Spor

Spor Haberleri

Karamürsel Gençlik Kıl payı Kaçırdı.

İlçemizin gururu Bölgesel Basketbol Ligi’ndeki Kocaeli’nin tek temsilcisi Karamürsel Gençlik Basketbol Takımı evinde lider İstanbul Yeşilyurt’a 62-73’lük skorla kıl payı mağlup oldu. 8 takımdan oluşan 2. tur A grubunda mücadele veren Karamürsel Gençlik Basketbol takımı kendi evinde grubun lider takımı İstanbul Yeşilyurt takımına 11 sayı farkla yenildi. Maçın ilk periyodundan itibaren önde götüren İstanbul Yeşilyurt takımı grubun ikincisi olan Karamürsel Gençlik takımını 11 sayı farkla yenerek liderliğini sürdürmeye devam etti. Sarı-Lacivertli temsilcimiz cumartesi günü Kardemir Karabükspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Karamürsel Spor Namağlup.

2. Küme E Grubu’nda İlçemizde oynanan müsabakalar sonucunda Karamürselspor, Akçatspor’u 9-2 yenerek namağlup şampiyon oldu. Gölcük Asarköyspor ise hükmen aldığı galibiyet ile Play –Off’a kalmayı başardı. İlçemiz Stadı’nda karşılaşan Karamürselspor ile Karamürsel Akçatspor’un mücadelesinde Karamürselspor çok fazla bastırarak adadeta rakibine nefe aldırmadı

Karamürsel Gençlik Durmak Yok Yola Devam Dedi: 70-64

Karamürsel Gençlik Durmak Yok Yola Devam Dedi: 70-64 Karamürsel’in sahipsiz takımı Karamürsel Gençlik, Artvin Belediye engelini kayıpsız geçti. Maç sonunda rakip takım sporcularının tahrikleri ve olay çıkartma mücadelesi sonucu değiştirmedi Karamürsel’in sahipsiz takımı Karamürsel Gençlik, Artvin Belediye engelini kayıpsız geçti. Maç sonunda rakip takım sporcularının tahrikleri ve olay çıkartma mücadelesi sonucu değiştirmediBölgesel Basketbol Ligi’ndeki Kocaeli’nin tek temsilcisi Karamürsel Gençlik Basketbol takımı kendi evinde Artvin Belediye basketbol takımını son dakikalarda attıkları üçlük basketlerle sahadan 70-64 skorla galip ayrıldı

Çamçukur Spor Rakibine Nefes Aldırmadı 4:0

Karamürselin Süper Amatör Play-Off Ligi'nde ikinci sırada yer alan Kırmızı Beyazlılar önceki gün Şekerpınar karşısında 4-0'lık bir zafer daha elde etti. 2. sıradaki yerini koruyan Çamçukur lider Hereke maçını beklemeye başladı.

Şadan Kalkavan Vefat Etti

Fenerbahçe'de yıllarca yöneticilik yapan, eski başkan adayı, başarılı iş adamı ve armatör Şadan Kalkavan, tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Bir süredir geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılan ve sonrasında yapılan bay-pass sonucunda 4 damarı değiştirilen Fenerbahçe eski yöneticisi Şadan Kalkavan tedavi gördüğü hastanede bugün yaşamını yitirdi.

Kıvanç Spor İl Seçmelerine Katıldı

İl takımı seçmesi anlamına da gelen şampiyonada Kıvançspor’dan 11’i ikinci olurken, 5 kişi ilimizi Kütahya’da temsil etmeyle hak kazandı. Antrenör İsa Gündağ, “Sporcularımız günden güne gelişiyor. Grupları geçip, ilimizi ve okullarını en iyi şekilde temsil edeceklerdir” dedi. Gündağ ayrıca, emeği geçen öğretmenler Karamürsel Nazmi Oğuz Okulu Müdür Yadımcısı Orhan Karadoğan, Beden Öğretmeni Şafak Şahin, 4 Temmuz Sehit Hüseyin Güldal Okulu Beden Oğretmeni Mustan Koç, Karamürsel Kız Meslek Lisesi Beden Öğretmeni Gülbeyaz Oruç’a teşekkür etti.

Karamürselin Gururu Karamürsel Gençlik Basketbol Takımı

Çok kısıtlı bütçelerle ve çok az yardımla hem ayakta kalmaya çalışan hem de bu kadar başarılı bir takıma ne yazsak ne söylesek azdır. Tebrikler Turgut Taşçı ve Yönetimdeki vefalı insanlar. Değil Karamürsel’e tüm Türkiye’ye çok büyük bir ders verdi ve vermeye devam ediyor. Spor evrenseldir satılmış, taraf olmuş birilerinin egolarını göstereceği bir birim yada maskot olmadığının en büyük kanıtı Karamürsel Gençlik Basketbol Takımıdır. Sizinle ne kadar gururduysak azdır yönetiminden oyuncularına kadar imkânsızı başaran ve başarmaya devam eden bu çocukları ayakta alkışlıyorum.

