Spor

Spor Haberleri

BİRİNCİLER KARAMÜRSELDEN ÇIKTI

Karamürsel'im gençleri birinciliği kimseye bırakmadı.Kocaeli'de düzenlenen Küçük Kız-Küçük Erkek Masa tenisi turnuvasında Karamürsel Akçakoca İmam Hatip Ortaokulu küçük kız takımı Kocaeli 1.si,  küçük erkek masa tenisi takımı Kocaeli 2.si oldu.

Merih Demiral yine gönülleri fet etti

Karamürsel'in evladı Merih Demiral yine yürekleri fet etti. Ülkemizin kara bir güne uyandığı bir çok ilimizin yerle bir olduğu yüzyılın en büyük felaketlerinden biri olan deprem nedeni ile bir çok vatandaşın hayatını kaybettiği ve yine bir çok vatandaşın yaşam mücadelesini yakından takip eden Merih Demiral ülkemizin en büyük iyilik harekatı olan "AHBAB" yöneticisi Haluk Levent'i arayarak bir milyon TL yardımda bulundu.

Karamürsel Maçı sonrası hakemleri dışarı çıkarmadılar!

Alikahyaspor ile Karamürsel takımları arasında oynanan maçın ardından ortam gerildi. Alikahyaspor taraftarları, maç içinde tartışmalı kararlara imza atan hakemleri soyunma odasından dışarı çıkartmadılar.  

Karamürsel Gençlik son periyotta işi bitirdi

Karamürsel Gençlikspor, sahasında konuk ettiği Ankara Rino Seramik Porselen karşısında ilk periyotu 18-15, ilk yarıyı da 32-27 geride tamamladı.

İdmanyurdu Spor bir yıldız daha çıkarttı

Karamürsel İdman Yurdu bir star daha çıkarttı. Bağdatspor’a bir forvet daha Süper Lig A Grubu’nda liderlik koltuğunda oturan Bağdatspor, ara transferin başlamasıyla birlikte atağa kalktı.  

Memleketine gelen Mehri Demiral'ın evine hırsızlar girdi

Karamürsel'in eski yıldızı olan ve kariyerine İtalya'nın Atalanta takımında devam eden Türk milli oyuncu Merih Demiral'ın İtalya'daki evi hırsızlar tarafından hedef alındı.

Turgut Taşçı'nın yiğitleri destan yazıyor

Karamürsel Gençlik U18 fırtına gibi U18 Erkekler Basketbol Ligi’nde Karamürsel Gençlik fırtınası esiyor.

Bosna Hersek'te Kocaeli rüzgarı esti

Avrupa şampiyonasında milli takım kürsünün zirvesinde yer aldı   Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da düzenlenen 23 Yaş Altı Avrupa Judo Şampiyonası'nda Kocaeli

Karamürsel’de kulaçlar milli takım için atıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Yüzme Federasyonu ve Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde Karamürsel Altınkemer Halk Plajı’nda yaklaşık 500 sporcu katılımıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Açık Su Yüzme Yarışları ile TYF Açık Su Yüzme Milli Takım Seçmeleri Ve Türkiye Şampiyonası yapıldı.

Muharrem Erdoğan çok şükür çok iyi

Erdoğan’dan iyi haber Karamürsel İdman Yurdu’nun efsane Başkanı, Muharrem Erdoğan önceki gün kalp krizi geçirmişti. Yalova Yaşar Okuyan Hastanesi’ne kaldırılan duayen spor adamına kalp pili takıldı, durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Karamürsel'de yelken yarışları muhteşem geçti

Karamürsel'in düşman işgalinden kurtuluşunun 101'inci yılı etkinlikleri kapsamında yelken yarışları yapıldı.

Merih Demiral Karamürsel’e 1.8 Milyon lira kazandırdı

Türk Milli Takımının en önemli oyuncularından biri olan Karamürsel doğumlu Merih Demiral, geçtiğimiz sezon başında Juventus’tan İtalya’nın güçlü kulüplerinden Atalanta’ya kiralanmıştı.

Turgut Taşçı ve yiğitleri destan yazmaya devam ediyor

Turgut Taşçı diye yazılır; Adam diye okunur. Onca zorluğa, sıkıntıya, yokluğa, engellemeye dayandı ve bu gün değil Karamürsel genelinde Ülke genelinde adını altın harflerle yüreklere kazımayı başardı.

Karamürselli Merih Demiral baba oldu

Karamürsel'in evladı Milli futbolcu Merih Demiral baba oldu. Atalanta'da forma giyen milli futbolcumuz Merih Demiral, eşi Heidi Lustaku ile çocuk sahibi olduklarını duyurdu.

Şampiyonlar yine Karamürsel'den çıktı

Masa tenisine, Akçakoca İHO damgası Derince’de düzenlenen okullar arasında Kocaeli Küçük Kızlar Masa Tenisi Şampiyonasına Karamürsel Akçakoca İmam Hatip Ortaokulu damga vurdu.  

Karamürsel Gençlik destan yazıyor

Karamürsel Gençlik İstanbul’da kazandıErkekler Bölgesel Basketbol Lig’de mücadele eden Karamürsel Gençlikspor, önceki gün İstanbul deplasmanında Sportif Atletik Kulübü’nü 73-57 yendi, Play-Off’a kalmak adına çok önemli avantaj sağladı.

Altınova'da Fenerbahçe otobüsüne saldırı

Altınova'da bir benzin istasyonuna giren ve içerisinde Fenerbahçe taraftarını taşıyan otobüse saldırı.

Toplam 355 haber.