Marmara'nın incisi Karamürsel'den siyaset haberlerini sürekli olarak anlık yayınlayan Haber Portalı olan Karamursel.tv

Siyaset

Siyaset

Siyaset Haberleri

Ahmet Çalık'ın adaylığı kesinleşti

Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel adayını Ahmet Çalık olarak açıkladı. İşte Ahmet Çalık'ın ilk açıklaması;

Fevzi Utaş'tan taziye ziyareti

Utaş, bizleri muhabbetle karşılayan Karamürsel Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa SAĞLAM ve yönetimine teşekkür etti. 

Doğan Çitil Kaytazdere belediye başkan aday adayı oldu

Kaytazdere ve bölge genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen, Kaytazdere Belediyesinde uzun yıllardır başarılı bir şekilde görev yapan, Kaytazdere Belediyesi Spor Kulübü Başkanlığını icra eden, Doğan Çitil  Kaytazdere Belediye Başkanlığına aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

Başarılı isim Harun Baykır tekrar adayım dedi

Karamürsel Milliyetçi Hareket Partisi belediye meclis üyesi Harun Baykır tekrar adaylık başvurusu yaptı.

Fevzi Utaş taziye mesajı yayımladı

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili hemşehrimiz Sayın Hasan Bitmez'in, Meclis çalışmaları esnasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığına şahit olmuştuk.

Ahmet Çalık'tan taziye ve başsağlığı mesajı

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı Ahmet Çalık, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in vefatı nedeni ile başsağlığı ve taziye mesajı yayımladı.

Başkan Aday Adayı Sadi Özbağ esnafı ziyaret etti

Ak Parti Karamürsel Belediye Başkan Aday Adayı Sadi Özbağ, "Karamürsel İlçe Esnafımıza Bol Kazançlar Diliyorum" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Başkan Adayı Utaş; Ben değil Biz olacağız

Karamürsel AK Parti belediye başkan aday adayı Fevzi Utaş, Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti. 

Ahmet Çalık'tan geçmiş olsun ziyareti

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkanı adayı Ahmet Çalık ekibi ile birlikte geçtiğimiz günlerde ağır bir operasyon geçiren ilçenin sevilen simalarından Karsad Başkanı Zeki Şirinoğlu'nu ziyaret etti.

Karamürsel AK Parti'de birleştirici güç olarak konuşulan isim

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Fevzi UTAŞ, AK Parti’de bu dönem Karamürsel Belediye Başkan adaylığına talip oldu.

Ahmet Çalık kadınlarımız, ülkemizin mihenk taşıdır

CHP Karamürsel Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, 5 Aralık Türkiye Cumhuriyeti'nde Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkı tanınmasının 89. yılı nedeniyle ilçemiz kadın esnaflarına ziyarette bulundu.

Karamürsel Tv 'den 2024 yerel seçim anketi

Karamürsel Tv 'den yerel seçim anketi: En dezavantajlı konumda İYİ Parti var  

İsmail Yıldırım'a gider ayak soğuk duş!

Karamürsel AK Parti'nin başarı ilçe başkanı Sait Mete ile nedeni bilinmeyen bir sebepten ötürü şahsen sorunu olan belediye başkanı, Yıldırım ne AK Parti genel merkezinin kendisine yaptığı ikazları umursamış

Karamürsel AK Parti kimi aday göstermeli

Karamürsel AK Parti sizce kimi aday göstermeli. Facebook üzerinden buraya TIKLAYARAK anketimize katılabilirsiniz.

Ahmet Çalık sevgisi ne soğuk dinledi ne fırtına

2019 yerel seçimlerinde CHP Karamürsel Belediye Başkan adayı olan Ahmet Çalık, 26 Kasım Pazar (Bugün) Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ilçe binası önünde saat 17:00'da aday adaylığını açıkladı. Fırtına ve soğuk havaya aldırış etmeyen kalabalık tarafından alkışlarla karşılanan Çalık, büyük bir ilgi gördü.

Ak Partide temayül tamam! Peki adaylar ne zaman açıklanacak

AK Parti’de, Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için 9 Kasım’da başlayan süreç , 22 Kasım itibari ile sona erdi. Bugün ise yurt genelinde temayül yoklaması yapıldı.

Doğan Çitil Kaytazdere belediye başkan aday adayı oldu

Kaytazdere ve bölge genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen, Kaytazdere Belediyesinde uzun yıllardır başarılı bir şekilde görev yapan, Kaytazdere Belediyesi Spor Kulübü Başkanlığını icra eden, Doğan Çitil  Kaytazdere Belediye Başkanlığına aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

Ahmet Çalık öğretmenleri unutmadı

24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı Ahmet ÇALIK,  ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri ile birlikte ilçede  bulunan okulları ziyaret etti. 

Orhan Kıvanç bende varım dedi

AKP’de Orhan Kıvanç, Karamürsel Belediye Başkan aday adaylığı için başvurusunu yaptı. AKP Karamürsel İlçe Binasına kalabalık grupla katılan Orhan Kıvanç, başvuru formunu ilçe başkan vekili Mecit Erdoğan’a teslim etti.

Toplam 1083 haber.