Spor

Spor Haberleri

Karamürsel İdman Yurdu Takımının İşi Çok Zor

1.Küme A Grubu’nun kümede kalma mücadelesin önemli doksan dakikası

Karamürselspor’a direkler engel oldu

1. Amatör Küme B Grubunda Play-Off mücadelesi veren Karamürselspor, sahasında oynadığı maçta Derince Birlik’e 1-0 yenilerek Play-Off umudunu ateşe attı.

Çamçukur ile Derbent yenişemedi 1-1

Çamçukur ile Derbent yenişemedi 1-1 Süper Amatör A Grubu’nda lider olan Çamçukurspor, Derbentspor’u ağırladı. Karamürsel Stadı’nda oynanan karşılaşma 1-1 sona erdi

Büyükşehirli Tekvandocular Karamürsel’de Coştu

Karamürsel’de düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü Anma tekvando şampiyonasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu tekvandocular 19 kez kürsüye çıktı. Karamürsel İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ve Kocaeli Tekvando il temsilciliğiyle birlikte Karamürsel’de düzenlenen, 10 Kasım Atatürk’ü Anma tekvando şampiyonasına 4 İlden 150 tekvandocu katıldı.

Ali Can Bat, oynadığı futbolla herkesin beğenisini kazanıyor

Ali Can Bat, oynadığı futbolla herkesin beğenisini kazanıyor Amatör Süper Lig A Grubu’nda başarıyla mücadele eden Çamçukurspor’un sol açık oyuncusu Ali Can Bat’ın oynadığı oyunla herkesin beğenisini kazanıyor. Kırmızı-Beyazlı takımın Başarlı forvet oyuncusu oynadığı güzel futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Amatör Süper Lig A Grubu’nda 23 puanla lider olan ve Çamçukurspor’un başarılı futbolcusu Ali Can Bat’ın oynadığı oyunlarda göstermiş olduğu yüksek performans taraflı tarafsız herkesin beğenisini herkesin beğenisi kazanırken rakip takımlarından korkulu rüyası oluyor. Ali Can Bat’ın iyi futbolu diğer kulüplerin antrenör ve yöneticilerinde izlediği oyuncu haline gelirmiş durumda.

KARAMÜRSEL'İ ONURLANDIRAN GENÇ FUTBOLCU MELİH GENÇ

Karamürsel İdman Yurdu U15 Takımının oyuncusu Melih Genç’ten herkese örnek davranış; ‘Elle attım hocam’ dedi, attığı golü iptal ettirdi Karamürsel’de 15 yaşındaki Melih Genç’ten, fair-play'e aday gösterilecek örnek davranış, ‘Elle attım hocam’ dedi, attığı golü iptal ettirdi.

Çamçukur taraftarından Seka'ya 'Ballı' karşılama

Çamçukur taraftarından Seka'ya 'Ballı' karşılama Karamürsel Stadı’nda alışık olmadığımız bir manzara yaşandı. Ev sahibi Çamçukurspor’un taraftarı 1937 Sekaspor takımını bal ikram ederek karşıladı Sahalarımızda bek alışılmadık olay Karamürsel’de yaşandı. Amatör Süper Lig’in başarılı takımlarından ve kendi grubunda lider olan Çamçukurspor ikinci sırada ve aynı puanı olan Kocaeli 1937 Sekaspor Takımını konuk etti. Maç öncesi Çamçukur Mahalle Muhtarı Recep Vonal ve Çamçukurspor taraftarı olan Adem Yamak kendi ürettikleri balları Kocaeli 1937 Sekaspor Takımı Antrenörü Nejat Ferhatoğlu ve takımdaki oyuncalara hediye ederek Karamürsel’e hoş geldiniz dileklerinse bulunarak diğer kulüp taraftarlarında örnek oldu.

İŞİTME ENGELLİ DÜNYA ŞAMPİYONUMUZ NEDEN OLMASIN ?

İŞİTME ENGELLİ DÜNYA ŞAMPİYONUMUZ NEDEN OLMASIN ? Açıklamalarda bulunan Taekwondo antrenörü İsa Gündağ şunları söyledi: “Okulun çocuklara karşı tutumu davranışı çocuklarla ilgilenilmesi bizi başarıya daha çabuk getirecektir. Karamürselimizde, Kocaelimizde neden işitme engelli dünya şampiyonumuz olmasın, inşallah bunu da başaracağız.

