Marmara'nın incisi Karamürsel'den siyaset haberlerini sürekli olarak anlık yayınlayan Haber Portalı olan Karamursel.tv

Siyaset

Siyaset

Siyaset Haberleri

Tahir Büyükakın yine sözünü tuttu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın yine gönüllere taht kurmaya devam ediyor. Karamürsel'de son 2 yıl içerisinde ilçeyi resmen baştan aşağı değiştirdi. Son olarak Karamürsel İlçesi Kızderbent mahallesi için verdiği sözüde tutan, Büyükakın Çok Amaçlı Salon Yapımı  için ihale düzenletti.  

İsmail Yıldırım Sait Mete'yi fena kafaya takmış!

İsmail Yıldırım hafta sonu Bugün Kocaeli Gazetesini Karamürsel'e davet ederek  Ak Parti İlçe Başkanı Sait Mete'yi şikayet etti. Tabiri caiz ise AK Parti'den "SARI ÖKÜZÜ" istedi.

Ahmet Çalık rezilliği gündeme getirdi, binlerce kişi tepki gösterdi!

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 99. yılı nedeni ile Karamürsel Stadyumunda yapılan kutlamalarda büyük bir rezillik yaşandı. Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkan yardımcısı Ahmet ÇALIK katıldığı programda yaşadıklarını canlı yayında yayınlayınca ortalık ayağa kalktı. Binlerce kişi tepki gösterdi.

DEVA İlçe Başkanı Cüneyt Yücetepe tüm halkımız davetli

İlk mitingini Gaziantep te yapan DEVA Partisi 2.mitingini 02 Temmuz Cumartesi günü Kocaeli Gebze de Mevlana Kapalı Pazar alanında saat 18.00 de gerçekleştirecek.

Karamürsel'de CHP de olmasa kimsenin sesi çıkmayacak

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Anıl Aksu ilçe sorunlarını yüksek sesle dile getirmeye devam ediyor.

Osman Pepe Karamürsel'de başkanları ağırladı

Osman Pepe'nin davetiyle toplandılar Eski Çevre ve Orman Bakanı, Kocaeli eski milletvekili, ilimizin emekli siyasetçilerinden Osman Pepe dostlarıyla bu kez Karamürsel Ereğli’de bir araya geldi.  

Osman Pepe Karamürsel'de kaçak malikane yapmış

Eski Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, Karamürsel'de zeytinlik alana kaçak malikane yaptığı ve buna göz yumulduğu iddia edildi.

Başarılı isim Karamürsel'e başkan atandı

Ümit Özdağ önderliğinde teşkilatlanmaya devam eden Zafer Partisi Kocaeli’de iki ilçe başkanının daha atandığını duyurdu. Zafer Partisi Başiskele İlçe Başkanlığı’na Yasin Erbayraktar, Karamürsel İlçe Başkanlığı’na ise İdris Kılıçarslan atandı.  

Karamürsel'in huzurunun artık bozulmasına müsaade etmeyeceğiz!

Karamürsel'de son aylarda ilçe genelinde kavga, taciz ve hırsızlık olaylarının ciddi derecede artması sonrası ilçe genelinde iyice tırmanan gurbetçi sorununa belediye başkanı, İsmail Yıldırım el attı.

Tahir Büyükakın Kadir gecesini memleketinde idrak etti

Başkan Büyükakın, Kadir Gecesi’nde teravih namazını Karamürsel Ereğli Merkez Camisi’nde kıldı.

Karamürsel CHP ve İyi Parti Kocaeli'nde bir ilke imza attı

Karamürsel CHP ve İYİ Parti teşkilatı Kocaeli'nde bir ilke imza attı. Kocaeli'nde ilk defa CHP ve İYİ Parti teşkilatları birlikte iftar yemeği düzenledi.

İsmail Yıldırım garibanın hakkını yiyenlere bakalım ne yapacak

Karamürsel Belediyesinin dikkatine  Karamürsel'de ne kadar müteahhit varsa seve seve onlara ramazan erzakı yaptırdınız, erzak dağıtımında size müracaat eden birçok ihtiyaç sahiplerini elimde erzak kalmadı diye geri çeviriyorsunuz bir sonra gelene istediğiniz gibi erzak veriyorsunuz.

MHP’li eski yönetici Yıldırım’ın kıyafetini beğenmedi!

MHP Karamürsel İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği iftar davetine spor kıyafetlerle katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a MHP Kocaeli eski İl Yöneticisi Fatih Turan’dan tepki geldi.

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi yine gönüllere dokundu

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi reklam yapmayı beceremiyor ama ilçe genelinde özellikle ekonomik sıkıntıların tavan yaptığı şu günlerde ilçe genelinde yüzlerce ailenin yardımına koşan ilçe başkanı Anıl Aksu ve yönetimi, yine yüreklere dokundu.

DEVA PARTİSİ İLÇE BAŞKANINDAN BOMBA AÇIKLAMALAR!!!

Karamürsel Deva Partisi ilçe başkanlığı görevini yapan ve ilçe genelinde geniş bir çevre tarafından tanınan ve sevilen mali müşavir Cüneyt Yücetepe’den AKP’ye sahte üyelik iddiası;

Haydar Akar ve Ahmet Çalık yine gönüllere dokundu

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Haydar ve Kocaeli Cumhuriyet Halk Partisi il başkan yardımcısı Ahmet Çalık, Karamürsel'de yine gönüllere dokundu.

Toplam 1083 haber.