Spor

Spor Haberleri

Karamürsel'de Ücretsiz Voleybol,Jimnastik ve Basketbol Kayıtları Başladı

Ücretsiz Spor Okulları yaz sezonunda devam edecek Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sporu tabana yaymak amacıyla 12 ilçede ücretsiz olarak hayata geçirdiği Spor Okulları, yaz döneminde faaliyetlerine devam edecek. Spor Okulları’nın yaz sezonu için kayıt dönemi ise başladı. Bu dönemde Spor Okulları’ndan yararlanmak isteyen öğrenciler, Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesi olan www. kocaeli.bel.tr adresi üzerinden başvuru formlarına ulaşabilecek. Sitede ayrıca, gerekli sağlık raporlarının formları da yer alacak. Ayrıca Karamürsel Atatütürk Gençlik Hikmetleri Spor Salonun'da Voleybol,Jimnastik,Basketbol kurslarına katılmak isteyenler Mustafa Koç 0505 374 88 30 Nolu numaradan ulaşarak kayıt yaptıra bilirler.

Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası sona erdi;

Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası sona erdi; ‘Şampiyon 100. Yıl M.T.A.L oldu’ Karamürsel’de kurumlar arası kardeşlik dostluk ve iletişim sağlamak amaçlı düzenlenen Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası sona erdi. Turnuvaya katılan 14 takım içinde önceki gün yapılan final müsabakası sonucunda birinci Karamürsel 100.Yıl Meslek Teknik Anadolu Lisesi, ikinci Atatürk Orta.Okulu, üçüncü İlçe Emniyet Müdürlüğü, dördüncü Gençlik Hizmet ve Spor İlçe Müdürlüğü takımları oldu. Turnuvanın en centilmen takımı ise İlçe Jandarma Komutanlığı takımı seçildi. Dereceye giren takımlara kupalarını Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Sadık Eroğlu, İlçe Yazı İşleri Müdürü Yüksel Türközü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Asım Yağcı, Gençlik Hiz.ve Spor İlçe Müdürü Sedat Karakaş tarafından verildi.

Turnuvanın hakemlerine bir madalyayı bile çok mu gördünüz ?

Karamürsel Kaymakamlığı tarafından Kurumlar arası futbol ve voleybol turnuvası düzenlendi. Amaç ilçede birlik, beraberlik, dostluk ve kardeşlik duygularını geliştirmek. Turnuva büyük coşkuyla gerçekleşen açılışla başladı. 13 takım arasında hafta içi akşamları iki maç oynanarak 20 gün sonunda Emniyet 2 takımının şampiyonluğu ile sona erdi. Final maçının ardından janjanlı tören yapılarak başarılı takımlara kupalar ve madalya verildi.

Karamürsel'deki Sporcuların Sağlıkçısı Yakup Büyükbingöl

Karamürsel'de yapılan tüm spor dallarına yaklaşık 7 yıldır hizmet veren Yakup Büyükbingöl yaz-kış durmaksızın görevinin başında aralıksız şekilde çalışmalarıyla herkesin taktirini topluyor. Türkiye’nin en büyük sorunlarından biri haline gelen amatör sporcuların oynadıkları oyunlarda sakatlanması sırasında yaşanıyor. Ama Karamürsel’de 7 yıldır yaz-kış demeden futbol maçlarına kapalı spor salonuna ve de halı sahada yapılan turnuvalara sağlıkçı olarak giden Karamürsel Sağlık Grup Başkanlığın sağlıkçı memuru Yakup Büyükbingöl herkesin taktirini alıyor.

Emre Belözoğlu'na saldırı! Silahlar çekildi...

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, Mudanya feribotunda Beşiktaşlı taraftarların saldırısına uğradı. Emre, saldırı anını hurriyet.com.tr'ye anlattı. spor toto süper lig'de dün akşam Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yolunda ağır yara alan Fenerbahçe, bugün bir şok daha yaşadı. Sarı lacivertli takımın kaptanı Emre Belözoğlu, bir açılışa katılmak için Bursa'nın Mudanya İlçesi'ne giderken, feribotta Beşiktaşlı taraftarların saldırısına uğradı.