Turgay Akgün, K.İ.Y. ile anlaştı

Turgay Akgün, K.İ.Y. ile anlaştı Kocaeli'nde birçok amatör kulüplerde mücadele veren Karamürselli Turgay Akgün bu sezon eski kulüplerinden Karamürsel İdman Yurdu ile anlaştı. Çamçukur, Pektim, Kocaeli Büyükşehir Belediye, Harb-İş, Kaytazdere, Karamürsel İdman Yurdu ve Barbaros spor kulüplerinde mücadele veren 33 yaşındaki forvet oynayan Turgay Akgün eski oynadığı kulüplerden Karamürsel İdman Yurdu ile anlaştı.

Karamürsel'in iyi bir voleybol takımı var

Adnan Öztürk: Karamürsel'in iyi bir voleybol takımı var KYÖD Spor'un tecrübeli voleybol antrenörü Adnan Öztürk, veteran takımı ile konuk oldukları Karamürsel'de çok iyi ağırlandıklarını ifade etti. Öztürk "Sevgili hocamız Ahmet San'ı ziyaret etmek ve çalıştırdığı takım Karamürsel İdmanyurdu ile maç yapmak için geldik. Ahmet hocam her zamanki nezaketi ile bizi çok iyi bir şekilde ağırladı. Çok etkili oyunculara sahip olan bir takımı var. Amatör branşlara ilgi duyan Karamürsel'in voleybolda şampiyon olabilecek bir takımı olduğunu düşünüyorum. Dostluk maçında bunu bize gösterdiler. Ahmet San hocamıza ve ekibine başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

Karamürsel'de spor okulları açılıyor

Toplumun yaşadığı ve gelecekte daha çok yaşayacağı hareketsiz yaşamın getirdiği olumsuzlukları önlemek amacıyla Karamürsel Belediyesi tarafından ilkokul öğrencilerine yönelik ücretsiz spor okulları projesi başlatıldı.

Yaz Kuran Kursları Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi

Karamürsel’de Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında uygulamaya konulan proje kapsamında “Yaz Kuran Kursları Arası Futbol turnuvası” sona erdi. 34 derece sıcağın altında yapılan tören herkesi bunalttı. Karamürsel’de Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında uygulamaya konulan proje kapsamında “Yaz Kuran Kursları Arası Futbol turnuvası” Karamürsel Futbol Sahasında 14 farklı camide açılan kurslardan oluşan 14 takımın katılımı ile yaklaşık 20 gün süren ‘Yaz Kuran Kursları Arası Futbol Turnuvası’ yapılan ödül töreni ile sona erdi. 14 takımdan oluşan yaklaşık 20 süren turnuvanın sonunda Bağlar Başı Camii 1., Mürselpaşa Camii 2. Kayacık Camii 3. ve Fatih Mesciti de 4. oldu.

Ahmet Taşçı Kırkpınar'a Katılamıyor

Güreş Federasyonu, Aliço’nun rekorunu kırmak için Kırkpınar’da güreşmesine izin vermediği Ahmet Taşçı’ya, Brezilya’dan gelen televizyon ekibi Rio Olimpiyatları’nda gösterilmek üzere belgesel çekiyor. Tarihi 654.Kırkpınar Yağlı güreşleri bugün Selimiye Camiinde kılınan Cuma Namazından sonra başlamış olacak. Kırkpınar’a 25 yıl damga vuran ve 12 kez Başpehlivanlıkla 2 kez ebedi Altın Kemer alan Türkiye’nin tek ilçesi pehlivanlar diyarı Karamürsel’e Güreş Federasyonu’ndan deprem gibi darbe geldi. Karamürselli efsane pehlivan Ahmet Taşçı’nın, 26 yıl aralıksız Kırkpınar’da güreşen 56 yaşındaki Aliço’nun rekorunu kırmaya hazırlandığı 654. Tarihi Kırkpınar’da güreşemeyeceğinin, Federasyondan gelen resmi açıklaması, güreş camiasında ŞOK etkisi yarattı.

