Marmara'nın incisi Karamürsel'den siyaset haberlerini sürekli olarak anlık yayınlayan Haber Portalı olan Karamursel.tv

Siyaset

Siyaset

Siyaset Haberleri

AK Parti Kocaeli milletvekilleri açıklandı

AK Parti Kocaeli milletvekilleri 2023 Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri sona erdi. Kocaeli'de sandıkların tamamı açıldı.    

İlçe ilçe seçmen ve sandık sayısı

Karamürsel’de 2 bin 994 yeni seçmene rağmen sandık sayısı aynı kaldı. Karamürsel’de 142 sandıkta toplam 45 bin 969 seçmen oy kullanacak.

DEREKÖY TAŞ OCAĞINA İFTİRA ATILDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Geçtiğimiz günlerde Karamürsel'e gelerek bir dizi ziyaret yapan Kocaeli İyi Parti Millet Vekili Lütfü Türkkan, ilçe halkının sorunlarını dinlerken, Dereköy mahallesinde kendisine yanlış bilgi vermesi üzerine gündeme getirdiği "

Bir milletin kaderi bugün değişti

Mustafa Kemal Paşa'nın önderliğinde Kurtuluş Savaşı'nı başlatacak ve Cumhuriyete giden yolda önemli adımlar atılmasını sağlayacak Büyük Millet Meclisi, 103 yıl önce açıldı. Ulu Önder Atatürk, bu anlamlı günü çocuklara armağan etti.

Kocaeli milletvekilleri açıklandı, Serpil Yılmaz liste dışı

Listeye girmesi kesin gözle bakılan Karamürselli başarılı isim Serpil Önder Yılmaz liste dışı kaldı.

Tarık Eryürek yine güven tazeledi

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen S.S 127 Nolu Karamürsel Çevre Köyleri Taşıma Kooperatifi’nin başkanı Tarık Eryürek yine güven tazeledi.

Cumhurbaşkanı adaylarının imza süreci başladı! Nerede imza atacağım ?

Cumhurbaşkanı adaylarının imza süreci başladı Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) başvurularını kabul ettiği 11 cumhurbaşkanı adayı için, imza toplama süreci bugün başladı. Anadolu Adliyesi'nde bulunan ilçe seçim kuruluna gelenler, desteklediği adaylar için imza verdi.

Kocaeli SKM Başkanları açıklandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Yönetimi kararıyla geçtiğimiz haftalarda Seçim İşleri ve Hukuktan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nazım Gençtürk’ün Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) İl Başkanı olarak görevlendirilmesinin ardından bu kez 12 ilçe örgütünün SKM başkanları belirlendi.

İşte Ak Parti'nin yeni meclis üyesi

Karamürsel Ak Parti Belediye Meclis üyesi Serpil Önder Yılmaz'ın Ak Parti Millet Vekilliği aday, adayı olması ile istifa ettiği Karamürsel Belediyesi meclis üyeliğine Feridun Erturan getirildi.

Karamürsel DEVA iki aday adayı çıkardı

Demokrasi ve Atılım Partisi Karamürsel İlçe Teşkilatı’nda milletvekili aday adaylık heyecanı yaşanıyor. Partinin yönetim kurulu üyesi İzzet Harun Ok ve Yunus Katı Milletvekili Aday adaylığı başvurularını gerçekleştirdi. DEVA Partisi Karamürsel İlçe Teşkilatı, yaklaşan genel seçim öncesi milletvekili aday adaylığı heyecanı yaşıyor.

Serpil Yılmaz mı ? İsmail Yıldırım mı ?

Karamürsel Ak Parti'de başladığı siyaset hayatını büyük başarılar ile taçlandırarak, AK PARTİ Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcılığı görevinde olan Serpil Yılmaz ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın Kocaeli Millet Vekilliği için

Karamürsel CHP depremzedeler için seferber oldu

Kocaeli Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkan Yardımcısı Ahmet Çalık önderliğinde, Karamürsel CHP İlçe Başkanı Anıl Aksu liderliğinde yaşanan büyük felaketin hemen sonrasında tüm parti yönetimi, üyeleri, çocukları, aileleri depremin hemen ardından çok kısa bir zamanda koordine oldu.

Sait Mete ve İsmail Yıldırım gerilimi bitmiyor!

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve AK Parti İlçe Başkanı Sait Mete arasında yaşanan gerilim her geçen gün büyüyerek devam ederken, haftalar önce gerilimin AK Parti Genel Merkeze hatta Recep Tayyip Erdoğan'a kadar iletildiğini yazmıştık. Son gelişmeler sonrası Ankara'dan bir ekip gönderildiği dile getirildi.

Karamürsel İyi Parti'de Selim Börek gümbür gümbür geliyor

Karamürsel İyi Parti'de Selim Börek dönemi gümbür gümbür geliyor.

Sait Mete Karamürsel Belediye Başkanlığı için gümbür günbür geliyor

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete Karamürsel Belediye Başkanlığı için gümbür, gümbür geliyor. Karamürsel gündeminde son günlerde yaşanan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı

SP Karamürsel, Büyük Kongre’ye 2 otobüs kaldırdı

İlçe Başkanlığını Mustafa Sağlam’ın üstlendiği Saadet Partisi Karamürsel İlçe Teşkilatı, Ankara’da gerçekleşen SP 8. Olağan Büyük Kongresi’ne Karamürsel’den 2 otobüs kaldırdı.

Temel Karamollaoğlu Karamürselli dublörü ile tt oldu!

Saadet Partisi 8. Olağan Büyük Kongresi geçtiğimiz gün Ankara’da gerçekleştirildi. Tek aday olan Genel Başkan Temel Karamollaoğlu, yeniden başkan seçildi.

Toplam 1083 haber.