Marmara'nın incisi Karamürsel'den siyaset haberlerini sürekli olarak anlık yayınlayan Haber Portalı olan Karamursel.tv

Siyaset

Siyaset

Siyaset Haberleri

CHP Kadın kolları şehitleri yine unutmadı

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Kadın kolları yönetimi 1 Mart 1958 tarihinde İzmit Karamürsel seferini yapan feribotun, çıkan fırtına nedeni ile batan Üsküdar Vapuru'nda hayatını kaybeden deniz şehitleri için helva dağıttılar.

Karamürsel DEVA yeni yerine taşındı

Karamürsel DEVA yeni yerine taşındı. 4 Temmuz Mahallesi Gazanfer Bilge Caddesi üzerinde bulunan DEVA Partisi Karamürsel İlçe Teşkilat binasının yıkılacak olması sebebiyle parti ilçe binası Karamürsel Hükümet Konağının yanına taşındı.

“Kötü niyet besleyenler Cumhuriyetin değerleri altında ezilirler”

Büyükakın’ın “100 yıllık hesaplaşma” sözlerine tepki gösteren CHP Karamürsel İlçe Başkanı Anıl Aksu, “Dilinin altında başka şeyler saklayanlar, kötü niyet besleyenler Atatürk ve silah arkadaşlarının kurduğu Cumhuriyet’in temel değerleri altında ezilip kalırlar” dedi.

Yıldırım “2 milyon zarar ettik” dedi teşkilata seslendi

Karamürsel Yerel Yönetimler Toplantısı’nda konuşan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel Yüzme Havuzu’nun kendilerine 2 milyon 200 bin TL zarar ettirdiğini söyleyerek partilileri hizmetlere sahip çıkmaya davet etti

Kayyum atanan isimler belli oldu

CHP İl Başkanlığı, Karamürsel’e kayyum olarak atanacak isimleri basın ile paylaştı.

Yıldızlı’dan Karamürsel istifaları ile ilgili açıklama!

Yıldızlı’dan Karamürsel istifaları ile ilgili açıklama… “10 kişi istifa ediyorsa oturup düşüneceksin

Suat Ülkü istifa etmeyince yönetim komple istifa etti!

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Suat Ülkü'nün yönetim ile yaşadığı sıkıntılar nedeni ile istifasının istendiği ve istifa etmediği için yönetim de bulunan kişilerin topluca istifa ederek yönetimi düşürdüğü bildirildi. 

Eski başkanlar Karamürsel'de bir araya geldiler

Ak Parti’nin 12 eski ilçe başkanı bu kez Karamürsel’de bir araya geldi. Bugün bir çoğu farklı görev iş hayatında olan 12 eski ilçe başkanının ziyaret trafiği devam ediyor.

Sait Mete AK Parti teşkilatına nefes oldu

Seçildiği günden bu yana ilçe genelinde Ak Partiye gönül veren ve bir şekilde küstürülmüş çok sayıda kişiyi yine bir araya getirmek için büyük bir mücadele veren Sait Mete emeklerinin karşılığını aldığını her kese gösterdi.

Geçmişte Belde olan mahallelerin suçu ne?

Cumhuriyet Halk Partisi 2019 Yılı  Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, Büyükşehir Yasasıyla Karamürsel in eski beldeleri olan  Kızderbent, Yalakdere ,Dereköy ile Ereğli mahalleye dönüştürülürken

Karamürsel İYİ Parti Türkiye'de bir ilke imza attı

Karamürsel İYİ Parti teşkilatı Türkiye'de bir ilke imza atarak küçücük bir ilçeden tüm ülkeye siyaset ve teşkilatçılık dersi verdi.

Karamürsel’de CHP’nin 98’inci yaşı törenle kutlandı

Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel İlçe Örgütü, CHP’nin kuruluşunun 98. yılında Atatürk Anıtı’nda çelenk töreni düzenledi. Ardından İlçe Kadın Kolları’nın yaptığı helva dağıtıldı

Adnan Göktekin görevine başladı

MHP Karamürsel İlçe Başkanlığına atanan Adnan Göktekin görevine başladı. İlçe Başkanlığı binası önünde Göktekin'in görevine başlaması dolayısıyla düzenlenen programda, Kur'an-ı Kerim okundu.

Ak Partili başkanlar denizde mahsur kaldı!

Ak Parti Kocaeli İl gençlik kolları başkanı Baki Özdemir geçtiğimiz günlerde, Karamürsel ziyareti sırasında denizde mahsur kaldığı ve çağrılan sahil güvenlik botu sayesinde kurtarıldığı bildirildi.

MHP’li Göktekin görevi bugün devralıyor

MHP Karamürsel İlçe Başkanlığına atanan Adnan Göktekin, bugün saat 19.30’da ilçe başkanlığı önünde yapılacak olan devir teslim töreni sonrası görevi devralacak

MHP İl başkanı Aydın Ünlü görevden alındı

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, genel merkez kararı ile görevden alındı.

Meral Akşener, Karamürsel'de coşku ile karşılandı

Akşener’e Karamürsel’de görkemli karşılama. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener kendisini karşılayan vatandaşlara sandalye üzerinde seslendi      

Kemal Kılıçtaroğlu, Karamürsel'de sevgi ile karşılandı

Deniz ulaşımının ne denli önemli olduğunu vurgulamak için Karamürsel’e vapurla gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu vapur iskelesinde Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Suat Ülkü, Kocaeli Cumhuriyet Halk Partisi İl başkan yardımcısı Ahmet Çalık ve ilçe teşkilatı yönetimi tarafından çiçekler ile karşıladı.

Toplam 1083 haber.