Kaymakamlık Futbol Kupasında Çeyrek Final Maçları

Kaymakamlık Futbol Kupasında Çeyrek Final Maçlarında 100. Yıl ile Bankalar Yarı Finale Yükselen İlk Takımlar Oldu Karamürsel’de düzenlenen Kaymakamlık Kupası Kurumlar arası futbol turnuvasında önceki akşam oynanan maçlarda çeyrek final maçlarında 100. Yıl takımı Kaymakamlık takımını 10-3 gibi açık bir skorla elerken akşamın diğer maçında Bankalar takımı Sağlık Meslek takımını 7-0 yenerek yarı finale yükselen ilk iki takım oldu.

2015 Judo Kuşak İmtihanı Karamürsel Atatürk Spor Salonunda yapıldı.

Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü, Karamürsel Belediyesi Spor Kulübü, Kocaeli Kıvanç Gençlik ve Spor Kulübü ve Karamürsel Gençlik Spor Kulübü judocularının Nisan 2015 Judo Kuşak İmtihanı Karamürsel Atatürk Spor Salonunda yapıldı. Kuşak sınavına Karamürsel Belediye Spor Kulübüne bağlı Judo Eğitmeni Cüneyt Yeşilnur önderliğinde katılan Cansu Kızılırmak yeşil kuşaktan mavi kuşağa, Gizem Özge Arslan ve Kerem Küçükcambazlar beyaz üstü sarı kuşaktan sarı kuşağa, İlker Öztürk, Emre Okka, Rümeysa Şen, Züleyha Salmaz, Lara Melin Fıstık, Ali Tayyip Akdenizli, Ahmet Melih Akdenizli, Serdar Özen ve Emirhan Piker beyaz kuşaktan beyaz üstü sarı kuşağa yükseldi. Kuşak imtihanı sonrası açıklamalarda bulunan Karamürsel Belediye Spor Kulübüne bağlı Judo Eğitmeni Cüneyt Yeşilnur “İkinci kuşak sınavında 12 sporcumuz bir üst kuşağa geçmeye hak kazandı. Karamürsel’de judo sporu çocuklarımız tarafından sevilmeye başlandı. Bu spora merakı olan herkesi Karamürsel Belediyesi Spor Müdürlüğüne davet ediyorum” dedi.

Kaymakamlık Futbol Kupasında Önceki akşam oynan maçlar;

Emniyet 2 ; 6 - Yurtkur ; 3 Hastane 1 ; - PTT ; 6 Karamürsel’de düzenlenen Kaymakamlık Kupası Kurumlar arası futbol turnuvasında önceki akşam oynanan maçlarda Emniyet 2 takımı Yurtkur takımını 6-3 yenerken akşamın diğer maçında PTT takımı Hastane takımını 6-1 yenerek bir üst tura çıkmayı garantilediler

Kaymakamlık Futbol Kupasında Önceki akşam oynan maçlar;

Sağlık Meslek 3, Müftülük 1 Bankalar 3, Kaymakamlık 2 Karamürsel’de düzenlenen Kaymakamlık Kupası Kurumlar arası futbol turnuvasında önceki akşam oynanan maçlarda Sağlık Meslek Lisesi Müftülük takımını 3-1 yenerken Bankalar takımı Kaymakamlık takımını zorda olsa 3-2 yenmeyi başardı

Yurtkur Adliye'yi 7-4, PTT Emniyet 1'i 3-1 yendi

Yurtkur Adliye'yi 7-4, PTT Emniyet 1'i 3-1 yendi Karamürsel'de düzenlenen Kaymakamlık Kupası Kurumlar arası futbol turnuvasında önceki akşam oynanan maçlarda Yurtkur, Adliye’yi 7-4, PTT’de Emniyet 1’i 3-1 yendi. Karamürsel Kaymakamlığınca düzenlenen Kaymakamlık Futbol turnuvasında önceki akşam oynan ilk maçta Yurtkur takımı Adliye takımını 7-4 yendi. Yurtkur takımının zaman, zaman sert oyununa karşı mücadele eden Adliye takımı sahadan 7-4 mağlup ayrılırken grubunda tur atlaması için 11 Mayıs saat 18.00’de Emniyet 2 takımıyla oynayacağı maça kalırken bu maçtan mutlaka puan alması gerekiyor

