9 Ocak Haberleri

9 Ocak Haberleri

Ahmet Çalık'tan davet

Karamürsel CHP Belediye başkan adayı Ahmet Çalık 19 Ocak 2019 (Cumartesi) günü Karamürsel Belediye Kültür Merkezin'de düzenlenecek olan aday tanıtım toplantısına

Karamürsel'de Okullara Kar Tatili

Kocaeli genelinde başlayan yoğun kar Kocaeli genelinde bir çok ilçede okulları tatil ettirdi.

Kocaeli valisi Hüseyin Aksoy sosyal medya hesabından açıkladı

Milyonlarca öğrencinin merakla beklediği tatil haberi çok gecikmedi. Kocaeli'de okullar bugün tatil edildi. Peki Yarın okullar tatil mi? 9 Ocak Çarşamba günü Kocaeli'de okullar tatil olacak mı?

2019 Ocak ayında emekliye bin 910 TL

Milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisine, ocakta yüzde 10.65-11.50 zam görünürken, en düşük maaş 2000 öncesi emekli olan SSK’lıda bin 910 liraya çıkabilecek.

Asgari ücret 2019 zammı ve Agi hakkında tüm detaylar

Asgari ücret 2019 zammı son dakika TÜİK Asgari ücret pazarlığı yeni yılda ne kadar olacak! Asgari ücret toplantısı bitti mi 2019 Ocak asgari ücret zammı belirlendi mi ne kadar!

Yarın (9 Ocak Pazartesi) Kocaeli'nde okullar tatil olacak mı?

Son dakika! Kocaeli'nde Cuma günü başlayan kar yağışı bugün de etkisini sürdürüyor. Öğrenci ve veliler ise Kocaeli'nde okulların kar tatili olup olmayacağını merak ediyor. İstanbul Valisi

Son dakika: OHAL uzatıldı!

OHAL'in, 19 Ocak Perşembe günü itibariyle 3 ay daha uzatılmasına ilişkin Başbakanlık Tezkeresi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.

Yarın Eğitime Devam Edilecektir

KARAMÜRSEL'de yarın 20 ocak 2016 çarşamba günü okullar tatil mi sorusunun yanıtı cevaplandı Yarın Eğitime Devam Kocaeli'de bugün okullar tatil edilmişti.