Spor

Spor Haberleri

Güzel haberi Gökhan Beşiktaş duyurdu!

Karamürselli usta gazeteci ve spor yazarı Gökhan Beşiktaş memleketi için çok önem taşıyan güzel bir haber duyurdu.

Altay Pirge'den iki madalya

Karamürsel'in başarılı sporcusu Altay Pirge memleketine iki madalya ile döndü.

Karamürsel'in çocuğu Merih Demiral, KİY’i paraya boğacak

A Milli Futbol takımımızın Karamürselli yıldızı, Juventuslu futbolcu Merih Demiral, futbola başladığı Karamürsel İdman Yurdu’nu paraya boğacak.

Karamürsel Spor Ufuk Gülez ile anlaştı

Hücum hattını bir santrafor transferiyle güçlendirmek isteyen Karamürselspor, İlimtepe Kullar ile yollarını ayıran Ufuk Gülez ile anlaştı . 

Karamürsel Barbarosspor iki yeni branş daha açtı

Karamürsel Barbaros spor, genellikle futbol ağırlıklı faaliyetler gösteriyordu. Gelen yoğun taleplere kayıtsız kalmayan yönetim

Enes Dışpınar, Karamürsel’e veda etti

Sarı lacivertli formayı yıllardır terleten Karamürselspor’un başarılı furbolcusu Enes Dışpınar gelecek sezon takımda olmayacağını duyurdu.

Karamürsel spor kaptanı Serkan Çetintaş bu kadar yeter dedi

Karamürsel'in yetiştirdiği başarılı isim Recep Serkan Çetintaş futbolu bıraktığını açıkladı.

Merih Demiral Karamürsel İdmanyurdu’na servet kazandıracak!

Juventus'ta forma giyen milli futbolcumuz Merih Demiral hakkında transfer söylentileri sürmeye devam ediyor.

Karamürsel'in altın çocuğu Merih Demiral'a sürpriz talip!

Fransız devi devrede Juventus'ta forma giyen A Milli Takım'ın da yıldızlarından olan Merih Demiral, sakatlığı nedeniyle bir süre formasından uzak kalsa da talipleri her geçen gün artıyor.

KARAMÜRSEL ULTRA ASLAN YİNE GÖNÜLLERİ FET ETTİ

Ülkemizin içerisinde bulunduğu bu zor günlerde, Karamürsel’de uzun bir zamandır faaliyet gösteren Mürsel Paşa’nın Aslanları, ultrAslan Karamürsel’in koca yürekli gurup üyeleri Ramazan’da yine boş durmadı ve günlerdir hazırladıkları kumanyaları yine kendi elleri ile ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

Dualarımız senin ile Merih Demiral sakatlandı

Karamürsel’den çıkan ve Dünyaya ismini duyurmayı başaran, Seri A ekiplerinden Juventus'ta forma giyen Merih Demiral, takımını 1-0 öne geçiren gole imza attığı Roma maçında sakatlanarak sahayı terk etti.

Levetn Erdoğan startı Karamürsel'den verdi

Beşiktaş Dernekleri Levent Erdoğan yönetiminde destek için toplandı

Karamürsel Sporun yeni sponsoru Urstur Travel oldu

İlçemizin büyüyen devi Karamürsel Spora forma sponsoru olan Urstur Travel yeni formaları ilçenin gururu futbolculara takdim etti.

Dünya 3’üncüsü Karamürselli Pirge, madalyasını aldı

ADCC INTERNACIONAL OPEN CHAMPIONSHIP 2019” turnuvasında dünya üçüncüsü Karamürseli'in gururu Altay Pirge oldu.

Pavel Nedved'ten tokat gibi Merih Demiral yanıtı

Juventus Kulübü Başkan Yardımcısı Pavel Nedved, milli oyuncumuz Merih Demiral'ın Türkiye'nin EURO 2020 elemelerinde Arnavutluk ve Fransa'yla oynadığı maçlarda asker selamı vermesi hakkında açıklamalarda bulundu. Nedved, kulüp için herhangi bir sorun olmadığını söyledi.

Japon teknosporu 'Hado' İstanbul'da

İsfanbul Tema Park, dünyaca ünlü Japon Artırılmış Gerçeklik (AR) oyunu Hado'ya ev sahipliği yapıyor. 22 - 29 Ekim tarihlerinde Tema Park'a giriş bileti alan misafirler, Hado'yu ücretsiz olarak tecrübe edebilecek. Tokyo merkezli dijital araştırma ve oyun tasarım merkezi

Karamürsel Spor taraftarına tam destek, hep destek

Karamürselli iş adamı Fatih Erbaş'tan Karamürsel Spor taraftar grubuna hep destek, tam destek diyerek deplasmanda oynanacak maç için otobüs kaldırdı.

'Futbolda toplumsal cinsiyet eşitliği sağlanmalı'

İstanbul Bilgi Üniversitesi Spor Yöneticiliği Bölümü, BİLGİ Gender Çalışma Grubu ve Cinsel Şiddetle Mücadele Derneği, futbolda ayrımcılığa karşı çalışmalar yapan uluslararası FARE Network desteğiyle 'Kapsayıcı Futbolu Düşlemek' etkinliğini düzenledi. Şiddetsizlik Merkezi

Toplam 355 haber.