Karamürsel'de Kaymakamlık Futbol Turnuvası son hızıyla devam ediyor;

Karamürsel’de Kaymakamlık Futbol Turnuvası son hızıyla devam ediyor; Bankalar, Jandarmaya acımadı; 9-2 Karamürsel’de düzenlenen Kaymakamlık Kupası Kurumlar arası futbol turnuvası son hızıyla devam ediyor. Önceki akşam oynanan maçlarda 100. Yıl Endüstri Meslek Lisesi, Sağlık Meslek Lisesini 2-0 yenerken oynan ikinci maçta ise Bankalar takımı Jandarma takımını 9-2 gibi açık bir skorla yenerek turnuvanın da iddialı olduğunu gösterdi.

Sakatlığı Geçen Onur Ayaklandı

İlçemzin yeni yeteneklerinden U-17 takım futbolcusu Onur Gökgün’ü yönetim evinde ziyaret etti. Birlikspor’un başarılı U-17 takım futbolcusu Onur Gökgün’ü yönetim kurulu evinde ziyaret etti. Genç santrforu Onur Gökgün, Balıkesirspor karşılaşması sırasında girdiği pozisyon sırasında sakatlanarak oyunu terk etmişti. Yapılan tetkik sonucu arka çapraz bağlarında kopma olan genç yetenek, hemen ameliyata alındı. Prof Dr. Yavuz Kocabey tarafından ameliyat edilen genç futbolcu, hastanede bir süre tedavi olduktan sonra evinde istirahate geçti. Genç Futbolcuyu Karamürsel’deki evinde ziyaret eden Kocaeli Birlikspor Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir, Onur ve ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulundu

Karamürsel’de Kaymakamlık Futbol ve Voleybol Turnuvası Başlattı

Karamürsel’de Kaymakamlık Futbol ve Voleybol Turnuvası Başlattı Karamürsel’de düzenlenen Kaymakamlık Kupası Kurumlar arası futbol ve voleybol turnuvası başlattı. Karamürsel Kaymakamlığınca ilçede birlik, beraberlik, dostluk ve kardeşlik duygularını geliştirmek için düzenlenen Kaymakamlık Futbol için 13 takım voleybol içinde 14 takım arasında gerçekleştirilecek turnuvaların startı verildi. Karamürsel’de 13 takımın katıldığı futbol turnuvanın ilk maçı olan Emniyet 2 ile İlçe tarım arasındaki karşılaşmanın ilk düdüğünü Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu’nun yaptığı başlama vuruşu ile başladı.

Karamürsel Liseler Arasındaki Futbolun Adı; 100.Yıl Endüstri Meslek Lisesi

Karamürsel İlim Yayma Cemiyetinin düzenlemiş olduğu Karamürsel’de bulunan liseler arası futbol turnuvası çok güzel maçlar, etkinlikler ve görüntülerle sonuçlandı. 100. Yıl Endüstri Meslek Lisesi Şampiyon oldu Yaklaşık bir aydır süren futbol turnuvasının 3.’lük maçında Karamürsel Anadolu Lisesi ile Ticaret Meslek Lisesi arasında oynanan maç Anadolu Lisesinin 5-2 üstünlüğü ile sonuçlandı. Final maçı ise ilk yarısı çok çekişmeli geçen mücadele sonucunda 100. Yıl Endüstri Meslek Lisesinin, Alp Anadolu Lisesini 7-2 yenmesi ile sonuçlandı. Gol kralı ise 100.Yıl Meslek Lisesi’nden 10 atan Enes Metin oldu. Turnuva ardından bir açıklama yapan, Karamürsel İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Hasan Taşkan; ‘İlim Yayma Cemiyeti olarak bizler bu tür etkinliklerle gençlerimize sahip çıkarak, onların milli ve manevi değerlerine katkı sağlamak istiyoruz. Onların kötü alışkanlıklardan uzak, ahlaki olarak üstün meziyetlere sahip, ailesine ve topluma örnek şahsiyetler olmalarını arzuluyoruz.