Karamürsel'e Dört Yeni Halısaha

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın talimatıyla okullara yapılan yatırımlar devam ediyor. Karamürsel Belediye Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilatı işbirliğiyle Karamürsel’e 4 halı saha daha yapıldı.

Karamürsel Spor İftarda Buluştu

Geçtiğimiz sezon Karamürsel'de tarih yazan ve 1. Amatör Lig'e yükselmeyi başaran Karamürsel spor iftarda bir araya geldi. Karamürsel spor yönetiminin organize ettiği iftara Karamürsel sporlu eski ve yeni futbolcularının yanı sıra yönetim kurulu ve Karamürsel'e gönül vermiş kişilerin katıldığı iftarda. Sarı Lacivertlilerde yönetim kurulu iftarın ardından yeni sezon öncesi bazı kararlar almak için toplantı yaptı. Bu sezon taraftarın da ciddi destek vereceği Karamürsel spor'da tek hedef geçmiş yıllardaki başarısını sürdürmek ve Karamürsel sporu eskisi gibi Kocaeli'nde ve Türkiye'de yıldızını parlatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirttiler.

Kıvanç Spor Karamürsel'in gururu olmaya devam ediyor

Kıvanç spor Karamürsel'in gururu olmaya devam ediyor Karamürselli Enes Şentürk Konya'da yapılan Dünya Şampiyonası seçmelerinde 41 kilogramda birinci olarak Kore de yapılacak olan Yıldızlar Dünya Şampiyonası'na gitmeye hak kazandı. 12-13 Temmuz tarihlerinde Konya ilinde yapılan Dünya Şampiyonası Milli Takım seçmesine katılan Karamürselli Nisa Özkaya (55 kg) zorlu rakibine 1 sayı farkla yenilerek Milli takım şansını kaçırdı .Yine Karamürsel den 41 kilogramda yarışan Enes Şentürk, kilosunda birinci olarak Milli takım kadrosunda Ağustos ayında Kore’de yapılacak olan Yıldızlar Dünya Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı. Kıvanç spor kulübü Antrenörü İsa Gündağ, “Sporcuma güveniyorum. Kore’de yapılacak olan Dünya Şampiyonasında madalya ile döneceğine inanıyorum sporcum Enes Şentürk, ülkemizi ve Karamürselimizi en iyi şekilde temsil edecektir” dedi.

Ekrem Yavuz; 'Bu Yıl Altın Kemeri Karamürsel'e Getireceğim'

Karamürselli Baş Pehlivanlarından Ekrem Yavuz antrenmanlarına aralıksız devam ediyor. Karamürselli Baş Pehlivanlarından Ekrem Yavuz 20-26 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan 654. Tarihi Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde birinci olarak Altın Kemeri Karamürsel’e getireceğim dedi. Haftanın üç günü Karamürsel Güreş Sahasında yağlı ve normal idman yapan Koca Yusuf lakaplı Ekrem Yavuz, ‘tarihi Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşlerine çok iyi hazırlandığını bu hazırlıklarının meyvesini de 20-26 Temmuz tarihleri arasında Edirne’de yapılacak olan Tarihi 654. Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde Altın Kemeri alarak Karamürsel’e getireceğim’ dedi.

Kıvançspor Kulübü'nde 2.dönem tekvando kuşak sınavı yapıldı.

Büyük heyacan yaşayan öğrenciler Atatürk Spor Salonu’ndaki imtihanda başarılı olan sporcular bir üst kuşağa terfi etti. Antrenör İsa Gündağ müsabakalar nedeniyle son zamanlarda sporcularla yeteri kadar ilgilenemediklerini, ancak buna rağmen imtihanın oldukça başarılı geçtiğini söyledi. Gündağ kuşak atlayan sporcularına başarılar diledi ve tebrik etti.

Karamürsel`de Ahmet Taşçı Serbest Güreş Müsabakaları Düzenlendi

Karamürsel İlçe Kaymakamlığı ile Karamürsel Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin efsane ismi 9 kez Kırkpınar Başpehlivanı olan ve 2 kez altın kemer sahibi Ahmet Taşçı adına Serbest Güreş Müsabakaları düzenlendi. Müsabakalar sonucunda kategorilerinde derece yapan 28 güreşçiye madalyaları verildi.

Toplam 355 haber.