Marmara'nın incisi Karamürsel'den siyaset haberlerini sürekli olarak anlık yayınlayan Haber Portalı olan Karamursel.tv

Siyaset

Siyaset

Siyaset Haberleri

Sinan Ateş suikastı TBMM gündeminde

İYİ Parti Bursa Milletvekili ve TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Selçuk Türkoğlu, Türkiye’nin gündeminden hiç düşmeyen Sinan Ateş suikasti ile ilgili araştırma önergesi verdi.  

Karamürsel Devlet Hastanesi'ne yeni doktorlar geliyor

Karamürsel Ak Parti ilçe başkanı Sait Mete, ilçede yaşanan ve uzun süredir devam eden sorunlarını bir, bir çözmeye devam ediyor.

Sait Mete'ye büyük destek var!

AK Parti Karamürsel ilçe başkanı Sait Mete'nin çok geniş bir kesim tarafından destek ve takdir görmeye devam ediyor.

AK Parti başkanını aşağılarım! Kimsede ses çıkaramaz!

Ak Parti Karamürsel Belediye Başkanı İsmail, Kocaeli Gündem Gazetesi'ne verdiği röportajda açtı ağzını yumdu gözünü. Adeta bir yerlere mesaj gönderen Yıldırım'ın Karamürsel Ak Parti ilçe başkanı Sait Mete için dedikleri yenilir, yutulur değil.

Karamürsel CHP'den büyük ustaya ahde vefa

Ameliyat ve tedavi sürecini yakından takip eden Kocaeli CHP İl başkan yardımcısı Ahmet Çalık sağlık durumunun ziyarete uygun olduğu bilgisini alarak Karamürsel CHP ilçe başkanı Anıl Aksu ve yönetimi ile ziyarete gitti. Ziyaret sonrası

Anıl Aksu yoğun bir katılım ile güven tazeledi

Bugün gerçekleştirilen CHP Karamürsel İlçe Başkanlığı kongresinde seçimlere tek aday olarak giren mevcut başkan Anıl Aksu yoğun bir katılım ile güven tazeledi.  

Karamürsel CHP başarılı başkanı ile kongreye gidiyor

Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel İlçe Kongresi 26 Ağustos Cumartesi gerçekleşecek. Başarılı başkan Anıl Aksu tek aday olarak gösterilerek güven tazeleyecek.

Ak Partili başkan belediye başkanlığı için istifa edecek mi?

Karamürsel Ak Parti ilçe başkanı Sait Mete yaklaşan belediye başkanlığı seçimlerinde Karamürsel Belediye Başkanlığı için Ak Parti ilçe başkanlığından istifa edecek mi? Önümüzdeki günlerde belli olacak.

CHP meclis üyeleri büyük bir sorunu gündeme getirdi

Karamürsel Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi grup başkan vekili İlkay Kaya ilçe halkının büyük bir sorununu gündeme getirdi. KARAMÜRSEL HALKI ÇOK MAĞDUR

Sait Mete seçim startını erken verdi

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete belediye başkanlığı seçimleri için adeta start verdi. İsmail Yıldırım'dan sonra adaylığına kesin gözü ile bakılan Mete'nin ilçede çalmadık kapı bırakmaması ve sosyal medyadan sürekli olarak piar yapması, karşılığını bulacakmı önünüzdeki günlerde hep beraber göreceğiz. İSMAİL YILDIRIM BÜYÜK PROJELERİN PEŞİNDE Sait Mete, halkın kapısını çalıp kapı kapı gezerken, mevcut belediye Başkanı İsmail Yıldırım ise Arap aileleri ile görüşmeler yapıp, Karamürsel sınırları içinde yapılacak inşaatların özel projeleri için sokak ve caddeleri iptal ederek lüx siteler yapılmasının önündeki engelleri kaldırmak gibi işlerle uğraşması ilçenin gündem konularından.

Ak Parti Karamürsel'de kimi belediye başkan adayı gösterecek?

Karamürsel Ak Parti içerisinde belediye başkanlığı için adı geçen isimler arasında Sait Mete ve Mesut Çetinkaya var. İsmail Yıldırım

CHP Belediyesi seçime 9 ay kala AK Parti'ye geçti!

Cumhuriyet Halk Partili Ali Kangal'ın kazandığı Kaytazdere Belediyesi seçimden 9 ay önce, Cumhuriyet Halk Partisi üyesi Korhan Tan'ın Ak Parti'ye transfer olması ile mecliste çoğunluğu sağladı. Böylece, Sandıkta binlerce kişinin oyu ile seçilen belediye başkanının yerine bir meclis üyesi değiştirdi ve tüm belediye AK Parti'ye geçti.

Kaytazdere Belediyesi Ak Partiye geçti

Yalova'nın Kaytazdere beldesi Belediye Başkanı Ali Kangal, eski Fen İşleri Müdürü Ş.D.'yi görevden almasının ardından yargıya taşıyan eski müdürün davayı kazanması sonucunda görevlendirmesinin iptal edilmesine rağmen karara uymayarak Ş.D. hakkında yeni bir görevlendirme yaptı.

Yeni kabine için konuşulan son isimler

Yeni kabine için kulislerde konuşulan son isimler: Dışişleri Hakan Fidan, İçişleri Ali Yerlikaya, Ekonomi Mehmet Şimşek, MİT Başkanlığı İbrahim Kalın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni kabineyi açıklaması beklenirken kulislerde yeni bakanlık dağılımına

Karamürsel Ak Parti seçim sonuçlarını coşku ile kutladı

Karamürsel'de Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesi üzerine halk kutlamalar için sokaklara döküldü.

Karamürsel Seçim Sonuçları açıklandı

Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonucu 2023 Karamürsel seçim sonuçları son dakika haberin detayında...

Kocaeli CHP 4 vekil çıkardı!

Hepsi yeni isim 2018 genel seçiminde Kocaeli’de 243 bin 606 oy alan CHP, 14 Mayıs 2023 seçimlerinde oy sayısını 333 bin 159’a yükseltti. Bu artış ile CHP Kocaeli örgütleri meclise 4 milletvekili gönderdi.  

Seçimlerin 2. turunda 14 günlük süreç nasıl işleyecek?

Herkes bu sorunun yanıtını merak ediyor! Seçimlerin 2. turunda 14 günlük süreç nasıl işleyecek? İşte yanıtı...

Kocaeli geneli ilçe ilçe sonuçlar belli oldu

Kocaeli'nin 12 ilçesinde adayların oy oranları belli oldu Kocaeli'nin 12 ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçimi önde tamamladı.  

Toplam 1064 haber.