Şampiyon Karamürsel..

Bu gün sahasında oynadığı karşılaşmada Gölcük Asarköyspor'u 2-0 deviren temsilcimiz puanını 21'e yükseltti. Karamürselspor rakibini 2-0 yenip Şampiyonluğunu ilan etti.Goller Emre Karabela ve Uğur Bayraktar.

Dev Derbi Bugün !

Bu derbi ile 380. kez karyı karşıya gelecek olan Fenerbahçe ile Galatasaray'da geride kalmış 379 maçın 143'ünü Fenerbahçe, 122'sini Galatasaray geri kalan 114 maçta ise iki takım yenişemediler. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'daki mücadelede FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır düdük çalacak

Çamçukurspor Taraftarları Kandıralıları Maça Davet Etti

‘Kobralar’ adlı taraftarlar grubu olarak da tanınan Çamçukurspor’un taraftarlarından cumartesi günü Karamürsel stadında saat 18,15’de oynanacak Çamçukurspor ile Kandıra Gençler Birliği maçı için Kandıra taraftarlarını Karamürsel’e davet ederek şöyle açıklama yaptı. ‘Sporun en temel özelliklerinden birinin, insanları sevindirme ve yakınlaştırma olduğuna dikkati çekilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Spor, özellikle de futbol, insanların sevdikleri takıma tutkularını gösterebilecekleri, keyif alabilecekleri bir yer. Ancak bu tutku ve takıma duyulan sevgi, rakip takıma, onun oyuncularına ve taraftarlarına saygı çerçevesinde gösterilmelidir. Rekabet sadece sahada kalmalı, taraftarlar sevdiği kulüpleri desteklerken, karşı takımın oyuncularına ve taraftarlarına hakaret etmemelidir. Sporda şiddete yer yok. Bu nedenle Çamçukurspor taraftarları olarak her türlü şiddeti, sözlü ya da fiziki saldırıyı kınamakta, şiddetin futbol sahasında ve genel olarak futboldan uzak olması için mücadele etmektedir."

Kıvançspor Seçmelere Katıldı

Karamürsel Kıvanç Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları 11 kişi ikinci olurken 5 kişi şampiyon olarak Kütahya'da yıldızlar Manisa'da Gençlerin yapılacağı grup maçlarına gitmeye hak kazandılar. Antrenörleri İsa Gündağ günden güne sporcularımız gelişiyor grupları geçip sporcularımız en iyi şekilde okullarını temsil edeceklerdir.

Türkiye Kupası nda program belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turunda oynanacak maçların programı belli oldu.

Karate Şampiyonasında Türkiye esti gürledi

42. Avrupa Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası'nın ikinci günüde milliler 2 altın, 1 bronz madalya kazandı.

Sivasspor kaptanları Sergene Güveniyor

Sivasspor un takım kaptanları Adem Koçak ve Kadir Bekmezci, yeni teknik direktörleri Sergen Yalçın ile başarılı olacaklarına inandıklarını belirtti.

Burak İyileşti...

Galatasaray'a golcü oyuncusu Burak Yılmaz'dan müjdeli haber geldi.

Ramos 5 hafta yok...

Real Madrid'in savunma oyuncusu Sergio Ramos, sakatlığı nedeniyle yeşil sahalardan 5 hafta uzak kalacak.

Çamçukur’un maçı yarıda kaldı

Çamçukur’un maçı yarıda kaldı Süper Amatör Lig Play – Off Grubu’nda mücadele edecek olan Çamçukurspor’un, Altınova Belediyespor ile oynadığı hazırlık maçı yarıda kaldı

Arısoy ve Özlere tebrikler

Arısoy ve Özler’e tebrikler Karamürsel’in gururu olan Karamürsel Gençlik Basketbol Takımı, şu ana kadar gösterdiği üstün başarısıyla 2. tura yükseldi.

Transferin gözdesi Bilal

Transferin gözdesi Bilal Süper Amatör Lig Play- Off maçları başlamadan önce takımlar transfer çalışmalarına hız verdi. Transferin şu suralar en gözde ismi ise Karamürsel İdman Yurdu’nda oynayan Bilal Güvenaltın oldu

Toplam 354 haber.