Yaşam

Yaşam Haberleri

Acun Ilıcalı gerekirse uçağımı dolmuş yaparım

Acun Ilıcalı, Cumhurbaşkanlığı'nın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na Ramazan dolayısıyla 20 bin aile için 20 bin erzak

Böyle bir arada çok güzelsin Karamürsel

23 Nisan’ın 100. yılı kutlamaları Karamürsel'de büyük bir coşku ve heyecan ile kutlanmaya başlandı.

ALKIŞLAR KARAMÜRSEL'DE İMAMLARIMIZA MUHTEŞEMSİNİZ

Elinde mikrofonla gezen Ereğli Çiçek Camii İmam Hatibi Ahmet Yılmaz’ın videosunu çeken vatandaşlar, dikkatleri Karamürsel’in imamlarına çekerek, dualarımızdasınız mesajı ile paylaştılar.

Kadey'den 'Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü' mesajı

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü      

İKİ YAŞINDAKİ ÇOCUKTAN PARA ALINIR MI?

Karamürsel’de iki yaşındaki çocuğa bilet kesilmesi sonrası pepki gösteren bir vatandaş belediye yetkililerine seslendi.

Dünyaca ünlü 'Psikoloji' kitabı Türkçeye çevrildi

İKÜ Yayınevi, Oxford Üniversitesi Yayınevi'nin dünyaca ünlü 'Very Short Introductions' dizisinden seçerek hazırladığı 'Çok Kısa Bir Başlangıç' adlı kitap dizisini okurlarla buluşturmaya devam ediyor.

Bu kışın modası toprak tonları

Sıcak yaz günleri ve moda haftalarının ardından bu yılın sonbahar-kış renk tercihi belli oldu. Kıyafetlerde bu sonbahar doğayla iç içe renkler ön plana çıkıyor.

Karamürsel'de gençler muhteşem bir proje başlattı

Karamürsel'de gençler Oyuncak kampanyasına destek bekliyorlar

Urstur Travel'den muhteşem bir etkinlik daha

Karamürsel’e Urstur Travel adında kurumsal bir Turizm Acentesi kazandıran Erbaş Ailesi sosyal yardımlara büyük önem veriyor.

Orhan Tanış sordu, hayvan barınağı burayamı yapılmalıydı?

Karamürsel Belediyesi tarafından sahil bölgesine yapılacak olan hayvan barınağına, CHP’li meclis üyesi Orhan Tanış itiraz etti.

'Sıfır Atık Mavi Projesi'ne Sabiha Gökçen Havalimanı da katıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen Sıfır Atık hareketi kapsamında 10 Haziran'da TURMEPA'nın katkılarıyla yeni bir adım atıldı ve Türkiye'yi çevreleyen denizlerin korunmasını hedefleyen Sıfır Atık Mavi Projesi

Marmara'nın incisi Ereğli balık hali sezona zımba gibi başladı

Marmara'nın en çok ziyaretçi alan balıkçıların gözdesi Ereğli balık hali sezona hızlı başladı. İşte yeni sezonun ilk balıkları ve fiyatları.

KARAMÜRSELLİ BAŞARILI AVUKAT TARIK CAN BAĞDAT DÜNYA EVİNE GİRDİ

Karamürsel’in köklü ailelerinden Hacer Çelenk ve Bilgutay Bağdat’ın biricik oğulları Tarık Can Bağdat dünya evine girdi.

NURCAN AYDIN MEZUN OLDU

Karamürsel Ak Parti Kadın kolları başkanlığı döneminde bir çok başarıya imza atan bir önceki dönem kadın kolları başkanı Nurcan Aydın Kocaeli Üniversitesi'nde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalı, Siyaset ve Sosyal Bilimler Bilim dalında Yüksek Lisans eğitimini tamamlayarak mezun oldu.

Türkiye'de ilkleri gerçekleştiren imam Ahmet Yılmaz

Kocaeli, Karamürsel Ereğli Çiçek Cami İmam Hatibi Ahmet Yılmaz yine Türkiye'de ilklere imza atmaya devam ediyor.

Füsun Yılmaz Deniz, açtı ağzını ! Yumdu gözünü!

Mimarlar Odası Başkanı Füsun Yılmaz Deniz, Gebze’de Barış Mahallesi’nde bulunan park alanının Gebze Belediyesi tarafından yasaya aykırı olarak ihaleye çıktığını söyledi

Karamürsel'de Hacı Adayları Dualar ile Uğurlandı

Karamürsel'de hac vazifesini yerine getirmek üzere Suudi Arabistan'a gidecek olan 65 kişilik kafile dualar ile uğurlandı.

Şirinoğlu ailesinden muhteşem sünnet cemiyeti

Karammürselli iş adamı ve Karamürsel Su Altı Sporları Kulübü Derneği (KARSAD) başkanı Salih Zeki Şirinoğlu oğlu Eymen Deniz'i muhteşem bir sünnet cemiyeti ile delikanlılığa ilk adımını attırdı.

Adem Özgenç ve Sena Demirler muhteşem bir düğünle evlendi

Karamürsel'in ünlü sinama sanatçılarından Deniz Demirler'in biricik kızı Sena Demirler Karamürsel Vona Kırbahçesi'nde yapılan muhteşem bir düğün ile dünya evine girdi.

Toplam 516 haber.