANESİ KARAMÜRSEL DEVLET

​Karamürsel Devlet Hastanesi dijital hastane çalışmaları kapsamında HIMSS Stage 6 Belgesini alarak, Türkiye’de bu belgeyi alan 25. Kocaeli’de ise ilk hastane olmayı başardı.

Karamürsel Devlet Hastanesine 6 Yeni doktor atandı

Karamürsel Devlet Hastanesi:  6 Pratisyen Hekim

ACİL KAN ARANIYOR

Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yatmakta olan 15 yaşındaki Berkay Ocak için acil olarak A Rh(+) kana ihtiyaç duyuluyor.

Acil kan aranıyor hemen paylaşın

17:00 Kadar ulaştırılmak üzere 0 RH (+) Kan bulunması gerekmektedir. Kan vermek isteyen kişiler 0530 183 77 62 Nolu telefondan Hakan bey

Karamürsel Devlet Hastanesi ihale ilanı

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

Acil A RH (-) Kan Aranıyor

Umuttepe’de yapmakta olan bir hasta için çok acil A Rh- kan aranıyor. Kan vermek isteyenler

Karamürsel'de salgınmı var! Vatandaşlar aynı şikayetle

Karamürsel'de son günlerde aynı şikayetle Karamürsel Devlet Hastanesi ve Sağlık Ocaklarına giden hastaların sayısında büyük bir artış var.

Karamürsel Devlet Hastanesi'nin içler acısı hali

Karamürsel Devlet Hastane'nde sorunların ardı arkası kesilmiyor. Sorunlar karşısında Hastane Baş Hekimi ve İdarenin ise eli kolu bağlı. Karamürsel DevletHastanesi'nden şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor!

Karamürsel'de Tomografi cihazı sürekli arızalı

Karamürsel Devlet Hastanesi vatandaşı mağdur etmeye yine devam ediyor. Karamürsel'de yaşayan vatandaşlar çok ama çok dertli. Sebebi ise Karamürsel Devlet Hastanesinde bulunan tomografi cihazı.

Toplam 304 haber.