Hastaneler arası futbol turnuvasında Karamürsel Devlet fırtına gibi

Hastaneler arası futbol turnuvasında Karamürsel Devlet fırtına gibi limizde bulunan sağlık kuruluşlarının katıldığı ‘7. Geleneksel Sağlıkçılar Futbol Turnuvası’ büyük bir katılımla başladı. 15 farklı kurumdan 24 takımın yarıştığı turnuvada oldukça heyecanlı başladı. Kocaeli’de bulunan sağlık kuruluşları arasında organize edilen futbol turnuvası geçen yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir heyecanla start aldı.

Power fitnes 2. Salonunu Hizmete Açtı

Karamürsel’de Fitnes denilince ilk akla gelen isim olan Power fitness işletmecisi Hakan Yılmaz Karamürsel’e çok güzel ve büyük bir salon daha kazandırdı. Karamürsel’de fitnes ile tanıştıran ve işini çok iyi yapan Hakan Yılmaz artık salonuna gelen üyelerinin yoğunluğu ve salona her gün gelmek istemeleri üzerine Karamürsel’e ve Üyelerine Haftanın 7 günü sabah 07:00 ile gece 24:00 saatleri arasında hizmet veren sadece bay sporcuların gelebileceği çok büyük ve kapsamlı Karamürsel Merkezi Cumhuriyet caddesinde çok nezih bir salon daha açtı. Yaklaşık on yıl önce açtığı gene cumhuriyet caddesi Karamürsel noteri üzerinde bulunan ilk yerini haftanın her günü bayanların formlarının tuta bilmesi için bayanlara tahsis etti. Böylelikle hem bay hem bayan müşterilerine doyasıya spor yapma keyfini yaşattı.

100. Yıl Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Öğretmenleri şampiyon oldu

Karamürsel Alp Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvaya Ahmet Gazanfer Bilge Ortaokulu, 100. Yıl Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Yalakdere İlk ve Ortaokulu, Bekir İlhami Nedime Calp Okulu, Nazmi Oğuz Ortaokulu, Karamürsel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Mürsel Gazi Okulu, İmam Hatip Ortaokulu, 4 Temmuz Ortaokulu, ve Karamürsel Anadolu Lisesi öğretmenlerinden oluşan 11 takımın maçları sonunda 100. Yıl Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile Nazmi Oğuz Ortaokulu öğretmenleri arasında oynan final maçında 100. Yıl Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi rakibini 3-1 yenerek turnuvanın da şampiyonu oldu. İkinciliği Nazmi Oğuz Ortaokulu alırken üçüncülüğü de Karamürsel İmam Hatip Lisesi aldı

Bu takım Samsuna neden gitmedi !

Karamürsel Gençlik’e yazık oldu ! Bölgesel Basketbol Ligi’ndeki Kocaeli’nin tek temsilcisi Karamürsel Gençlik Basketbol takımına yazık oldu. Geçtiğimiz hafta kendi evinde Samsun Büyükşehir Anakent takımına 69-80 yenilen ve bugün Samsunda bu maçın rövanşı için mücadele edecek olan Karamürsel Gençlik takımı Samsuna gitmedi.

YENİLDİK AMA EZİLMEDİK TEBRİKLER ÇOCUKLAR

Paranın güçü, 600 bin liralık bütçeli takıma karşılık 35. bin lira bütçeli takımın maçı; Karamürsel Gençlik 69, Samsun BŞB Anakent 80 Bölgesel Basketbol Ligi’ndeki Kocaeli’nin tek temsilcisi Karamürsel Gençlik Basketbol takımı kendi evinde 600 bin liralık bütçeli samsun Büyükşehir Anakent takımına karşılık 35 bin lira bütçesiyle oynadığı maçta alkışlanacak boyutta skor aldı. Karamürsel Gençlik 11 sayı farkla ve de hakemlerin kötü yönettiği maçta 69-80 yenilse de kendini ezdirmedi. Bölgesel Basketbol Liginde Karamürsel Gençlik 3. tur plaf-off ilk maçında, Samsun Büyükşehir Belediye Anakent takımına kendi sahasında 11 sayı farkla yenildi. 69-80

Toplam 354 haber.