Marmara'nın incisi Karamürsel'den siyaset haberlerini sürekli olarak anlık yayınlayan Haber Portalı olan Karamursel.tv

Siyaset

Siyaset

Siyaset Haberleri

İbrahim Karaosmanoğlu Mehmetçikler için okudu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Afrin’e giren Mehmetçikler için Kuran’ı Kerim Okudu.

İsmail Yıdırım, muhtarlara; Mahşerde sizden şikayetçi olurum dedi!

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım bugün ilçede bulunan öuhtarlar ile bir araya geldi. Karamürsel'de yaşan bir çok vatandaşın sorunlarının konuşulduğu

Karamürsel'in usta siyasetçisi Orhan Tanışbelgeler ile konuştu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak’ın CHP’li meclis üyelerinin her şeye muhalefet ettiği, kentin yararına olan hiçbir şeyde yanlarında durmadığı ve eleştirdikleri konularda da çözüm önerisi sunmadığı yönündeki iddialarını;

İsmail Yıldırım'ın mal beyanı!

Karamürsel Belediye başkanı İsmail Yıldırım 2004 yılında girdiği seçimlerden zaferle ayrılarak belediye başkanı seçilmiş ve 14 yıldır Karamürsel Belediye Başkanlığı görevini yürütmektedir.

Kocaeli halkını rantçılara yedirmiyeceğiz!

Gebze’de söz verilmesine rağmen tapularını alamayan binlerce vatandaşla buluşan CHP Milletvekili Hürriyet, “Milletin ekmeğine, hakkına, hukukuna kim el uzatıyorsa o elleri kırmasını da biliriz evelallah” dedi

İlyas Şeker'den, Karamürsel'e ziyaret

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun geçirdiği rahatsızlık sonrası ziyaret için geldiği Kocaeli'nde ziyaret sonrası, Karamürsel Belediye Başkanı Yıldırım’a nezaket ziyaretinde bulundu.

İsmail Yıldırım’dan MHP'ye gönül alma ziyareti!

Karamürsel Belediye Başkanı Yıldırım, İyi Parti Karamürsel İlçe Başkanı Mehmet Baş ve yönetimini ziyaret etmesi bazı çevrelerin takdirini alırken oldukça büyük bir kesim ise eleştirmişti.

İBRAHİM KARAOSMANOĞLU, TABURCU OLDU

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu taburcu edildi.

İbrahim Karaosmanoğlu Hastaneye kaldırıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu hastaneye kaldırıldı.

Kocaeli'nde AK Kadınlar salona sığmadı

AKP İl Kadın Kolları’nın 5. Olağan Kongresi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın katılımıyla Hasan Gemici Spor Salonu’nda gerçekleşti.

KARAMÜRSEL İSTİŞARE PROGRAMINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kocaeli Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aydın ÜNLÜ ve İl yönetiminin katılım sağladığı istişare programında KARAMÜRSEL MHP seçime hazır olduğunu;

Karamürsel CHP'den hayırlı olsun ziyareti

CHP Karamürsel İlçe Örgütü ve Karamürsel Çocuk Yuvası Sevenler Derneği Başkanı Nuran Genç, İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ve yönetimini ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Nurettin Çelik Yetkililere seslendi

Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik haftalık gerçekleştirdiği olağan basın toplantısını il binasında gerçekleştirdi.

İsmail Yıldırım AK Parti merkeze notamı verdi!

Geçtiğimi günlerde Türkiye'de bir ilke imza atarak başta Kocaeli AK Parti olmak üzere, AK Parti genel merkeze kadar her kezin dikkatini çekmeyi başaran İsmail Yıldırım

Karamürsel Belediyesi'nden, şeffaf belediyecilik örneği

Karamürsel Belediyesi ilçede muhalefet partilerine üye meclis üyelerine sordukları sorular karşısında öyle cevaplar veriyor ki, akıl alır gibideğil.

İsmail Yıldırım'dan Başbakan Yıldrım'a örnek olacak bir hareket

AK Partili Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım yeni göreve atanan İyi Parti Karamürsel İlçe Başkanı Mehmet Baş’ı ziyaret etti.

İşte tam kadro Karamürsel İYİ Parti

İYİ Parti Karamürsel yönetimi, Atatürk Anıtı önünde toplu fotoğraf çektirdikten sonra Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu'na tanışma ziyaretine gitti.

Nevzat Doğan fenalaşan vatandaşı görünce duyarsız kalmadı

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Yenidoğan esnaflarından Yaşar Türk’ün cenazesi ve Cuma namazı için Yeşil Cami’ye gitti.

Toplam 1083 haber.